Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4168 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

יש עוד יתרון: יבואן רשמי במקרה של תקלה / בעיית ייצור גורפת - מגובה על ידי היצרן אם צריך לבצע החלפות יקרות.

דווקא ב- G3 זה בא לידי ביטוי. בחלק גדול מהמכשירים, בעיקר הראשונים אך לא רק מתפתחים סדקים בחלק העליון והתחתון (ליד המיקרופון למטה ועינית אינפרא למעלה).

מדובר בבעיה מוכרת בעולם ש- LG לקחו עליה אחריות.

ברונלייט היבואן הרשמי - מחליפים מסכים ללקוחות. רוב היבואנים המקבילים כך שמעתי מנפנפים את הלקוחות (שהרי אין להם ברירה, לא יחליפו מסכים על חשבונם).

כנ"ל היה גם עם גלקסי 3 ובעיית המוות הפתאומי או בעיית הסוללות ב- S4.

לא פוסל ייבוא מקביל - אבל הנושא הזה, ובמיוחד ב- LG G3 זה גם משהוא שצריך לקחת בחשבון.

פורסם
בלבלתם אותי עם המושגים שאין לי מושג עליהם.

אם אני קונה LG G3 שהוא לא יבואן רשמי, מה הדבר הכי גרוע שיכול לקרות?

לא יהיו לי עדכונים?

הדבר הכי גרוע שיכול לקרות אם לא תקנה מהיבואן הרשמי הוא שתקבל מכשיר מזוייף או מכשיר מחודש עם שלל בעיות שייתגלו רק בהמשך.

הזיופים האלה הם מכה ! והחידושים של המכשירים אפילו יותר. המפעלים בסין מחדשים את המכשיר עוטפים אותו ואורזים באריזה מקורית והכל נראה 10 חיצונית.

אין לך שום דרך לדעת מה באמת קיבלת אם אתה לא קונה מהיבואן הרשמי. היחידים שיודעים מה הם הביאו הם היבואנים המקביליים.

זו הסיבה היחידה שבגללה קניתי מכשיר של היבואן הרשמי. אחריות לא עניינה אותי ולא עידכוני FOTA ולא שאר השטויות שהם מנסים להפחיד איתם.

שים לב שאתה קונה שתקבל את כל הציוד המקורי שמצורף למכשיר. חנויות נוהגות לפעמים לפתוח את הקופסה ולהחליף את המטען והאזניות המקוריים בכאלה זולים ואת המקוריים הם מוכרים ברווח מאד גדול.

פורסם

כשקניתי את הנקסוס 5 שלי העדפתי יבואן רשמי, גם פתחתי בזמנו שרשור על הישראבלוף שנתקלתי בו בשלל חנויות הסלולר שצצות כמו פטריות אחרי הגשם.

קנייה מיבואן רשמי אומרת מכשיר חדש, לא משומש, לא שנפתח ולא refurbished. מקבלים גם מטען מקורי ואחריות לשנתיים במעבדה שכנראה צריכה להיות טובה ומקצועית.

אם כבר לרכוש שלא מיבואן רשמי אז עדיף מחו"ל, הקנייה כנראה תהיה עדיפה, הן במחיר והן בסיכוי ליפול בסחורה שתקבל.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

תודה לכולם על העזרה והייעוץ. עזרתם לי מאוד.

המכשיר שהגיע מחול נרכש בחנות הזו:

http://mobyshop.com.sg/

מדובר בחנות מוכרת ואמינה. G3 שהגיעה לאביו של החבר עובד מצוין כבר מספר חודשים [בלי שום באג, שריטה או סדק]. גם של אחותי כבר עובד מצוין כחודשיים. אגב מגיע עם מטען מקורי של LG.

עכשיו אני מתלבט: לחכות חודשיים לחבר שיחזור מסינגפור או לרכוש מכשיר יבואן עם שנתיים אחריות. ההבדל עומד על כ-900 שקלים אם לוקחים בחשבון גם מגן מסך וכיסוי "חכם" של הG3.

התלבטות בין התפרנות לרצון לנייד נורמלי.

כמעט שכחתי, תודה לחבר אינפינטי על הודעתו הפרטית.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

אין בעיה לקנות מקורי בחו"ל ולהיות בלי אחריות בארץ, הבעיה יכולה להיות עם קנייה בארץ שלא מיבואן רשמי.

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

פורסם

כי בארץ הרבה חנויות זה חנויות של חאפרים.

סתם דוגמה,

כשהלתי עם חברה שלי לקנות אייפון 5S, הגענו לחנות שממש ליד הבית שלה ומבחינת מחיר בין הראשונות ב ZAP.

נכנסתי לחנות, בחרנו, פתאום הביא לנו קופסה פתוחה.

זרמתי איתו, הוא הדליק את המכשיר כאילו כלום, ומנסיוני עם האייפון, הרי שצריך לעבור אקטיבציה לפני העבודה איתו ( אגב, לא ביקשנו שיפעיל את האייפון, הוא עשה זאת מיוזמתו ).

