Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4101 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אז ככה, שבוע הבא אני מתכון לרכוש רכב חדש (יונדאי i10 ידנית), וכמובן צריך לעשות ביטוח.

הבעיה היא שכבר 4-5 חברות ביטוח סירבו לבטח אותי בגלל שאין לי שום עבר ביטוחי והייתה לי שלילה אחת לפני שנה.

קצת היסטוריה:

לפני שנה הייתי בבדיקות במרב"ד והם שללו לי את הרישיון על אי התאמה נפשית, ולפני כחודש הייתי שם בבדיקות חוזרות והם החזירו לי את הרישון (שלחו בדואר רישיון חדש והכל בסדר).

חוץ מזה לא היה לי רכב לעולם ולא היה לי ביטוח על רכב ההורים או שום רכב אחר.

בהתחלה לא חשבתי שזאת תיהיה בעיה אבל אחרי כל כך הרבה סירובים אני כבר מתחיל להתייאש, חלק אומרים לי שבגלל שלילה אי אפשר לבטח אותי, האחרים אומרים לי שללא ניסיון נהיגה או עבר ביטוחי של לפחות שנתיים אי אפשר לבטוח אותי.

מה אני עושה במצב הזה? אין בכלל נהג חדש אם נהג אם שלילה עושה ביטוח? זה כבר לא עניין של מחיר יקר, החברות פשוט מסרבות.

נאמר לי ששווה לעשות ביטוח על אחד ההורים לכל נהג, אבל חברות הביטוח אמרו לי שהם שואלות מי הנהג העיקרי, ובמידה והייתה תעונה, והנהג הוא לא הנהג העיקרי אז הם לא יקבלו את התביעה ואפילו יכולים לתבוע אותי על מסירת פרטים שגויים (מה?????) אז מה זה בכלל ביטוח לכל נהג???

אמשח לטיפים וכל עזרה, תודה.

פורסם

לא יודע על נהג עיקרי. יש נהג מורשה. הייתי מבקש מההורים לקנות את הרכב ולרשום אותו על שמם, הייתי מבקש מהם להתקשר לחברות הביטוח ולעשות אותו על שמם לכל נהג. חברות ביטוח מתייחסות אחרת לאנשים מבוגרים ואולי זה יעזור.

• תוכן חדש...