Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיאט בראבו 2009/10 אמינות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4168 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מקווה שזה בסדר שאני פותח פה את האשכול ולא ביעוץ, אני רוצה לקבל יותר מידע טכני לגמי האמינות של הרכב והעליות שלו (מה גם שלא ראיתי בחוקי הפורום בעיה עם האשכול).

בכל מקרה אני עומד לפני רכישה של בראבו בשנתונים 2009/10, אך כמה מכרים הזהירו אותי בפני האמינות, אני מודע שלפיאט יש סטיגמה רעה, אבל בפורום ראיתי שהרכב בעיקר מקבל מחמאות אז אני אשמח לשמוע מבעלי ניסיון או בעלי מקצוע שמכירים את הרכב, אני רוצה לקבל תמונה ברורה לפני רכישת הרכב.

תודה

• אחראי פורום
פורסם (נערך)

מי שמזהיר אותך מכיר את הדורות הקודמים של היצרן שלא הבריקו בתחום.

הבראבו שלי עברה רק 66 אלף ק"מ אז זה לא מדד (אבל אפס תקלות),

אבל יש בפורום לפחות שתיים שעברו את ה-130 ו-190 אלף ק"מ (רובוטיות) ללא תקלות מיוחדות.

עשה חיפוש בפורום הכללי, יש סיכומים של אותם נהגים.

טיפולים יחסית זולים, רכב מומלץ, במיוחד על רקע מחירו הנוח.

שים לב שדגם 09' לא כולל ESP ו-Hill Holder ולמיטב זכרוני כלל רק 4 כ"א לעומת 6 בדגמים מאוחרים יותר.

עריכה אחרונה על ידי itaysamurai

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

רכב אמין ביותר. ב2009 דגם המגניפיקו סובל מהגה מתקלף. לא עניין רציני.

בעיה נוספת היא מנוע כיוון מזגן. לבדוק שהמזגן מתכוונן חוץ מזה אין בעיות מיוחדות.

• תוכן חדש...