Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכישת S3 2014 עם ק״מ גבוה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4074 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי המון התלבטויות וייעוץ נבחרה הכלה..

החלטנו לרכוש S3 יד שניה 2014

עלתה אחת ביד 2 אבל עם 41 אלף קילומטר..

מה דעתכם על זה? כדאי לחכות?

• תגובות 92
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הכל תלוי במחיר ובכמות הנסועה שלך.

ההיצע לרכב הזה הוא נמוך ביותר.

אם הנסועה שלך נמוכה יחסית, הק"מ יתאזן עם הזמן ובנתיים תנצל את המצב להוריד במחיר.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

אם רוב הנסועה הייתה בינעירונית וכל הטיפולים היו בזמן ובאיכות גבוהה, לא רואה סיבה לפחד מקילומטראג' כזה.

They are trying to ban me...

פורסם

שלום לכולם.

מדובר ברכב עם 43 אלף קילומטר , שכולל חבילת בטיחות מלאה של אודי עם בקרת שיוט אדפטיבית ועוד כמה שאני שלמען האמת אני לא כל כך יודע מה משמעותם.

הדרישה לרכב היא k235 מחיר אחרון.

משתלם/לא משתלם?

לחכות לאחת אחרת?

פורסם

אכן נסועה גדולה לרכב בן שנה.

אבל לא צריכה להיות בעיה ,אלה אים המחיר נמוך משמעותית.

אז אים המחיר יהיה נמוך לדעתי שווה,עדיין 40 אלף ורכב בן שנה הוא רכב חדש.

לבקש הסטוריה מלאה.

פורסם

לידיעה כללית. S3 כרכב חדש בגלל מחירו הגבוה לקניה כיד שניה אינו נמכר מהר.

אבל כיד שנייה 3 שנים על הכביש ,מבוקש מאוד!

פורסם

חחחח אין אין כמו צ׳מפיון איך שהם עובדים על הלקוחות בעיניים.. אוהבים לחרטט את הלקוח ולהגיד לו שהם נותנים לו כל מיני ״מתנות״ וביניהם חבילות בטיחות וכל מיני שטיקים.

אולי הם מתכוונים לכריות אויר? או אולי ESP?

אולי בכלל חגורות בטיחות לכל הנוסעים?

בקיצור שלא יעבדו עליך!

ולמה לא משתלם? זאת דעתי:

לפני שקניתי את האוטו שלי חבר קנה S3 חדשה במחיר של כמעט 300 אש״ח, שקלתי לא פעם לחפש לי גם אחת כזו.

אבל יצא לי לסוע על הרכב לא פעם ואני חושב שחוץ מהקטע של הקואטרו (שאני לא מת על זה) אין שום דבר ייחודי ברכב הזה.

אם כבר החלטת להשקיע 230k אני חושב

שאפשר למצוא רכב שתיהנה ממנו קצת יותר כי בשביל הרכב הנ״ל לדעתי המחיר לא משתלם ובטח שהוא לא יכול לשבת על מחירון בגלל הקילומטר (ששוב לא באמת גבוהה אבל יחסית לרכב בן שנה)

שוב זה הכל תלוי במה שאתה אוהב.

פורסם

לפי האתר הזה :

אודי תציע גם חבילת מערכות בטיחות אקטיבית (בתמורה ל-19,400 שקלים), שתכלול בקרת שיוט אקטיבית, התראה על סטייה מנתיב, חיישני חניה היקפיים ועוד.

פורסם
לפי האתר הזה :

אודי תציע גם חבילת מערכות בטיחות אקטיבית (בתמורה ל-19,400 שקלים), שתכלול בקרת שיוט אקטיבית, התראה על סטייה מנתיב, חיישני חניה היקפיים ועוד.

נכון על החבילה הזו מדובר לכל אלו שלא ידעו,

זו התוספת.

עכשיו התמונה אולי קצת השתנתה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4074 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...