Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4138 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבעיה עם המכשירים היקרים האלה כמו סמסונג, לא רק שעולים פי 4-5 ממכשירים סיניים טובים (לא מחפש אותו מפרט בדיוק),

אלא שהתיקון עולה גם כן לא מעט. נשבר מסך? תיפרד מ800-1000 ש"ח למסך מקורי. אני קונה עוד סיני בעלות התיקון הזאת.

מעניין כמה יעלה לתקן את המסך הקעור. כי מספיק שיפול גם על הצד והלך...

בגלל הדברים האלה וגם כי אין לי דרישות מוגזמות מדי לטלפון וכאחד שהחליף כל 10 חודשים מכשיר סיני סתם כי המצב הכלכלי מאפשר וגם למכשיר גדול יותר, זה משהו אחר לגמרי.

אני לא הולך על הזולים אבל גם לא על היקרים, כ800-1000 ש"ח למכשיר סיני זה מכובד מאוד (פאבלט 5.5).

אני יכול להיות רגוע (יחסית) אם הוא נופל ונשבר לי ופשוט קונה חדש.

אני לא קונה מכשיר סיני או מותג מוכר שאין לו סוללה נשלפת והרחבה לכרטיס זיכרון. מבחינתי זה כלא. כמו אייפון. לא מתקרב.

היום אני כבר תלוי במכשיר סיני עם 2 חריצי סים אז בכלל לא יכול להסתכל על משהו אחר...

(קיבלתי מעבודה גלקסי S5 והבאתי אותו לאחותי. אני עם הסיני עד ה...:lol:)

• תגובות 80
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני אוותר על קניית מכשיר ללא סוללה נשלפת ובלי הרחבת זכרון.

לא אכפת לי עד כמה הוא טוב.

חבל שסמסונג הרסו את אחד הדברים המהותיים שגרמו לי לקנות את המכשירים שלהם.

כנראה שהבא יהיה סיני.

פורסם

על סוללה נישלפת אני עוד יכול לוותר, אבל על הרחבת זיכרון(בגרושים) בעידן ה4K אני לא מוכן ליסלוח גם, מה הבעיה שלהם?

והסינים יקבלו אותכם בשימחה :-).

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם
גם קרה לי כמה פעמים שנתקע המכשיר והייתי צריך להוציא סוללה

בנקסוס יש אפשרות לעשות COLD RESET בלחיצה ארוכה על כפתור ההדלקה. מה שכן, אם המכשיר נופל למים, אין אפשרות לשלוף את הסוללה במהירות.

על סוללה נישלפת אני עוד יכול לוותר, אבל על הרחבת זיכרון(בגרושים) בעידן ה4K אני לא מוכן ליסלוח גם, מה הבעיה שלהם?

והסינים יקבלו אותכם בשימחה :-).

:mm_yeah:

אלה בדיוק הסיבות שבגללן מכרתי את הנקסוס 5, וחזרתי לגלקסי נוט 2. מקווה שבדורות הבאים לא יבטלו את מסכי SUPER AMOLED, ולא יקחו את היתרונות שיש לסמסונג על המתחרים.

הבעיה שיש את הטרנד הזה גם אצל סינים - במכשירי היי אנד שלהם (כמו ONEPLUS, OPPO, MEIZU, דגמים בכירים של XIAOMI וHUAWEI) גם אין סוללה נשלפת ושקע SD (הסינים משום מה קוראים לזה TRANSFLASH).

אני חושב שזה יותר קשור לPLANNED OBSOLESCENCE. הרי למה לך להחליף את כל המכשיר, אם אתה יכול להחליף סוללה בפחות מ80 שקל לסוללה מקורית. או למה שתקנה מכשיר עם 64 ג"ב זיכרון, שיהיה יותר יקר בשליש או חצי, או אפילו פי 2, אם אתה יכול להסתפק בדגם עם 16 ג"ב, ולקנות כרטיס זיכרון 64 ג"ב (או, רחמנא ליצלן, להעביר אותו מהמכשיר הישן שלך)? בדגמים הבאים אני מצפה לויתור מסיבי על גורילה גלאס וכיסויי אלומיניום/פלסטיק לטובת חומרים שבירים יותר, שלא תוכל להחליף ברכיב אפטרמרקט זול.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

גלקסי S6 בלי סוללה נשלפת ? בלי אפשרות להרחיב זיכרון. בושה וחרפה של סלולרי.

לא משנה איזה מעבד ישימו שם ואיזו מצלמה אני לא מתקרב למכשירים בלי 2 הפרמטרים הנ"ל

פורסם

[h=1]Oppo N3 :-).[/h]ואכן רוב השוק עובר לסוללה פנימית ללא אפשרות לSD :-(.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם
גלקסי S6 בלי סוללה נשלפת ? בלי אפשרות להרחיב זיכרון. בושה וחרפה של סלולרי.

לא משנה איזה מעבד ישימו שם ואיזו מצלמה אני לא מתקרב למכשירים בלי 2 הפרמטרים הנ"ל

וואו, מדהים כמה אנשים לוקחים קשה את עניין הסוללה והרחבת הזכרון. סמסונג הרי שינו את שני המאפיינים האלה תוך מחשבה ברורה על כל אותם אנשים (ואני ביניהם, אגב) שחרדים על סוללתם וזיכרונם.

