Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7858 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

"כמעט בכל פעם שמישהו מצטט נתונים של מגבר או רסיבר, ממליצים לו שלא יתייחס לנתונים.

האם זה נכון?, איך יודעים אם ההספק מספיק או לו?

"

השפופרות נכנסות לתחום רוויה הדרגתית. ראש הגל במצב זה "נמעך". בהחלט כל עוד המעיכה לא יוצר חיתוך, העיוותים שנוצרים הם נסבלים, ולא מובחנים בצורה חד משמעית כבמגבר טרנזיסטורים"

"

מדידות

בשאלה האם המערכת שלי נכנסת לרוויה או נקטמת, או כמה אני קרוב לכך, אפשר למדוד זאת.

מה שנחוץ לכך הוא דיסק בדיקה המכיל אותות גל סינוס, בתדר 100, 1000, 5000, בעוצמות של 100% ו- 10%, ומד מתח ספרתי המסוגל לדייק במדידת AC עד 5Khz. רצוי גם אוזניות להגנה על האוזניים, ולהזהיר את הגברת. אני אצרף קבצי MP3, שיש לצרוב אותם על CD.

"

"

מתחים אלה מיצגים מתח גדול פי 10, והספק גדול פי מאה, ונמדד בפועל בעוצמה שאליה כיוונת את כפתור הווליום. תוכל כמובן במתח כניסה נמוך כזה לסובב את הכפתור ולהגביר עוד, אבל מצב הכפתור מצביע שאם המגבר שלך אמור לספק הספק נקוב מסוים, זוהי הנקודה שמעבר לה צפוי המגבר להגיע לרוויה או לקיטום. כל עוד כפתור הווליום נמצא מתחת לנקודה זו, יש לך סיכוי טוב שהמערכת שלך אינה מגיעה לרוויה.

"

איל, ניסיתי מאוד להתעמק במאמר הזה, אני לא בטוח שעשיתי כהלכה ..

מה יש לך להגיב בהקשר אליו ? האם מבחינתך הוא מחובר למציאות ?

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

עוד לא יצא לי לקרוא אותו בעיון, ראיתי אותו אתמול בלילה והבאתי לינק כדאי שלא אשכח. תלחץ על הלינק כל כמה שעות, כבר עכשיו למשל יש שם תוספת של בחור בשם רון ו. כמו כן אם משהו לא ברור לך, אתה יכול לשאול ישירות את הכותב.

• תוכן חדש...