שאלתי את המוכר מה פשר האריזה הפתוחה וכו' ( בתוספת מספר לא מבוטל של שריטות על המגן מסך המקורי שמגיע עם המכשיר ) הוא אמר שבמכס פותחים לו את הפלאפונים והשריטות זה כי מעביר אותם על השולחן וזה משתפשף.

הסתובבנו והלכנו. נוכלים בארץ לא חסר, תתעקש לקבל מכשיר שארוז ( למרות שלא כזאת בעיה למי שרוצה לקנות מכונה ולארוז לבד ).

קנינו ממקום אחר( יבואן לא רישמי ), שהמכשיר הגיע סגור ובלי עין הרע אין בעיות.

פורסם

מניסיון של קרוב משפחה מכשיר שנרכש אצל יבואן מוכר ורשמי, נכנס לתיקון , לא היו לו חלפים!!! הציעו לו לחכות חודש!!! (בלי מכשיר חלופי!!!) לאחר שבועיים של תחנונים והתקרצצות על בסיס יומיומי שהגיע עד למנכל היבואן התקבל מכשיר חדש בחצי מחיר.

מניסיון של חבר, רכש לפני חודשיים אצל מפעיל סלולארי מכשיר שיצא בעולם בקיץ האחרון, נשברה לו זכוכית אחורית,היה לו ביטוח ולכן הכניס את המכשיר לתיקןן , שוב,, לא היו חלפים!!!

פורסם
נעשה זאת הכי פשוט -

יבואן פרללי = רכשת מכשיר ללא אחריות. אם תוכלו להשלים עם העובדה הזו, יהיה לכם הרבה יותר קל.

זה פשט לא נכוון, עפ חוק כל מכשיר חייב במינימום שנה אחריות

יש היום הרבה יבואנים מקבילים כמו KSP. מובייל ישראל שנותנים שנתיים אחריות, לא יודע מה הם שווים, אבל הניסיון של אחרים מהרשמיים לא תמיד 100%

פורסם
נעשה זאת הכי פשוט -

יבואן פרללי = רכשת מכשיר ללא אחריות. אם תוכלו להשלים עם העובדה הזו, יהיה לכם הרבה יותר קל.

זאת הנחת העבודה שלי בקניית מכשיר.

שתי דוגמאות:

חברה של אישתי רכשה גלקסי 2 (כשהוא היה הדבר) מחנות זאפ כלשהיא, כשהמסך התחיל לעשות בעיות הלכה אליהם "בלה בלה בלה זה לא באחריות, 800 ש"ח" הלכה לחנות קטנה באשדוד וסידרה את זה ב 150 ש"ח.

לחבר מהעבודה המסך בגלקסי 3 מיני הפך סגול בחלקו, תוך כמה ימי עבודה החליפו לו את המסך במסגרת האחריות ללא עלות כספית.

במכשיר גלקסי 3 שלי הכפתור הדלקה נתקע והפך לרגיש מדי, פעם ראשונה שנמסר לתיקון מרחו אותי עם עדכון גרסא, בפעם השניה הוספתי שגם המסך שינה גוון במספר מקומות, אחרי מספר ימי עבודה קיבלתי את המכשיר חזרה עם כפתור ומסך חדשים.

פורסם

אחריות רשמית כדאי רק עם מכשירים שקשה לתקן לרוב, ככה זה נופל על אחריות היצרן לדוגמא - HTC

מצד שני מכשירים שמגיעים לא דרך יבואן הם מכשירים CLEAN SLATE - נקיים מכל מיני שטויות שפלאפון / אורנג' או היבואניות דוחפות לשם.

Opel Adam S 2017

פורסם
נעשה זאת הכי פשוט -

למה אתה חושב שזה מאפיין רק יבואן פרללי?

כי סאני בזמנו לקחו אחריות על ה-Sudden Death ב-S3 או על בעיות מים ב-S5?

ורונלייט לקחו אחריות על הבעיית GPS שהייתה בחלק מה-G2?

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם (נערך)

אם המכשיר פשוט יתפגר, רוב הסיכויים שהוא יתוקן/יוחלף אם נרכש אצל היבואן הרשמי. באשר להתעסקות עם תקלות נקודתיות (gps חלש וכיוצ"ב), אני לא מצפה מאף יבואן שיפתור כאלו כל עוד לא ניתנו הנחיות ברורות מהיצרן, שזה המצב עם שתי התופעות שציינת.

אילו הייתי הולך עם מכשיר מת ליבואן פרללי, אוטומאטית היו רצים לחפש פגמים פיזיים במכשיר ו/או לרכב על תירוץ הקורוזיה המפורסם בכדי להתחמק ממימוש אחריות.

עריכה אחרונה על ידי ALÞћÃ

• תוכן חדש...