Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4171 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא זוכר מה היה אז בדיוק. יכול להיות שאז אמאזון לא איפשרו משלוח ישיר לארץ. יכול להיות שגם דמי המשלוח שהם דורשים יותר גבוהיים מאלו של החברות הישראליות.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לא לשכוח ששירות המשלוח ארצה הוא שירות יחסית חדש (פחות משנה) ולא קיים לכל מוצר ולכל חנות של אמאזון. מצריך בדיקה פרטנית.

ש גם הבדל במחירי המכשירים - למשל, אתו קינדל שהוזכר, עולה בחנות הצרפתת 100 אירו ובבריית 100 ליש"ט. כמובן שהמיסוי בהתאם, מצד שני יתכן שעלויות המשלוח יקזזו חלק מההפרש.

הם שלחו קינדלים לארץ כבר שנים רבות. לפחות כ 3-4 שנים אם לא יותר. גם למוצרים אחרים השירות לא חדש, אבל המבחר גדל משנה לשנה.

פורסם

יתכן שאתה צודק. הסרבול שבשימוש בשרותי Buy2USA ודומותיה גרם לי להמנע מרכישות באמאזון עד שהופיע שירות השילוח הישיר עד שהם הופיעו (או, כפי שכתבת, התרחבו משמעותית).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

קינדל דרך אמזון עולה 139 דולר בשילוח ישיר (יש מחיר לארה"ב ויש מחיר לשאר העולם). תוסיפו 20 דולר משלוח + 18 אחוז מיסים מראש והגעתם למחיר של 222 דולר לפי אמזון. לא הגיוני לכל הדעות.

פורסם

מעניין, לא ראיתי שהם שינו מחיר עבור הגרסה הבינלאומית.

בכלאופן, דרך Buy2USA יעלה לך 120 דולר + 22 מס + 27 דולר משלוח. כ-169 דולר.

אמאזון משום מה לוקחים מס מעט גבוה על הפריט, בסבירות גבוהה חלק יוחזר לאחר 60 יום.

אני מעריך שהעלות ישירות תהיה: 140 דולר + 25 דולר מס + 31 דולר משלוח. כ- 196 דולר.

ההבדל העיקרי הוא שמקבלים אחריות עד הבית. לא יודע אם הייתי משלם 20% נוספים כדי לקבל אחריות של אמאזון עד הבית.

וכמובן, דרך Buy2USA צפוי לקחת משהו כמו שבועיים. ישירות, מספר ימים.

פורסם

קינדל לארה"ב בלבד:

http://www.amazon.com/gp/product/B00JG8GOWU

קינדל למשלוח בינלאומי:

http://www.amazon.com/dp/B00JG8GBDM

משלוח ישיר דרך אמזון:

Capture.PNG

משלוח דרך שיפטו יעלה (לאחר תיקון הטעות) בסביבות ה 20 דולר כולל ביטוח. בחרתי להזמין דרך איביי ב148 דולר כדי שיגיע מעט מהר יותר.

ההבדלים בין אמזון לאיביי יצאו כ25 דולר לרעת איביי, אבל עם שיפטו היה לי ניסיון לא טוב והעדפתי להמנע.

• תוכן חדש...