הסוללה - נטענת ל-4 שעות עבודה בתוך 10 דקות. זמן הטעינה הכולל ירד לחצי. הבעיה נפתרה.

הזכרון - כמו באייפון, יש גרסת 128GB. הבעיה נפתרה.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם (נערך)

לא פתרון מספיק טוב.

ואני כבר לא מדבר על זה שבS5 (בעקבות נקסוס הנבלה) הורידו את כפתור התפריט, והחליפו אותו בכפתור מנהל משימות (לא יודע למי זה הפריע כשזה היה בלחיצה ארוכה על כפתור בית).

חסר שבנקסוסים הבאים יוותרו על כפתור החזרה, ואז הלך עוד יתרון של ממשק של אנדרואיד על IOS.

או כפתור בית פיזי, שזה יתרון ענק לסמסונג על המתחרים, ויעשו כמו בנקסוס, כפתורי תוכנה שגוזלים חלק מהמסך.

עריכה אחרונה על ידי vadim6385

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

ל-M9 יש 32GB במכשיר + אפשרות הרחבה לכרטיס של עד 128GB. בדיוק כמו ב-M8 שלי (רק שאני על 32 + 64).

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

עוד בעיה במסכים החדשים זה הקצוות המעוגלות, זה פשוט הופך לבילתי אפשרי הדבקת מגיני זכוכית, זה הדבר העיקרי שאמור לישמור עלינו מנזק למסך בנפילה.

מעניין אם יצליחו לעשות מגן מסך מעוגל שיתאים בול לEDGE :-).

פורסם
וואו, מדהים כמה אנשים לוקחים קשה את עניין הסוללה והרחבת הזכרון. סמסונג הרי שינו את שני המאפיינים האלה תוך מחשבה ברורה על כל אותם אנשים (ואני ביניהם, אגב) שחרדים על סוללתם וזיכרונם.

הסוללה - נטענת ל-4 שעות עבודה בתוך 10 דקות. זמן הטעינה הכולל ירד לחצי. הבעיה נפתרה.

הזכרון - כמו באייפון, יש גרסת 128GB. הבעיה נפתרה.

אחרי כמה חודשים כבר מרגישים שסוללות של פלאפונים נחשלות ומה אז?

מה הייתה הבעיה לתת אופציה לסוללה נשלפת ואפשרות הרחבת זיכרון. זה כל כך פשוט.

יש היום מספיק אלטרנטיבות כמו LG G3 ומכשירים סיניים מתקדמים.

----

הנקודה הכי משמעותית בהשקה מבחינתי שהS6 לא מספיק שונה מהS4.

פורסם
מעניין אם יצליחו לעשות מגן מסך מעוגל שיתאים בול לEDGE :-).

כמו שאפשר לייצר שמשה פנורמית לאוטו, אפשר לייצר מגן מסך עם זכוכית מעוגלת.

פורסם
אחרי כמה חודשים כבר מרגישים שסוללות של פלאפונים נחשלות ומה אז?

מה הייתה הבעיה לתת אופציה לסוללה נשלפת ואפשרות הרחבת זיכרון. זה כל כך פשוט.

יש היום מספיק אלטרנטיבות כמו LG G3 ומכשירים סיניים מתקדמים.

----

הנקודה הכי משמעותית בהשקה מבחינתי שהS6 לא מספיק שונה מהS4.

אני לא חושב שאחרי כמה חודשים הסוללות נחלשות משמעותית. אולי אחרי שנתיים.

מניסיון למשל ב-S4, הסוללה לא נחלשה משמעותית אחרי שנה וחצי של שימוש (אם כי המכשיר החזיק בערך 9 שעות בממוצע לפני שנגמר, כך שהיא הייתה עלובה בלי קשר).

סמסונג טוענים שטיפלו בזה עם הסוללה החדשה - ימים יגידו.

אופציה לסוללה נשלפת והרחבת זכרון - היית רוצה שיהיה פשוט, אבל זה דורש הרבה מאוד מהארכיטקטורה, מהעיצוב, מהצורה של המכשיר. מסתבר שזה דורש המון פשרות שיכולות להמנע כשמגיעים למצב שבו לא באמת צריך.

בינינו, האם באמת צריך להחליף סוללה כאשר הטלפון נטען בתוך 10 דקות כדי שיחזיק עוד כמה שעות? כאשר אם אין לך שקע בסביבה, אתה יכול לקחת איתך סוללה נטענת קטנה בתיק? זה ממש לא דיל ברייקר (ובינינו, עדיף להטעין קצת מאשר להתעסק עם החלפה של סוללות כל הזמן (כיבוי והדלקה של המכשיר, הצורך בשמירת שתי הסוללות טעונות...).

הרחבת זיכרון - שוב, אם יש לך 128GB מובנה בטלפון (להזכירך - זכרון מהיר יותר משמעותית מאשר כרטיס זכרון נפרד), למה שתעדיף פתרון של 32 + כרטיס? (למעט מחיר, נכון).

אני דווקא חושב שה-S6 שונה משמעותית מה-S4. ה-S5 לא הציג שינוי רציני, אבל ה-S6?

עיצוב, חומרים, סוללה, מסך, מצלמה, מעבד, זכרון, ספיקר, pay ועוד...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...