Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4118 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברצוני לרכב בשטח עם האופניים, אך אינני מחזיק רכב ולקנות רכב שישמש אותי רק בשביל להסיע את האופניים מהבית לשטח, פעם בחודש, זו התאבדות כלכלית.

לפי זכרוני (ויכול להיות שאני טועה), חברות ההשכרה לא מרשות לשים מנשא \ גגון אופניים על רכבי ההשכרה, ובמילא אין לי מנשא\גגון.

ברצוני לדעת האם קיימת אפשרות להשכיר רכב שיגיע עם מנשא\גגון לאופניים? אולי ניתן להשכיר רכב גדול שיוכל להכיל זוג אופניים? כמובן אני מחפש מחירים סבירים.

יש כאן חברה שיכולים לעייץ?

תודה מראש!

פורסם

פתרון פשוט: מכניסים את האופניים בבגאז' לאחר פירוק גלגלים

פתרון פחות פשוט, אבל גם פשוט: קונים מנשא........ הוצאה חד פעמית

פתרון יותר פשוט משניהם: חבר עם רכב :)

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

לגבי פירוק הגלגל. זה טוב אם אני לבד, ברגע שאני רוצה לרכב עם חבר זה כבר שתי זוגות. גם בלי קשר לזה, צריך בגאז' ממש ממש ממש גדול בשביל להכניס אופניים לשם.

חשבתי לקנות מנשא, אבל עדיין יש את הקטע של איסור לשים אותו על רכבי השכרה.

לגבי חבר עם רכב. אולי הגיע הזמן להחליף את החברים שלי, לכאלה שיש להם רכב :p

פורסם

סליחה, פספסתי את הסעיף הזה עליו דיברת בהודעה הראשונה.

לא מכיר אותו.

בנוגע לבגאז', יש לי 29", לא צריך רכב ממש ממש גדול בשביל להכניס אותם... רק צריך לקפל מושבים אחוריים. no big deal.

בהרבה רכבים ניתן לשים שתי שלדות (אני בחיים לא הייתי מניח שלדה אחרת על שלי, אבל כל אחד והפדאנטיות שלו).

עצוב שהתח"צ במצב כ"כ רעוע עד שלא ממש ניתן לצאת לטיול בלי רכב פרטי.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

תקפל את המושבים האחוריים, פרק גלגלים ותוכל להכניס 2 זוגות אופניים לרכב.

אצלי בסיטרואן C1 נכנסים כך 2 זוגות, אז אני בטוח שהדבר אפשרי בכל רכב אחר.

פורסם

oryo

מעניין מה שאתה אומר. יש לי גם זוג של אופניים מתקפלים, 20" והיה לי דיי קשה להכניס שתי זוגות כאלה לבגאז' סטנדרטי של משפחתית. תודה על המידע, אנסה להכניס בלי גלגל קדמי.

וכן באמת עצוב שזה המצב :(

RBRB

תודה רבה! אנסה.

פורסם

אולי יש אופל קורסה/אסטרה בחברות ההשכרה עם המנשא המובנה של אופל:

2006082_vauxhall_corsa_detail.jpg

למרות שבדרך כלל רכבי ההשכרה בבאים עם מינימום תוספות, אך בכל זאת שווה לנסות.

• תוכן חדש...