Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4084 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחרונה יצא לי לבצע עבודת ריענון וחידוש לרכב דיי חריג,לסירה ! די גדולה...

 

דיי חששתי לקבל על עצמי עבודה על תפלץ שכזה באורך של 12 מטרים ,תחת כיפת השמים כשאני צריך לבצע את העבודה ברובה תלוי על סולם אבל האתגר פיתה אותי.

מטעמים טכנים לא יכולתי להביא איתי עזרה ואת העבודה על ה"קטנטונת" נאלצתי לבצע לבד והיו לי יומיים מקסימום.

אציין שהסירה הייתה במצב סביר למעט הצבע הלבן שהפך לצהבהב מחוספס ומחומצן באדיבות הים התיכון,לכה (GEL COAT) מלוכלכת,הצטברות של חלודה באיזורים בעייתיים והריפוד בתוך הסירה שדרש ניקוי עמוק וריענון.

הבעלים ביקש לעשות פוליש בכל האיזורים החלקים של הסירה וגם בתוך הסירה.

הבעלים הציע לעבוד עם חומר יעודי לכלי שיט מתוצרת 3M שעושה גם פוליש וגם ווקס בפעולה אחת אמור לקצר לי את זמני העבודה,המוצר הנל התגלה כקשה מאד להסרה ולא חתך את הלכה בצורה שהשביע את רצוני ומייד חתכתי ל FG400 האהוב שגם הוא יכול לעבוד על GELCOAT,כאן כבר קיבלתי את יכולות החיתוך והפיניש שרציתי לראות.

מטבע הדברים רמת הגימור לא הייתה אותה רמת גימור שדיטיילרים מגיעים אליה בעבודה על רכב כי היה דרוש שבוע ויותר כדי לעשות את זה על הג'מוס ולי כאמור היו קצת פחות מיומיים.

25 שעות לקחה העבודה וקל בשמש הקופחת זה לא היה,אבל אני חושב שיצא לא רע :wink: ..

התמונות הראשונות הן של מצב הסירה לפני וקצת של סביבת העבודה ובמהלך העבודה ובהמשך בפוסט הבא תמונות 50\50 ותמונות "אחרי"

IMG_20150327_144126.jpg

IMG_20150329_111059.jpg

IMG_20150327_103415.jpg

IMG_20150327_103545.jpg

IMG_20150327_122410.jpg

IMG_20150329_140250.jpg

חולם לראות את iron maiden , בינתיים מלטש לי...

[email protected]

פורסם (נערך)

עוד קצת תמונות אחרי+ תהליך הסרת החלודה ושל סביבת העבודה הדיי חריגה.

IMG_20150329_154428.jpg

IMG_20150330_124721.jpg

IMG_20150330_135109.jpg

IMG_20150327_103551.jpg

IMG_20150327_103554.jpg

עריכה אחרונה על ידי aderet

חולם לראות את iron maiden , בינתיים מלטש לי...

[email protected]

פורסם

איזה עבודה מיוחדת, נראה מעולה. לדעתי מטוס מצריך חומרים ייעודיים לא ?

פסיכו פאסאט 1.8T

פסיכו ג'טה 2.0 FSI

ו-205 1.4i שנת 98 :)

פורסם

תודה על הפידבק . הרבה חומרים מעולם הרכב מתאימים גם לעולם התעופה. Chemical Guys מצהירים ש JET SEAL 109 שלהם תוכנן במקור להגנה על מטוסים .

חולם לראות את iron maiden , בינתיים מלטש לי...

[email protected]

פורסם

Mc'lovin

אכן השתמשתי ב iron x כדי להוריד את החלודה. לאחר החיתוך סיימתי באוטם צבע אבל תאכלס הים והמלחים שבו מנצחים כל שכבת הגנה חוץ מציפויים קראמים למיניהם.

 

גיל, תודה על הפידבק, חבל שלא יכולתי בסוף לגייס את העזרה כי 25 שעות עבודה על הטיטאניק בשמש לא היו קלות במיוחד..

 

ET

כיף לשמוע, תודה רבה!

 

אביעד, פעם ראשונה שעשית פוליש הייתה על יאכטה? WoW!

חולם לראות את iron maiden , בינתיים מלטש לי...

[email protected]

פורסם

כל הכבוד אחי :) זה דורש המון כוח .

 

יוצא לי לעשות הרבה פולישים לרכבים אבל זה , זה באמת מדהים ישר כוח . :)

HYUNDAI SONATA V6 2.5 00 -

HONDA CIVIC 1.8 ES 08-

HYUNDAI TUCSON 016 -

:) MAZDA 6 09

 

×
×
  • תוכן חדש...