Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4130 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום !

ראיתי פה כמה שרשורים בנושא, אבל לא ראיתי את התשובה שחיפשתי ( ואולי לא קיימת).

יש ברשותי טויוטה יאריס 2004. בעקבות שלג, גשם רוח וסערות, גיליתי שהצטברו אדים רבים, בתוך אחד הפנסים הקדמיים.

חשבתי שזה אולי "ייעלם". לא. זה כך כבר שבוע. לפני שאני ניגשת למוסך ( אין לי מוסך בעיר שאני "מכירה" ), האם זה משהו שיכול לחלוף בכל זאת? אני גם רגע לפני טסט, אני מניחה גם שכדאי לטפל בזה לפני שאני נגשת למכון טסטים?

תודה רבה!

פורסם

אוקיי . אמנם לא הגיבו כאן. אבל אני אשמח לשתף בתובנות שלי.

אז לקחתי את הרכב למוסך היום ( בכל זאת חייבת לעבור טסט ואין לי זמן להתעסק עם ייבוש/חימום ושאר ירקות שהציעו ברחבי האינטרנט).

המוסך, מוסך מורשה. אחראי השירות הסתכל, קרא למישהו , התייעץ טלפונית. כעבר כמה דקות החליטו. תדליקי אורות גבוהים במשך רבע שעה ונראה מה קורה. כעבור חצי שעה עם מנוע דולק, אורות גבוהים, האדים הפכו לשלולית בתחתית הפלסטיקה של הפנס).

במוסך קבעו- זה יעבור טסט. וזה אכן מה שקרה.

כרגע אני לא רואה את עצמי מטפלת בבעיה ( כנראה סדק בגומי של הפנס) מעבר ל"טיפול", שעשינו היום.

ואני מניחה שזה נוצר משלג רב שהצטבר על הרכב בסופ"ש המושלג האחרון.

בהצלחה!

פורסם

לא אמורה להצטבר לחות בתוך הפנס, כי זה יחידה אטומה. אם נכנסת לשם לחות, זה רע. כאשר המצב הופך לבלתי סביר, צריך להחליף את היחידה.

פורסם

אם זה פנס מקורי שהגיע עם הרכב סביר להניח שהאטימה שלו נהרסה

יכול להיות כיהפנס קיבל מכה שגרמה לסדק/שבר קטן שממנו נכנסים האדים

פורסם

הפנס הוא מקורי.

כן, בוודאי שזה לא אמור לקרות. יש סדק, כנראה, בגומיות של היחידה. אני אמתין לראות שכל הנוזלים יתאדןץ אם זה ימשיך, אני מניחה שאגש שוב למוסך וזה יהיה כרוך בהוצאה לא קטנה. אגב, לא מצאתי הרבה מידע בפורומים אודות הבעיה, וגם במוסך הם נראו קצת אובדי עצות. הבעיה לא כ"כ נפוצה אני מניחה?

אגב, הרכב אצלי רק 3 חדשים. אז הכל יכול להיות ( מכה בפנס, ליטוש לא נכון ).

תודה

• תוכן חדש...