Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4051 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 106
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אתה אמרת ידית כח לא אני ;)

אתה יכול להפסיד 233,617 שקל אם תרים יד על בן אדפ ותגרום לו נזק גופני וחלילה אחוזי נכות

פורסם

עדן,תראה הבחור צודק והדברים לא פשוטים שמעורבים רגשות,

זה משהו אינטגרלי רגשות ומין.

יתכן שזה עובד באופן תיאורטי כאשר לא מעורבים רגשות בין ידידים,

לפעמים נידמה שאין רגשות וישנן,אז נוצרים משקעים ומתחים.

זה להיכנס להרפתקאה שמשם אתה/ אתם עלולוים לצאת קרחים משני הצדדים.

(סליחה שלא קראתי את כל השרשור אגב)

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

ניו -יורק : "הטביעה למוות את ארוסה – רק כי רצה לעשות שלישייה

אנג'ליקה גרסוולד הרגישה "חנוקה" בזוגיות שלה לאחר שארוסה ביקש ממנה "סקס פרוע"

והציע להכניס אישה נוספת למיטה - ובתגובה היא הטביעה אותו למוות באכזריות באמצע טיול קייאקים בנהר"

http://news.walla.co.il/item/2858353

[ולמי שתהה-]

"..כיוון שמרשתו, ילידת לטביה, דוברת אנגלית בסיסית בלבד"

The first one to get angry loses

פורסם

הייתי אומר תגובה קצת קיצונית של הבחורה...

דווקא שלישיה עם עוד בחורה זה לא ביג דיל אם יש קשר טוב בין בני הזוג ורצון להתנסות, אצל לא מעט בחורות יש את הרצון להתנסות עם בחורה.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

הבעיה היא כשהיא מעוניינת לתבל את העניינים בשלישיה עם כושי ענק...דו מיני!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אני מנסה להבין איפה הייתי חודשיים וחצי ואיך פספסתי את השרשור הזה :shock:

מה שכן, הרבה התבלבלו פה בין חילופי זוגות לבין שלישייה.

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם (נערך)

אני חד משמעית נגד -

ועם זאת, אני חושב שזה נושא סופר-מעניין, שרק מוכיח עד כמה פרימיטיביים אנחנו (המנגדים בנחרצות).

ארחיב: אין לזה שום הגיון רציונלי, ועם זאת אני לא מסוגל לחשוב על מישהו שנוגע באשתי. ממש מעורר בי חלחלה. אני לא מתיימר לומר ש'זה מפריע לי כי זה יערער את הבלה בלה בלה': גם אם תנתן לי הבטחה אלוהית שלאחר מגע עם גבר זר הזוגיות שלי ושל אשתי תשאר AS IS, אני לא מסוגל להסכים לכזה דבר (קרי: איסור רגשי נטו).

זה נושא מעניין ואף 'יפה', אני מחשיב את עצמי אדם רציונלי ומשתדל שרובן המוחלט של ההחלטות בחיי לא יהיו מוטות מרגש אלא משיקולי עלות-תועלת וכו', אבל בקטע הזה אני לגמרי ניאנדרטל. זה די מגניב בתכלס - לראות איך הרגש יכול לשבור את ההגיון ברמה שעושה לך כאב פיזי.

עריכה אחרונה על ידי oryo

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

• חברי המעגל הראשון
פורסם

ממש לא שובר את ההיגיון. היית רוצה שמישהו יעשה מה שבא לו ברכוש שלך?

כמובן שאישה זה לא רכוש, אבל אתה מתייחס אליה כ"אישתי" - כלומר יש לך בעלות עליה. כשזה נוגע לחפצים הרגש הזה פחות חזק, כי בד"כ יש להם תחליף.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אני מאוד אוהב את הרכב שלי, מאוד. מקפיד לשטוף אותו בעדינות עם חומרים טובים, מקפיד להחנות בזהירות וליד מקומות 'ללא שכנים', נוהג עליו בעדינות וכו'.

אם אדם זר מהפורום יבקש ממני סיבוב על הרכב בשביל לחוש איך זה - אשמח, בכיף.

אז לשאלתך - כן, אין לי בעיה לחלוק חפצים. יש לי בעיה לחלוק את אשתי. וכאמור זה לדעתי לא נובע משיקולי הגיון (ראה פסקה על 'הבטחה אלוהית'), אלא שיקולים רגשיים נטו.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

זה ביולוגי/כימי מה שבא לכם.

רציונלים וזה, אבל לעתים והחיה שבבני האדם יוצאת החוצה. זכר האלפא לא ייתן לאף אחד להתקרב לנקבות שלו. עמוק בפנים זה תבוע גם אצלנו.

המילה אשתי היא מילה רכושנית ולא נעימה. רעייתי יותר נחמד.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אולי לחבר פורום לא יהיה אכפת לך לתת סיבוב לחצי שעה, אבל מה עם להשאיר את הרכב למישהו שהכרת לפני שעה לחודש?

אולי גם לזה תסכים, אבל בלב פחות שלם.

וזה הולך ומקצין כשמגיעים לדברים שהכי חשובים לך בחיים, כמו אישתך כנראה. לדעתי יש פה לוגיקה מסויימת ולזה התכוונתי שזה לא שובר את ההיגיון.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
אם הייתה לי חברה והיא ההיתה בוגדת הבחור שאיתו היא בגדה היה מכיר את הידית כח שלי מקרוב. אני לגמרי לא ערס ובחור עלים.

מתנצל על התגובה המאוחרת. מהיכרותי הקצרה איתך, אתה לא נראה בחור אלים ובטח לא עלים :).

הגישה שהודגשה למעלה לא יעילה, כי בעתיד, החברה עשויה לבגוד גם עם מישהו אחר. כדי למנוע אפשרות כזו, החברה היא זו שצריכה להכיר את ידית הכח :idea:.

פורסם
אני מנסה להבין איפה הייתי חודשיים וחצי ואיך פספסתי את השרשור הזה :shock:

מה שכן, הרבה התבלבלו פה בין חילופי זוגות לבין שלישייה.

הם ממש לא התבלבלו.

פשוט השתעממו מחילופי זוגות ועברו לשלישיות.

alfa 156 2.5.

• תוכן חדש...