Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4083 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

מתעניין ברכישה של מכשיר 2DIN, בעדיפות למכשיר עם אנדרואיד (ע״מ להוריד את התלות בנייד בזמן נהיגה).

בהיבטי איכות השמע - חשוב לי רק שהאיכות לא תיפול מזו של המערכת המקורית של הג׳וק.

ראיתי את המערכת הבאה שהייתה בסה״כ די חריגה בנתונים שלה משאר המערכות באיביי

(מעבד מרובע במקום כפול, 2gb זיכרון במקום 1gb, רזולוצייה גבוהה יחסית ומ״ה בגרסא 4.4)

http://www.ebay.com/itm/NEWSMY-android-car-pad-2s-Quad-core-2G-Ram-2-Din-Universal-8-inch-pure-NU5002S-/161605725016?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item25a073ab58

אשמח להמלצות

Volkswagen :twisted:

זה שאתם נושם, לא אומר שאתה חי...

פורסם

יש לי אותה גרסה 7''.

לGPS לוקח המון זמן להיתחבר בהפעלה קרה.

יש לפעמים תקיעות בהשמעה FLAC מהרדיסק 750G.

איכות מגבר שלה זהה למקורי. +-

פורסם

תודה רבה.

מה הכוונה בהפעלה קרה אם אפשר לשאול? ובאיזה אפליקציית GPS אתה משתמש? = האם ניתן להשתמש ב-Waze?

אין לי ממש כוונה להשתמש ב-flac אלא באפליקציות מוזיקה שניזונות מהאינטרנט (rdio), האם זה עובד טוב?

אשמח לשמוע ממך התרשמות כללית מהשימוש במכשיר - האם מרגיש כמו מכשיר סיני זול, מאיפה קנית ובאיזה עלות (אם ניתן לשאול)

פורסם

עוד שאלות בבקשה:

האם דאבל דין 7׳ סטנדרטי של איביי יתאים לניסאן ג׳וק? האם צריך לקנות מתאם/מסגרת בנפרד?

שמתי לב שבפורום ממליצים רבות על הפיוניר 2750bt - האם מערכת זו תהיה עדיפה על מסך אנדרואיד גנרי מחו״ל?

תודה

פורסם

מבחינת איכות אין ספק שהפיונייר עדיף וגם מבחינת אמינות, והעובדה שאתה יכול לשלם עליו בתשלומים ויש עליו אחריות מסודרת בארץ.

הבנתי שיש איזשהו כבל שקונים עבורו ב200₪ ואז יש לך גם מירורינג.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

הבעיה עם מירורינג היא שלהבנתי השליטה נשארת מהטלפון ואז פחות או יותר לא עשיתי בזה כלום.

אני רוצה שכמה שיותר מהשליטה תעבור מהטלפון ליחידת הרדיו

• תוכן חדש...