Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7874 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עד כמה נמוך הרמה של השוטרים יורדת, אני מופתע כל פעם מחדש, עוד מעט יחוקקו חוק שצריך גם רשיון נהיגה לאופניים כדי שיהיה אפשר לתת דוחות על עבירות תנועה עם אופניים :lol:

רק בישראל!!!

פורסם
יש תחוריות של זה. זה די מגניב.

לדעתי האישית, יש סיכוי גבוה יותר לקבל טחורים (כך כותבים את זה נכון) מאופניים רגילות ולא מאופניים כאלו.

ולא. טחורים זה לא מגניב.

ולעניין השרשור - אני חושב שצריך במעמד גיוס אדם למשטרה, להחתים את אשתו על מסמך המחייב אותה לקיים עימו יחסי אישות בכל ערב לפני יום עבודה, כדי למנוע מקרים קשים כאלו.

פורסם

בקרוב יתחילו לירות על הרוכבים עם אקדחי לייזר כדי להעשיר את קופת המדינה...

ולמי שאמר שהיה דופק בריחה,מה אתה חושב למה המשטרה רוצה STI וEVO?

כדי לרדוף אחרי רוכבי אופנים שלא שמים...

רק בישראל:roll::-)

פורסם
עד כמה נמוך הרמה של השוטרים יורדת, אני מופתע כל פעם מחדש, עוד מעט יחוקקו חוק שצריך גם רשיון נהיגה לאופניים כדי שיהיה אפשר לתת דוחות על עבירות תנועה עם אופניים :lol:

רק בישראל!!!

צחוק צחוק, אבל באמת יש דבר כזה רשיון לאופניים. אמנם לא רשיון נהיגה, אבל רשיון אחזקה. ניתן לקבל את הרשיון ומספר בלוחית זיהוי בעירייה. חוק ישן שלא בוטל.

פעם לכל האופניים היה מספר, כמו ברכב. היום לא ממש אוכפים את החוק.

• תוכן חדש...