Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7852 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תראה, יש דברים שקשה להעריך/להסביר במילים לנהג חסר ניסיון.

הכל גם קשור לאיזה מכוניות אתה מכיר ועל מה נהגת בעבר, כל אלו הם כלי להשוואה והערכת מכוניות.

אני בטוח שאם תנהג על ג'סטי ומיד לאחר מכן ב-205...אתה תבין על מה אני מדבר.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם
תראה, יש דברים שקשה להעריך/להסביר במילים לנהג חסר ניסיון.

הכל גם קשור לאיזה מכוניות אתה מכיר ועל מה נהגת בעבר, כל אלו הם כלי להשוואה והערכת מכוניות.

אני בטוח שאם תנהג על ג'סטי ומיד לאחר מכן ב-205...אתה תבין על מה אני מדבר.

אוקי תודה בנתיים!

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם
ומה אם הג'סטי 1.2 ליטר שמעתי שהיא אמינה ומופלגת ביותר למחיר שלה כמו כן זריזה בגירסאות ה1.2 ידני 755 ק"ג כמו כן הזהירו אותי בדגם הנל לא להתקרב לגיר האוטומט שלה [הרציף ]

קיצר אני יסכם זאת ככה העדיפויות שלי :

1.גאסטי 1.2

2.פגו 205

3.אונו

4.פיאסטה

ועד מחיר של כ8 אלפיות...

מבחינה אמינות חסכון אחזקה ועלויות...?

אחי זה מספר של סובארו גסטי שראיתי היום, דיברתי עם המוכר כדי לעזור לך קצת אם אתה עדיין מעוניין.

האוטו שנת 88 המוכר פשוט נואש וזה טוב כי אתה תוכל להוריד לו הרבה,יש לה קצת מכות אבל אם אתה תיקח אותה בזול אז לא בעיה לתקן אותה עם שאר הכסף שנשאר לך.

חוץ מזה לא ביררתי הרבה כי המוכר היה צריך לנסוע.

זה המספר 0546963777

האוטו נמצא בב"ש אם תוכל להגיע לפה.

נ.ב המחירון שלה הוא 7

תמונות של הבובה http://Ami18.pic.co.il :razz:

פורסם
אחי זה מספר של סובארו גסטי שראיתי היום, דיברתי עם המוכר כדי לעזור לך קצת אם אתה עדיין מעוניין.

האוטו שנת 88 המוכר פשוט נואש וזה טוב כי אתה תוכל להוריד לו הרבה,יש לה קצת מכות אבל אם אתה תיקח אותה בזול אז לא בעיה לתקן אותה עם שאר הכסף שנשאר לך.

חוץ מזה לא ביררתי הרבה כי המוכר היה צריך לנסוע.

זה המספר 0546963777

האוטו נמצא בב"ש אם תוכל להגיע לפה.

נ.ב המחירון שלה הוא 7

תודה על העזרה אחי אבל לא מתאימה לי בכל מקרה המחיר [התקציב עלה] כיוון שאחותי מצתרפת איתי ברכישת הרכב היא מוסיפה עוד כ8 אלף אך בתנאי שאנו נירכוש רכב אוטומט [היא בת נו מה לעשות לא מסתדרות אם ידני ..] אז הסכמתי לכן הכל השתנה וכרגע אני מחפשים רכב קטן אמין זול נטול בעיות וקל לתחזוקה בסכום של עד גג 15 אלפיות אם מישהו מכיר שמע על משהו עד יד שלישית ללא שאסי עם קלומטראז סביר ומצב מכני וחיצוני טוב + שיפרסם פה ואני יצור קשר .כמו כן אשמח לשמוע ממכם המלצות לרכבים בנוגע לתקציב החדש שציינתי ושוב הצרכים הבסיסיים שלי ושל אחותי כרגע

תודה מראש

פורסם
תודה על העזרה אחי אבל לא מתאימה לי בכל מקרה המחיר [התקציב עלה] כיוון שאחותי מצתרפת איתי ברכישת הרכב היא מוסיפה עוד כ8 אלף אך בתנאי שאנו נירכוש רכב אוטומט [היא בת נו מה לעשות לא מסתדרות אם ידני ..] אז הסכמתי לכן הכל השתנה וכרגע אני מחפשים רכב קטן אמין זול נטול בעיות וקל לתחזוקה בסכום של עד גג 15 אלפיות אם מישהו מכיר שמע על משהו עד יד שלישית ללא שאסי עם קלומטראז סביר ומצב מכני וחיצוני טוב + שיפרסם פה ואני יצור קשר .כמו כן אשמח לשמוע ממכם המלצות לרכבים בנוגע לתקציב החדש שציינתי ושוב הצרכים הבסיסיים שלי ושל אחותי כרגע

תודה מראש

אחי קח ממני עצה שאני מחפש רכב די הרבה זמן ב15 אלף אתה לא תמצא רכב אוטומט טוב.

אני אומר לך מנסיון, גל רכב שתמצא אז הוא ישן מאוד(שנת 91-92) ויש הרבה בעיות עם הגיר האוטומט. אם יהיה לך מזל אז את תמצא אחד ששמור במצב טוב תקפוץ אליו אבל לא נראה לי שתמצא.וגם אם תמצא רכב אוטומט ישן רק שתידע שרכבים ישנים עם גיר אוטומט הם לא כל כך נוחים לנסיעה והגיר שלהם מגמגם הרבה ולא מעביר הילוכים בזמן(זה לפחות הנסיון שלי).

