Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7856 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
חחחח אתה מצחיק אחי....כול חברה כותבת על מגבר שלה נתונים שהם ב2אום או ב1 אום אם זה מונו!

אף אחד לא הגזים...כתוב הנייר שלי שבבדיקה של המגבר שלי במפעל של רוקפורד הוא הוציא 600RMS ב2 אום...ויש כאלה שהוציא 650RMS באום וכו'....

טוב שי אין לי כוח אילך .....

הם רושמים את הנתונים ב 2 אום

אבל לא מפרסמים את זה בתור דגם

אז מעכשיו אתה יכול להגיד שקליפורניה בום 1200 זה נתונים ל 2 אום זה אם תסתכל על זה טוב

הם לא משקים בהרבה כמו שאתה אמרת כולה 300 ואט ( 1200-1500 )

אז מה גם קליפורניה בום לא מזיפים נתונים ?

עריכה:

אייל למה אתה לא מגיב לעניין הזה אף פעם ?

פורסם

מתן אני יודע טוב מאוד למה איל לא מגיב בנושא הזה.

והסיבה שאיל לא מגיב, זאת הסיבה שאיננו צריכים להמשיך את הדיון הזה.

משום שזה אינו דיון אמיתי, בדיון צריכים לתת חוות דעת, לעומת בגרות ויכוח, ולעומת הצמדות לנתונים\מציאות.

בויכוחים הללו אין את זה.

משמע זה ויכוח, ולא דיון.. ואין טעם להמשיכו.(זה לא יגיע לשום מקום, אלה אם כן אתה מגדיר את ה"יציאות" של אדי, כתור יעד סופי :) )

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

מתן קליפורניה בום שלך סתם זורקים לאוויר נתונים!

אני הבאתי דוגמה את הרוקפורד שלי.....אבל הטופס שהוא יוציא מהמיפעל שייך רק למגבר הספציפי הזה(600RMS) יש אותם דגמים שבטופס ילדה שלהם כתובים נתונים אחרים של בידקות המיפעל.....

ד''א

החישובים שאנחנו עושים הם ממש לאוויר כי אנחנו עושים ככה שם זה 600RMS ב2 אום אז זה 1200WATTS..אני מרגיש שאנחנו מפספסים משהוא... כי באמת לא ניראה לי שרוקפורד לא חשבו על זה שאנשים יבדקו אותם...אני חושב שהם לא יפלו לפח כול כך מהר!

ולגביך שיי אתה מוציא את חשק לשבת בפורום הזה נישבעה לך....

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7856 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...