Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4137 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש אפשרות ?

כל בעל HGT יאמר שההגה החשמלי לא ממש להיט לא מבחינת אמינות ואו תקשורת לכביש .האמת נמאס לי .הפעם עובד כמו שצריך, ופעמיים לא .

יש אפשרות להפוך אותו להגה הידראולי ? שבטח יתקשר פי מאה מהחשמלי .

אם כן אז איך עושים את זה ?

only the turbo guys have the ability to disappear

פורסם
יש אפשרות ?

כל בעל HGT יאמר שההגה החשמלי לא ממש להיט לא מבחינת אמינות ואו תקשורת לכביש .האמת נמאס לי .הפעם עובד כמו שצריך, ופעמיים לא .

יש אפשרות להפוך אותו להגה הידראולי ? שבטח יתקשר פי מאה מהחשמלי .

אם כן אז איך עושים את זה ?

לא יעזור מבחינת תקשורת לכביש - אבל ניתן לשפץ את מנוע ההגה החשמלי ע"י החלפת ממסרים בכמה עשרות שקלים מEBAY, במידה ויש לך קצת ניסיון בהלחמה. הממסרים בדר"כ גורמים לבעייה שתיארת.

להפוך להידראולי - יותר זול ופשוט לקנות רכב חדש

פורסם
לא יעזור מבחינת תקשורת לכביש - אבל ניתן לשפץ את מנוע ההגה החשמלי ע"י החלפת ממסרים בכמה עשרות שקלים מEBAY, במידה ויש לך קצת ניסיון בהלחמה. הממסרים בדר"כ גורמים לבעייה שתיארת.

להפוך להידראולי - יותר זול ופשוט לקנות רכב חדש

את הממסרים אני מכיר.ראיתי איזה פרוייקט די מזמן בו הורכב הגה הידראולי של אחד מדגמי פיאט

בHGT שקיצר את מהלך ההגה והפך אותו חד כתער .לא יחסתי לזה חשיבות אז ,אבל היום פשוט הפכתי את האינטרנט ואני לא מצליח למצוא את הפרוייקט הזה .

פורסם

אין סיבה שהגה חשמלי יהיה אינהרנטית פחות מתקשר מהידראולי, זה פשוט עניין של כיול.

דווקא בהגה חשמלי התחושה היא עקבית יותר, כי אין השפעה של התיישנות נוזל ההגה, וכן ניתנת לכיול בקלות רבה יותר וביד הרבה יותר חופשית. כמו כן, יש הרבה פחות לוחמת הגה הכרוכה בהפניות מהירות מצד לצד.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם
את הממסרים אני מכיר.ראיתי איזה פרוייקט די מזמן בו הורכב הגה הידראולי של אחד מדגמי פיאט

בHGT שקיצר את מהלך ההגה והפך אותו חד כתער .לא יחסתי לזה חשיבות אז ,אבל היום פשוט הפכתי את האינטרנט ואני לא מצליח למצוא את הפרוייקט הזה .

לא הבנתי את שאלתך...האם קיימת בעיה טכנית בהגה הכח ?

אם אתה רוצה לשדרג אני מציע לך לרדת מזה מכיוון שלא תמצא בעל מקצוע שיודע לעשות עבודה כזו או מוכן לבצע עבודה מסוג זה.

שינויים מסוג אסורים וגם הרכב לא יעבור את המבחן השנתי.

איזה כייף לי :)

פורסם
לא הבנתי את שאלתך...האם קיימת בעיה טכנית בהגה הכח ?

אם אתה רוצה לשדרג אני מציע לך לרדת מזה מכיוון שלא תמצא בעל מקצוע שיודע לעשות עבודה כזו או מוכן לבצע עבודה מסוג זה.

שינויים מסוג אסורים וגם הרכב לא יעבור את המבחן השנתי.

ההגה הוא הגה חשמלי .שהופך לבטון כאשר מתעוררת תקלה .הגה הידראולי אמין יותר לפי דעתי

ומתקשר בהרבה עם הכביש .אני אחדד את השאלה ,יש מכלול הגה של פיאט {הידראולי }שיוכל להתאים ? אולי אפילו של הדגם הקודם ?

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

גם הגה הידראולי הופך "בטון" כשהמנוע נכבה או כשהמשאבה מפסיקה לעבוד.

ד"א, אין כמו הגה עם תגבור ידני :lol:

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
ההגה הוא הגה חשמלי .שהופך לבטון כאשר מתעוררת תקלה .הגה הידראולי אמין יותר לפי דעתי

ומתקשר בהרבה עם הכביש .אני אחדד את השאלה ,יש מכלול הגה של פיאט {הידראולי }שיוכל להתאים ? אולי אפילו של הדגם הקודם ?

להגה כח חשמלי יש מספר יתרונות לעומת הגה כח הידראולי או במילים אחרות כול אחד וההעדפות שלו.

תקלה גם בהגה כח הידראולי תגרום לאיבוד התגבור בדומה להגה כח חשמלי.

כתבתי לך קודם לכן שכח מזה או תחליף לרכב בעל הגה כח הידראולי שהולך ונעלם וכמעט לא תמצא הגה כח הידראולי ברכבים פרטים חדשים.

איזה כייף לי :)

פורסם (נערך)

תפריד בין שני הנושאים - תקשורת עם הכביש ואמינות.

לגבי אמינות אתה יכול לפתור את הבעייה הזו דיי בקלות ע"י שיפוץ המנוע החשמלי הקיים או החלפה למשופץ (סביבות 600 ש"ח), ואז הנושא הזה כבר לא יציק לך..

ברוב הפונטו "ספייס" מדובר על פגם בייצור.

עריכה אחרונה על ידי dsela
פורסם

זה פחות מ600 שח אולי אפילו רק הממסרים שעולים כמה שקלים .אני אשפץ וזהו יוצא באמת הכי הגיוני .האמת שמעתי על הפגם הזה לא ממש רציתי להאמין .אבל אם אתה אומר כנראה שאתה יודע יותר פרטים .תודה .

פורסם
זה פחות מ600 שח אולי אפילו רק הממסרים שעולים כמה שקלים .אני אשפץ וזהו יוצא באמת הכי הגיוני .האמת שמעתי על הפגם הזה לא ממש רציתי להאמין .אבל אם אתה אומר כנראה שאתה יודע יותר פרטים .תודה .

רוב המקרים שאני מכיר (וגם אצלי) מדובר על הממסרים - אבל יש מקרים בהם מדובר על תקלות בחיישני מומנט או מחשב הגה ואז זו תקלה יותר מסובכת.

• תוכן חדש...