Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7869 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אני מדמיין מועדון מקצועי, עם מפגשים נעימים של מוכניות ספורטיביות ו\או מושקעות באופן מרשים. או מצד שני מפגשי ערסיידה, עם בלגן ובעיקר הרבה פלסטיק...

בחירת הכיוון בידיים שלכם. שיהיה בהצלחה !

:mm_yeah::wink:

צודק ב-100%.

בסך-הכל הונדה קיבלה את שמה הרע בארץ רק בגלל אותם אנשים חסרי כל הבנה וידע,

שידעו ליפול על רכבי הסיביק למינהם... ומכאן גם הסטיגמה לחברה בארץ.

מחזיק לכם אצבעות ומקווה מאוד שתשנו לאנשים את הרושם הרע והאבל שגורמים להונדה בארץ!

יישר-כוח!

פורסם

אומנם יש את אותם חסרי ידע שלא מבינם כמו שאתה אומר ..

אך יש גם את אותם בעלי הידע, המבינים והמעריכים, שמעריכים נכון את הרכב ..

שהם יכולים להתאחד כולם ולהקים מועדון , ומעודעון שיהיה על רמה ובוא לאחד את כל בעלי ההונדות בארץ שמחוברים לתחום המוטוריקה וכו', בין עם זה סטאנדרטיות משופרות.

עם זה נערים, נערות, מבוגרים, מבוגרות, וכו' וכו'.

במקום כל הזמן שמדברים על הונדה, תהיו עם הראש בקיר , ותמיד תכניסו את הקטע של הערסים והערסמובילים למניהם ,

תחשבו רגע אחרת שבסך הכל יכול לקום פה אחלה של מועדון מאוד גדול עם רכבים מאוד מרשימים ..

חזקים, יפים כאלה שמושכים את העיין וכו'.

וגגם אני חשוב שצריך לשנות את דעתם של אותם ערסים או חסרי ידע או איך שלא תקראו להם.

{אומנם הונדה זה המוביל במצעד הרכבים של הערסים.. אבל יש עוד הרבה רכבים שחלקכן הרבים פה נוהגים בהם, שהערסים לוקחים אותם ועושים אותם פשע, נו אז ?

מישהו אומר משהו רע עליהם ?

לא ... וזה רכבים כגון סיאט איביזה.. גם הטורבו.. וראיתי המון ערסים חסרי טקט..

השולטת שלדעתי מקום שני אצלהם אחריי הסיוויק, האימפרזה טורבו, שמתחילים לדבר עם ערס על מכוניות הדבר הראשון (אפילו לפני הונדה) שקופץ לו בראש זוהי האימפרזה טורבו ועוד שלא עולים לי כרגע בראש.}

ושוב מקווה שמועדון זה יצליח ..

עומרי

- BLUE HONDA CIVIC EX EF (ED4) D16Y8 1991

- BLUE HONDA CIVIC ES FD 2008

- Black HONDA CIVIC HATCH 5DR 2006 manual

פורסם

תודה רבה לכולכם על התגובות (גם בפרטי וגם בשרשור)

אני מקווה שבעזרתכם נוכל לקדם את הרעיון צעד אחד קדימה (וכמובן גם את החלום:wink: ).

ברגע שהאתר יעלה וגם איתו יבוא המפגש הראשון (נקווה), כל בעלי ההונדה יהיו מוזמנים וכמו כן גם כל החובבים.

ושוב תודה רבה לכולם.

פורסם
חיכית לרגע הזה כדי להגיד את זה הא??:lol: :lol:
ממש לא. חשבתי שלא יהיו מספיק אנשים רציניים בשביל לעשות משהו כזה.

אבל בשבילך הייתי חייב להגיב.:wink: בכל זאת...

אז איך מתיחילם...? השבוע במפגש ? או מה.....! בא לכם רק הונדות ?

או שבא לכם גם את הערסים מהפורום.. סתם סתם אל תעלבו אוהב אותכם..:ladysman:

קו---------------------------------------

פורסם

עם כמה שאני נהנה מהרכב שלי אני לא תופס ממנו רכב שצריך מועדון...

פשוט עוד יצרן... במקרה יצא להם עיצוב מדהים בסיויק בין שנת 92-95 במיוחד בקופה ובהאץ' (שאני אישית חולה על העיצוב הזה ואני כל הזמן מצטער על זה שגם ערסים וערבים אוהבים אותו), חוץ מזה יצרן מאוד אפור.

פורסם

לאדון דיוידי,כל יצרן זכאי למועדון בלי שום קשר להעדפות שלך או שלי,והונדה זה היצרן האחרון שיקרא אפור.

יש לו גירסאות ספורטיביות כמו לשאר היצרנים, יש להונדה:

- האצ'בק חמה (טייפ-אר).

