Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4092 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דעתי היא שהרכב עבר איזשהי תאונה בחזית שמהבדיקה הזאת לא הייתי מסיק שום דבר לגבי מידת החומרה שלה.

כדי לקבל אינדיקציה אמיתית צריך לקחת לבדיקה משלך, ולא להסתמך על בדיקה מוזמנת של הסוחר.

V5

פורסם
דעתי היא שהרכב עבר איזשהי תאונה בחזית שמהבדיקה הזאת לא הייתי מסיק שום דבר לגבי מידת החומרה שלה.

כדי לקבל אינדיקציה אמיתית צריך לקחת לבדיקה משלך, ולא להסתמך על בדיקה מוזמנת של הסוחר.

ומה בנוגע לכל שאר הדברים ?

וגם לחץ הדחיסה ?

תודה.

פורסם

אין משהו חריג בחזית הייתה תאונה אבל שלוחות לפגוש זה לא מולחם זה עם ברגים ואין לזה משמעות גבוהה.

הוא כתב הוחלפו חלקי מרכב היית צריך לשאול מה הוחלף כי השורה הזאת היא כללית אולי החליפו 2 כנפיים ומכסה מנוע.

צריך לבדוק מה הוחלף בחזית הרכב אם זה רק שלוחות זה לא קריטי.

אתה קונה את הרכב אחרי תיקון התקלות ?

אין כמו אלפא :)

פורסם (נערך)

בדיוק הפוך :lol:

אם הוחלפו כנף קדמית ומכסה מנוע , יחסית זה קוסמטיקה וזה לא קריטי , זה חלקים המחוברים בברגים כמו לגו מחליפים.

זה יכול להיות החלפה עקב פגיעה של שיפשוף או תאונה קלה, וברכב חדש מעדיפים להחליף חלקים אלו ולא לתקן.

ברגע שיש פגיעה יותר עמוקה, המגיעה לשלוחות הפנימיות המחוברות לפגוש ולשלדה, זה מצריך ברור יותר לעומק.

האם מתחו שם חלקים האם נפגעו ריתוכים המחוברים לשלדה וכו'.

אם גם השלוחות מחוברות בברגים ואין פגיעה יותר עמוקה ואין נגיעה בשילדה, כנ"ל , זה לא קריטי.

ואפשר להתפשר קצת במחיר ולקנות.

כדאי לגשת למוסך המתמחה ברכב הכולל מחלקת פחחות ולקבל חוות דעת נוספת.

או לקחת לבדיקה מטעמך במכון לבדיקת רכבים

הבנתי כי גם מוסך אורן בחולון נותן חוות דעת ובעל ניסיון בנושא, אפשר להיתייעץ עימם אולי הם מטפלים גם ברכבים הללו.

בקשר ללחץ הדחיסה - הוא לחץ דחיסה יחסי והוא תקין.

אפשר אולי לשפר אותו קצת, ע"י ביצוע פלאשינג למנוע לניקויי בוצה קלה ולשיפור אטימת הבוכנות.

יש לבקש בדיקה במוסך ולקבל חוות דעת לפני הפלאשינג, כי אפשר והמצב תקין.

אייל.

עריכה אחרונה על ידי ליין מן

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

לפי דעתי בלבד: על סמך הבדיקה הזאת הרכב במצב ממש טוב.

תושבת גיר, צמיגים וכיוון פרונט מביא את הרכב למצב אידיאלי. שזה מעולה לרכב בן 6 שנים!

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם (נערך)

מר ליין היקר .

לא אמרתי שהחלפה של החלקים מכסה וכנף הם בעלי משמעות אבל בוחנים כותבים במקרים רבים כמו כאן הוחלפו חלקי מרכב בלי לפרט.ואם אני הייתי קונה תרכב הייתי שמח לדעת מה הוחלף. זאת הנקודה!!!

כמו כן החלפה של תומך פנימי לפגוש מחובר עם ברגים היא שולית. אבל צריך לבדוק שאין פגיעה בקצה שילדה כי הם ממש סומכים.

תאמין לי שלא סתם הייתי כותב לבחור דברים אם אני לא מבין לא אגיב לנושא.

עריכה אחרונה על ידי boaz9090

אין כמו אלפא :)

פורסם

היה נראה לי כי נתת יותר משקל להחלפה החיצונית ולא לפנימית, שאותה כדאי לבברר לעומק.

צ'טער , חלילה ללא כוונת משורר :wink:

אייל.

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

על פניו עושה רושם שהבדיקה בסדר.

אבל, למרות ששמעתי דברים טובים על כלמוביל, ולמרות שהבנתי שהם מחזיקים רכבים במצב טוב,

לא הייתי מתפשר ומסתמך על בדיקה שהם מראים לי. נקודה.

אתה קונה רכב בלא מעט כסף בכלל, לא חבל לנסות לחסוך כמה מאות שקלים??

אז לפני הכל, עצתי היא שתיקח את הרכב לבדיקה מטעמך (!). במקום שאתה בוחר.

אם אפשר, אפילו לא באותה עיר.

אני כמעט משוכנע שהתוצאות יהיו מעט (ואולי לא מעט) שונות.

פורסם

חברה תודה רבה לכולם, ברור שאני יקח את הרכב לבדיקה במוסך שאני מכיר אבל רציתי לבדוק לפני אם בכלל כדי ללכת לעשות בדיקה נוספת לפי הבדיקות האלו... יום ראשון אני הולך לעשות את הבדיקה שלי לגם אבדוק את הנושא של התאונה מה בידיוק הוחלף.

מישהו יודע כמה יעלה להחליף תושבות מנוע וגיר ?

• תוכן חדש...