Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4144 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בחדרים פחות קריטי (כמובן שהמזגן על מפסק בנפרד) אבל במטבח, מלבד הקולט אדים והמנורה, כל השקעים יושבים על אותו מפסק בלוח חשמל.

מה הפרוצדורה כדי לעשות הפרדה, לפחות שקע של התנור\מקרר משאר השקעים?

(לא נתקלתי במשהו חריג, כבר שנים, כשהמקרר, תנור, והרתחת מים בתמי4 פעלו במקביל)

פורסם

כדי לעשות הפרדה חייבים חציבה בקירות כי צריך מעגל נפרד.

(על פי חוק החשמל אסור להשחיל באותו מתעל 2 מעגלים שונים).

מכיוון שמדובר על מטבח זה מסובך מעט גם בגלל חיפוי קרמיקה על הקיר, ארונות מטבח וכו'.

שורה תחתונה אפשר להזמין חשמלאי לקבל הצעת מחיר אבל אם הכל אצלך עובד תקין הייתי ממתין עם זה למתי שתהיה לך עוד עבודה גדולה במטבח בעתיד וכבר משלב את הכל ביחד.

פורסם

מותר להשחיל 2 מעגלים שונים כל עוד בלוח חשמל המפסקים יהיו מחוברים יחדיו (כמו מפסק לתלת פאזי, רק של שניים ולא שלושה).היה על זה דיון בפורום לפני כמה זמן.איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

לצערי זה על מפסק אחד, אני כנראה באמת אדחה את החציבות לשיפוץ הבא (ייקח זמן).

איזה עומס יכול להחזיק מפסק כזה?

פורסם

קרא את התגובה שלי שוב.

בנוגע למפסק החצי אוטומטי:

חוט 2.5 ממ"ר לפי התקן מצריך מפסק 16A

חוט 1.5 ממ"ר לפי התקן מצריך מפסק של 10A.

מתי המפסק ינתק את הזרם ?

במצב רגיל של צרכני חשמל מחוברים - אין שום ניתוק עד שאתה מתחיל לצרוך זרם יתר על המידה, או בעברית: תלוי בעומס היתר שתפעיל עליו.

אם על מפסק של 16A תעביר 17A, יקח לו המון זמן עד שהוא יגיע לניתוק (סתם לדוגמא: חצי שעה).

אבל אם תעמיס עליו 20A, סביר להניח שתוך דקות בודדות אם לא פחות הוא ינתק את הזרם.

במקרה של קצר או עומס עד פי 5 מהרשום (מפסקים בסיווג C), הניתוק הוא מיידי.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• תוכן חדש...