Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

X3 דיזל 2005 - צריך מידע

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4121 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

נתקלתי באחת עם קילומטרז גבוה של 300k אבל מחיר ומצב חיצוני מעולה. מנוע דיזל 3000.

האם מישהו מכיר ויכול לשתף בבקשה מידע על אמינות, צריכת דלק ועלויות אחזקה?

האם המנוע הזה עמיד או שלא?

אשמח לכל מידע.

תודה,

גילעד.

פורסם

אמינות מנועי הדיזל של במוו נחשבת כטובה מאוד כל עוד שומרים על טיפולים בזמן, (יצא לי לשמוע על מנועי דיזל שעשו גם מיליון קמ) יש לזכור שהרכב רגיש לחאפרים וצריך לקחת את זה בחשבון כי עלויות האחזקה גבוהות.

מחירי הביטוח נורא גבוהים, מחירי החלפים יקרים אבל לא בצורה משוגעת וטיפולים שוטפים מתחילים מ2000 ש״ח וצפונה.

צריכת הדלק נעה סביב 1/12 למשולב.

Audi A6 3.0T Quattro - לשייט ב260 קמ"ש :lol:

פורסם
אמינות מנועי הדיזל של במוו נחשבת כטובה מאוד כל עוד שומרים על טיפולים בזמן, (יצא לי לשמוע על מנועי דיזל שעשו גם מיליון קמ) יש לזכור שהרכב רגיש לחאפרים וצריך לקחת את זה בחשבון כי עלויות האחזקה גבוהות.

מחירי הביטוח נורא גבוהים, מחירי החלפים יקרים אבל לא בצורה משוגעת וטיפולים שוטפים מתחילים מ2000 ש״ח וצפונה.

צריכת הדלק נעה סביב 1/12 למשולב.

זה נכון כל עוד לא מדובר במנוע של הסדרה 3 ה320D מאותה תקופה. רכב בעייתי מאוד.

ה3 אני מתכוון.

חבר,אתה חופר

• תוכן חדש...