Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4116 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני צריך המלצה למוסך אמין, שגובה מחיר הוגן והכי חשוב - מקצועי באזור נהריה.

אחי המליץ לי על מוסך בשבי ציון שכחתי את שמו...

יש המלצה?

כמו כן יש לי 2 תקלות שהתחילו בזמן האחרון, שאני שומע סוג של תקתוקים מהמנוע (מהירים).

וגם שאני נוסע במהירות נמוכה(לדוגמא נכנס לחניה) יש רעשים של חריקות ממש חזק מהבלמים.

לא יודע אם זה קשור, לאחרונה התחילה נורת הESP שלי להדלק לסירוגין(זה חשוב לתקן?)

אשמח לעצתכם.

• ספונסר פורום
פורסם

אם אתה יכול להגיע לחיפה, במוסך המרכזי של יונדאי בחיפה יש עכשיו הנחות יפות לחברי CarsForum על הטיפולים לכל דגמי יונדאי. שם תקבל שירות מקצועי וחלפים מקוריים ברמה הגבוהה ביותר. באתר הזה תוכל לראות את כל המחירים מראש:

http://www.carsforum.co.il/cars/site/colmobile

לגבי התקתוקים מהמנוע - יכול להיות הרבה דברים, קשה להגיד לך בלי לשמוע או בלי לקבל פרטים נוספים.

לגבי החריקות מהברקסים - מומלץ לא לשחק עם זה ולבדוק את תקינות הברקסים במסגרת הטיפול הקרוב. יתכן שהדבר נובע משחיקה של הברקסים ויתכן שזה סתם רעש שנגרם כתוצאה משימוש ברפידות בלם לא איכותיות.

• ספונסר פורום
פורסם

טיפול 75 אלף ב-i20 כולל מלבד הדברים הרגילים (שמן, פילטרים וכו') גם החלפה של מצתים שהם לא זולים בדגם הזה, החלפה של מסנן מזגן ונוזל בלמים. זה מה שמייקר קצת את המחיר.

• שבועיים מאוחר יותר ...
  • תוכן חדש...