Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4116 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום. יש לי סיאט קורודובה 2006 1.4. עשיתי ביום טיפול גדול כולל רצועת טיימינג ורציתי לשאול: המיכל של המים לרדיאטור חסר חיבור ואמרו לי שזה כל דגם אחרת

זה החיבור:

http://www.rapidedrivingschool.com/wp-content/uploads/2013/03/coolant.jpeg

הכוונה זה לזה שמעל הפקק הכחול האם זה בסדר ?

קישור לתמונה של רדיאטור שכן מחובר החיבור:

http://teon.co/uploads/slide/image/51b8868e9b4437fd7700691a/watermarked_CL_-_012__1_.jpg

זה מין חיבור חשמל.

תודה לעוזרים.

פורסם

החיבור בתמונה שציינת קשור לחיישן מפלס נוזל הקירור במיכל ההתפשטות. ייתכן מאוד שבדגמים מסויימים הייצרן לא התקין את החיישן לכן חסר לך קונקטור שמתחבר למיכל.

תבדוק בחיבור של מיכל העיבוי האם קיימים שני פינים או/גם קונקטור בעל 2 פינים אשר שלא מחובר לשום דבר.

האם דולקת מנורת אזהרה של מפלס הנוזל בלוח השעונים ?

איזה כייף לי :)

פורסם
החיבור בתמונה שציינת קשור לחיישן מפלס נוזל הקירור במיכל ההתפשטות. ייתכן מאוד שבדגמים מסויימים הייצרן לא התקין את החיישן לכן חסר לך קונקטור שמתחבר למיכל.

תבדוק בחיבור של מיכל העיבוי האם קיימים שני פינים או/גם קונקטור בעל 2 פינים אשר שלא מחובר לשום דבר.

האם דולקת מנורת אזהרה של מפלס הנוזל בלוח השעונים ?

היי תודה על המענה המהיר

אין נורה דולקת וכן יש שם שני פינים בחיבור רק שלא זכור לי אם היה מחוב לשם משו או לא

שאלתי את המוסכניק הוא אמר לי שזה רק בדגמים של גולף קיים

רציתי לראות שדובר אמת

פורסם

קצת קשה דרך מסך המחשב לקבוע דברים חד וחלק אלא אם אתה מוסכניק ומכיר את הרכב היטב.

אם מנורת המפלס לא דולקת אז ייתכן מאוד שלא קיימת מנורה כזו ולכן גם אין קונקטור אשר מתחבר למיכל.

אפשרות אחרת שהבעלים הקודמים של הרכב החליף את המיכל בגלל נזילה וקנה מיכל זול יותר ללא חיישן וביצע קומבינה בכדי שהמנורה לא תדלוק.

תבדוק האם ליד המיכל קיים קונקטור שחור בעל 2 פינים אשר לא מחובר לשום מקום.

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...