Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4131 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נראה לי היא יצאה תיירת, בכל מקרה לא הייתה חוזר למוסך.

זה בדיוק העניין - היא לא יצאה תיירת, היא יצאה מישהי שלא מבינה במכוניות ולא יודעת לזהות מה זה מחיר נורמלי. ה-ם יצאו חארות כשניסו לרכב על זה ולהוציא ממנה סכומי עתק.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

שיטת מצליח הזו עובדת בדרך כלל,בטופס העבודה נרשם קוד שעתון עבודה של פ+ה מכלול בלמים (הרכיב כולו דיסקים+קליפרים) וגם פ+ה של רפידות וגם אם מתחשק למישהו פ+ה של צינור נשם בלם מנוע......

בתכלס הקוד של פ+ה מכלול בלמים כולל הכול (חוץ מהצינור נשם כמובן).

גם לי ניסו לעשות פעם את התרגיל הזה במוסך צרפתיות בצפון : בהחלפת טיימינג בקסארה חייבו קוד שעתון של פ+ה רצועת עזר,פ+ה מנגנון מותחן רצועת עזר, פ+ה מותחן תזמון ועוד איזה חמש פעולות שונות שכולן כלולות כבר בפעולה הרגילה של פ+ה רצועת תזמון אבל ע"פ שעתון היבואן ניתן כמובן לבצען בנפרד זו מזו.

ראו בחור נחמד אבל לא הלך להם כי הבחור הזה פירק טיימינג של וולבו 244 כשבעל מוסך הצרפתיות עוד הלך לגן שרה.:-D

אבל שימו לב הם יצאו טוב-נתנו הנחה על העבודה.....

פורסם
אולי אני אשמע תייר אבל אין חוק כלשהו שאפשר ללכת ולבקש כסך חזרה, או משהו בסגנון?

כנראה פספסת משהו, או שאני לא הבהרתי - היא לא הסכימה לביצוע העבודה. היא פשוט שאלה לדעתי ואני התייעצתי כאן.

היא כמובן הוציאה את הרכב מהמוסך הזה ותטפל במקום אחר.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם (נערך)

אהה, סליחה אני אל הבנתי, כל כבוד לה שהיא התייעצה לפני וכל הכבוד לך שאתה עוזר לה.

והשאלה ששאלתי היא בלי קשר למקרה הזה.

עריכה:

שכחתי להוסיף, אם היא בכל זאת הולכת למוסך שתקפוץ לסודאי בבן אביגדור 3 תל אביב (ליד רחוב המסגר)

ותקנה את החלפים לבד, ככה היא תחסוך עוד קצת.

עריכה אחרונה על ידי רועי עוזרי

רועי

• אחראי פורום
פורסם

רוני, שלח אותה או לאוטו איטליה בפ"ת או למיכאל מת"א (אם היא לא נרתעת ממוסך לא דוגמן),

שם היא תקבל שירות ואמינות ללא מיסי אשכנזים.

"מוסך אוטו איטליה"

רח' אלכסנדר ינאי 22, אזה"ת סגולה, פתח תקווה

גיא- 050-2668096

03-9309955 משרד

"מיכאל אלפא"

רח' הנגרים 13, תל-אביב

054-5996817

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

ב 500 אצלי עשיתי טיפול קטן לדוגמא של החלפת שמנים בלבד, אני הבאתי שמן משלי באישור המוסך, לקחו לי 180 ש"ח כולל מע"מ על העבודה + פילטר שמן ואוויר - מוסך מורשה.

טיימינג לדוגמא עלה לי 1200 סה"כ כולל עבודה אם אני לא טועה. (ללא החלפת משאבת מים)

את הטיפול הגדול הנ"ל עשו אצלי ברכב לפני שרכשתי אותו (רכשתי עם 66K), אני פשוט עשיתי יישור קו קטן ב 70K ולא יצא לי לראות את המחיר ששילמו לפניי, אבל במורשה אמרו לי שהרכב עבר את הטפול הגדול הנ"ל.

בכל מקרה מחיר נשמע מאוד יקר לרכב שהחלפים שלו זולים, והייתי הולך על מוסך אחר בהמלצות חברי הפורום ונסיונם.

Opel Adam S 2017

פורסם

עדכון: היא קפצה למוסך אחר, לא מורשה פיאט, שמכרים שלה עובדים איתו כבר שנים.

עשה טיפול, סידר את הנזילה הקטנה, החליף רפידות אחוריות וחרט דיסקים. עלה 760 כולל מע"מ. במקביל החליפו זוג צמיגים וכל הסיפור עלה פחות מ-1500.

המוסך האחר טען שאין שום צורך להחליף בלמים קדמיים כרגע או רצועת מנוע.

6000 לעומת 1500...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

• תוכן חדש...