-מכונית על (NSX).

-רודסטר (s2000).

- גירסאות 2 ו3 דלתות עממיות (האצ'בק וקופה).

-מיצר אופנועים וקטנועים (עם היסטוריה ארוכה בתחום ועל זה יעידו החבר'ה מפורום הדו"ג).

-ויש לו קבוצה שמתחרה אומנם לא בראלי אבל בהרבה ענפים מוטוריים אחרים.

זה ידידי יצרן ממש לא אפור,קודם תעשה שיעורי בית אחרי זה תזרוק פצצות לאויר,ואחד כמוך שלוקח את כל מה שהונדה עשתה בכל שנות קיומה וממצא את זה במילים "במקרה יצא להם עיצוב מדהים ב92-95 וזהו" ממש לא ראוי להיות בעל הונדה או חבר במועדון וצר לי שכך (ד"א עיצוב לא יוצא במקרה אלא עובדים עליו חודשים קשה עם המון נסיעות מבחן).

ומי אמר שערבים אוהבים הונדות?! דווקא ערבים אוהבים במוו ישנות ואלפא רומאו,ואת זה אומר אחד שגר בירושלים ואצלנו יש אוכלוסיה ערבית גדולה.

וערסים יש בכל מקום בכל צורה ובכל רכב,פשוט כל בעל הונדה ששם בקליות שקופות מיד מסווג כ"ערס",זאת הבעיה.

איציק.

פורסם
לאדון דיוידי,כל יצרן זכאי למועדון בלי שום קשר להעדפות שלך או שלי,והונדה זה היצרן האחרון שיקרא אפור.

- האצ'בק חמה (טייפ-אר).

-מכונית על (NSX).

-רודסטר (s2000).

-מיצר אופנועים וקטנועים (עם היסטוריה ארוכה בתחום ועל זה יעידו החבר'ה מפורום הדו"ג).

זה ידידי יצרן ממש לא אפור,קודם תעשה שיעורי בית אחרי זה תזרוק פצצות לאויר,ואחד כמוך שלוקח את כל מה שהונדה עשתה בכל שנות קיומה וממצא את זה במילים "במקרה יצא להם עיצוב מדהים ב92-95 וזהו" ממש לא ראוי להיות בעל הונדה או חבר במועדון וצר לי שכך (ד"א עיצוב לא יוצא במקרה אלא עובדים עליו חודשים קשה עם המון נסיעות מבחן).

ומי אמר שערבים אוהבים הונדות?! דווקא ערבים אוהבים במוו ישנות ואלפא רומאו,ואת זה אומר אחד שגר בירושלים ואצלנו יש אוכלוסיה ערבית גדולה.

וערסים יש בכל מקום בכל צורה ובכל רכב,פשוט כל בעל הונדה ששם בקליות שקופות מיד מסווג כ"ערס",זאת הבעיה.

איציק.

ברור שלא בראלי, בראלי יש סיבובים סיבובים והונדה לא הולך ביחד

עם זאת יש להונדה מנוע מצוין במיוחד לטורבו

פורסם

אני מציע שתצפה בסרטונים של הטייפ-אר ותראה איזה שילדה מטורפת יש לה,מה לעשות שהיא יקרה ,זה מה שיש שאתה קונה רכב מיצרן כמו הונדה.

וגם הגרסאות הרגילות עם SETUP נכון וחיזוקים יקחו סיבוב כמו שצריך.

איציק.

פורסם

- האצ'בק חמה (טייפ-אר).

-מכונית על (NSX).

-רודסטר (s2000).

איציק.

כמובן שלכולם יש זכות להקים מועדון כלי רכ, אבל שים לב לאיזה רכבים יש מועדונים. לצרפתיות: רכבים מהנים מאוד לנהיגה, אפילו הפשוטים ביותר, כשהצרפתים בונים רכב אפילו הכי בסיסי הם תמיד יחשבו גם איך יהיה כיף לשלוט עליו. ב.מ.וו כמובן, רכבי נהיגה לכל דבר, אפילו הכי פשוטות. אלפה, שוב יצרן שלא מחפש לתת בראש רק בספורטיביות אילא גם איכפת לו מהדגמים הרגילים.

ועוד הרבה יצרנים טובים ומכובדים.

הונדה לעומת זאת, בניגוד לאילה שהזכרתי, כמובן שיש להם רכבי ספורט מטורפים, כמו כמעט לכל יצרן. גם לניסן יש כמעט אקזוטיות ואתה לא רואה אנשים פותחים מועדון לניסאן רגילות. גם לטויוטה יש ספורטיביות מגרות ואתה לא רואה אף בעל קורולה הולך לפגוש בעלי קורולה אחרות.