וגם כשאתה עובר לגיר אוטומט מחיר הדלק מתחיל לשחק עניין כשבארץ שלנו כל הזמן מעלים אותו אז אתה גם צריך לחשוב שיהיה לך כסף לדלק ולא תיקנה אוטו שישב לך בבית.

תמונות של הבובה http://Ami18.pic.co.il :razz:

פורסם

כל מה שאמרת פה זה נכון בהחלט אני ואבא שלי כבר יודעים את זה לא מהיום אבל אחותי שלא מבינה במכוניות [בקושי יודעת לסוע עליהן..] לא מבינה ככה זה בנות לא יודעות בשקל לינהוג ..בכל מקרה בקשר לרנו שלך זה לא מתאים והכי הורג אותי שאתמול הייתי ברמת גן ואני ובאב שלי ראינו אונו יפה יפה כחולה מטאלית בונבוניירה יד ראשונה אבא /שלי הסתכל בדק שאין תאונות וכאילו ואחרי זה הסתכל במנוע [מכונאי..] וחתם שהכל מושלם באנו לסגור אם הבנאדם המזדקן אבל אחותי שמעה זאת והחלה לנבוח כמו חמור אז ירדנו מזה ושוב מחפשים עלגלה על סוסה אוטומט ..קיצר אני מיואש בעיקר שכבר חודש וחצי מחפשים לחינם ושבועיים יש לי בבית מערכת שקימבנתי ואני מת לראות איך הכל עובד ביחד...קיצר ביאוס של החיים..מסקנה לא לקנות ביחד אם אחות מפגרת...

הייתי יכול להחזי נגיד תאונו לבד אבל זה היה מצריך ממני לעבוד כל היום בשטיפת מכוניות בצומת שזה SUX ..

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

לדעתי,קח את הג'אסטי.ואני אומר לך את זה מניסיון.איך שבאנו לארץ לפני 14 שנה ההורים שלי קנו את הג'אסטי.היה לה מנוע 1.0 והיא הייתה בגיר רגיל.

האוטו הזה הוא אמין ביותר ובמשך 6 שנים שהיה לנו אותה החלפנו לה רק אגזוז בגלל שנהיה בו חור.

טוב,תמיד זהה תלוי איך אתה מתייס לאוטו שלך,אבל אם אתה שומר עליה היא כמו שצריך ועושה את העבודה תמורת מה שאתה משלם עליה.

פורסם
ומה אם הג'סטי 1.2 ליטר שמעתי שהיא אמינה ומופלגת ביותר למחיר שלה כמו כן זריזה בגירסאות ה1.2 ידני 755 ק"ג כמו כן הזהירו אותי בדגם הנל לא להתקרב לגיר האוטומט שלה [הרציף ]

קיצר אני יסכם זאת ככה העדיפויות שלי :

1.גאסטי 1.2

2.פגו 205

3.אונו

4.פיאסטה

ועד מחיר של כ8 אלפיות...

מבחינה אמינות חסכון אחזקה ועלויות...?

בקצרה, כי אני הולך לישון....

אמינות בעדיפות ראשונה אצלך - תקנה את הג'אסטי

קצת פחות אמינות, אבל הרבה יותר הנאה מנהיגה - לך על ה 205.

אלון

ועוד דבר...

עם כתיבת שורות אלו הפכתי לנהג נמרץ....

חה...:-D ... מקבלים בונוס???

אולי סיבוב על הסקסו של רוני...?

אלון

פורסם

חחח ימחוק זה ישן וכבר הספקתי לקנות מו מאמא של אחד מהפורום פה פג'ו 205 קולור ליין יד ראשונה 105 קילומטר נקיה מתאונות יפה לחלוטין ועברה בדיקות ונימצאה ככשירה תקינותית וזהו היא כבר שבוע וחצי אצלי ואני נהנה מכל רגע...הינה תמונות שלה..איך?

פורסם

לקחתי אותה ב8.5K [פחות ממחירון קצת] אוטו בונבוניירה !!!!

ולא קנינו בסוף אוטומט כי ,לבסוף החלטתי לקנות את הרכב לבדי ,ללא שותפות מצד אחותי ,אמנם יותר קשה הדבר הן לקניה והן לאחזקה -אך זה שווה במיוחד ..האוטו הזה פשוט מהנה לנהיגה בעיקר בידיעה שזה הילוכים!!

וכבר שבוע וחצי יש לי אותו בכבר יצא לי לפגוש באנשים ששאלו אותי אם אני מוכר תרכב(תרכב = את הרכב) [בתחנות דלק במקום שהתקנתי תמערכת (תמערכת = את ההמערכת)באוטו, במסעדות ואפילו ליד הבצפר(בצפר = בית ספר. זה המקום שבו אמורים ללמד אותי עברית)] בכל אופן אני נהנה מהאוט הזה הוא מהנה !

ושוב תודה לכל מי שכיוון ועזר לי להחליט !

• תוכן חדש...