Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4183 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין לבנות תיבה ייעודית לרכב שלי,

ידיים טובות? יש.

פיבר? יש.

מקום עבודה נוח? יש.

מה חסר לי? החומרים מסביב (והיכן ניתן להשיגם?)

מדריך ראשוני?

תודה רבה.

M-TECH E46

פורסם

פוליאסטר נוזלי, הרבה מברשות ומסקנטייפ איכותי והכי חשוב עם זה שצריך לעבוד מהר, מאיפה אתה?

Hu: Pioneer Deh-80prs| Amp:Jl Audio Slash 450.4v2| Mono amp: Jl Audio Slash 500.1v2| Comp:Hertz Mille legend1650.3 active| Subwoofer: JlAudio 10w7AE2

פורסם

יש כאן תיאור עבודה שלי, יצא לי לעשות עוד זוג.

הטיפ הכי חשוב לדעתי, זה פשוט לקחת את הזמן ולא לנסות לעגל פינות, תפוס את הזוויות כמו שאתה רוצה, קבע את הטבעות היטב לפני שלב הפיבר.

קח בחשבון שזמן הייבוש תלוי טמפ', ולא חם בימים אלה.

השלב הקריטי מבחינתי היה שלב הגימור, הקורות יצאו לי מעולה, לרפד אותם זה לא פשוט - וזה מה שרואים בסוף, אחרי שהם יהיו מוכנות גש איתם לרפד במידה ואתה לא משוכנע שתצא לך תוצאה מעולה (תוצאה "טובה" זה לא מספיק בשביל הגימור)

בהצלחה.

SCANSPEAK

פורסם

שלום..קודם כל מראש אגיד לך בהצלחה

חומרים מרוכבים הם חומרים מאוד מעניינים ונוחים לעבודה והעבודה איתם היא מאוד כיפית.

אני עובד עם פיבר ארוג,פיבר-גלאס סיבי,וסיבי פחמן די הרבה זמן.

בניגוד לדעה הרווחת שדבקים דו קומפוננטיים מושפעים מטמפרטורה,זה לא נכון!..כאדם שעבד ומתעסק עם החומרים הנ"ל כולל דבקים יקרים מאוד עם דרגי תעופה שזמן הייבוש שלהם הוא 6 שעות,אני יכול להגיד כמעט בוודאות שזה לא נכון.ועל כן יש לקחת בחשבון שצריך להשתמש בכמויות מדודות ומדויקות של מקשה עם הדבקים אחרת יכול להיות מצב של OVERHEATING בייבוש וזה לא מומלץ..

בזמנו שלמדתי את זה הראו לנו בעזרת מדחום לייזר איך עולות טמפרטורות הדבק לאחר היישום כתוצאה מהריאקציה בין החומרים כהוכחה שאין לדבק תלות במזג האוויר..לכן יש להקפיד ולא לשים יותר מקשה או פחות מקשה לפי הטמפרטורה..

לגבי הבנייה אני יכול להמליץ לך על שיטת עבודה שאני מאוד אוהב שבעזרתה מתקבל הגימור הכי מדוייק.

השיטה היא בעיקרון השיטה המוכרת רק הפוך..זאת אומרת שבמקום ליצור את המאסטר על ידי מתיחת בד ואז להניח עליו את בדי הפיבר/פיבר סיבי,עושים בדיוק הפוך ואת הבדים מניחים מהצד הפנימי של המאסטר וככה אתה גם מקבל חיזוק משמעותי למבנה הפנימי ולטבעות,אתה חוסך המון זמן וחומרים למיניהם על מנת לגמר ולשייף את השטח החיצוני של המאסטר.והכי חשוב רמת הגימור החיצוני נשארת כמעט מושלמת וכל מה שנדרש הוא רק שיוף ויישום של ציפוי או צבע.

ההבדלים בזמנים בין שתי השיטות הם עצומים,ולהגיע לרמת הדיוק של בד שנמתח באופן כמעט עצמאי,אף אחד לא יכול,לא משנה כמה מדוייק הוא עובד.

קח בחשבון גם שתיבה לסאב היא פשוטה יותר בתכנון מתכנון של קורות וכדומה כי לסאב יש בסיס עץ שאתה יכול לשדך אליו את הבד בתחתית עם אקדח סיכות וככה גם לשלוט במתיחה וגם לקבל במתיחה הראשונה תוצאה מושלמת בלי קיפולים ועיוותים!..

בקורות השיטה הזאת קצת בעייתית כי לא תמיד אפשרי למתוח את הבד על קורה בצורה שאין קיפולים אבל זה גם תלוי באיזה בד משתמשים..

אני אישית עובד עם בד מאוד מאוד אלסטי כי הגימור החיצוני הוא הכי חשוב מן הסתם..אחר כך כל החיזוקים והשכבות מגיעים מהצד השני..

בהצלחה!..

פורסם

מה שלא יהיה - אם אתה עובד עם פוליאסטר 55 - לא לערבב מאיץ ישירות עם מקשה!

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...