זה לא שאני מזלזל ביצרן הונדה, להיפך, אני חושב שזה יצרן איכותי מאוד עד ידע מעולה במנועים, אבל צריך להבדיל בין יצרן שמייצר מכוניות כדי לשיסעו בהן ליצרן שחשוב לו לתת בכל דגם ודגם גם את הערך המוסף (הצרפתיות, ב.מ.וו, אלפה, וכו'...)

אני לא רואה שוםן סיבה הגיונית שבעלי סיויק ייפגשו. מילא תעשה מפגש לבעלי TYPE-R ו-S2000 אבל בעלי סיויק שנפגשים לדעתי זה כמו שבעלי קורולה יפגשו.

ושוב אני אומר, אני לא שולל שום יוזמות אבל לדעתי מגוכח... רק תיזהרו שלא יעבור שם הערבי שעבר לידי היום עם הסיויק השחורה שלו ואחרי ששאל וקיבל ממני תשובה שלילית בקשר למכירת הרכב אמר: "טוב אם אתה לא מוכר אז אני אגנוב לך את האוטו".

פורסם

אני לא רואה שוםן סיבה הגיונית שבעלי סיויק ייפגשו. מילא תעשה מפגש לבעלי TYPE-R ו-S2000 אבל בעלי סיויק שנפגשים לדעתי זה כמו שבעלי קורולה יפגשו.

.

אז אל תקנה סיוויק ואל תתערב.... הנה, שוב תשובות לא ענייניות..... מי שאין לו מה לתרום שלא יגיב.

בגלל אנשים כמוך יגיבו אנשים כמוני ואז ינעלו לנו את הת'רד הזה.

קו---------------------------------------

פורסם

יש לי הרבה אנשים

שאני יכול לצרף אם המועדון יוקם

אז אני בפנים !

נ.ב.

היה לפני כשנה מפגשון של כ10 מכוניות חלקן משופרות...

חלומות נועדו בשביל להגשים אותם . . . 8)

אסקורט דור1 רפליקת RS (היעד - 150כ"ס אטמוספרי חזק)

סיוויק Eg6 סדאן/האצ'בק (מנוע B18c5 + מגדש על 320כ"ס)

ER-edition. . .ויש כאלה שאומרים שיש לי הרבה חלומות :lol:

פורסם

מדהים מה שקורה פה ...

מה זה .. "אני לא רואה שום סיבה הגיונית..."

אתה לא רוצה ?

לא בשבילך ?

לא צריך , אל תקנה הונדה ואל תהיה במועדון.

אז אולי המועדון הזה בניגוד לאחרים, כן, יש בעלי הונדות סיוויק שרוצים לפגוש בבעלי סיוויק אחרים ..

כן אני ,

יש לי הונדה סייוויק ואני רוצה ללכת ולפגוש בעלי הונדה סייוויק אחרים ולשבת ולדבר איתם על יצרן זה ועל רכבינו ...

לא מוצא חן בעיניך ?

לא צריך אל תתקרב למועדון זה..

פשוט מאוד.

ממש מדהים מה שהולך בכלל בפורומים בארץ, פתאום כולם קנוניה, אסור לפתוח מועדון לבעלי הונדות...

למה מי מת ?

לא מעוניינים אל תצטרפו וזהו, מי שרוצה ומעוניין, יצטרף. ומי שלא יום טוב.

אז למועדון האימפרזות יש להם את המועדון שלהם, סבבה,היחוד, אימפרזה טורבו,.. מועדון שמיחד את כל רכבים אלה.

מועדון פיג'ו סיטרואן ישראל גם הם, מאחדים את כל רכבי פיג'ו וסטרואן בארץ .

מועדון החיפושיות ? מאחדים את כל סוגי החיפושיות, באגים, לא באגים אספנות לא אספנות הכל מהכל של ערסים לא ערסים .

וכנ"ל כל סוגי המועדונים .. להם יש או יחוד כל שהוא או קשר כללי לסוג היצרן.

אז במועדון הונדה, בחרו לעשות מועדון שיאחד את כל בעלי ההונדות.

או קיי, סבבה, בהצלחה, אני חושב שזה רעיון מצויין, אני כאדם שיש לו הונדה במשפחה ושאוהב רכב זה ויצרן זה, מאוד רוצה שיפתח מועדון כזה, מי שמעוניין שיפתח גם מועדון כזה, שפשוט יתרום בהקמתו, בהבאת אנשים המתאימים להרשמה וכמובן הוא ירשם ..

מי שלא ..

יכל לעשות 180 וללכת ..

מועדון הונדה ישראל ..

בעזרת השם יקום ויצליח !!!

- BLUE HONDA CIVIC EX EF (ED4) D16Y8 1991

- BLUE HONDA CIVIC ES FD 2008

- Black HONDA CIVIC HATCH 5DR 2006 manual

• תוכן חדש...