Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4182 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, אני מחפש בשביל חבר (בן 25) רכב אוטומט שנראה מעט צעיר ועם קצת כוח במנוע עד 35K.

הדרישות שלו:

* אוטומטי.

* חזק עד כמה שאפשר (לא מנועי 1.6 החלשים ושותפיהם) וכמה שאפשרי מהנה לנהיגה.

* שיהיה אמין עד כמה שאפשר.

* שנת 2004 ומעלה

* רכב משפחתי עם עדיפות לסופר מיני.

כמובן שנלקח בחשבון שהרכב יהיה זללן יותר מהמנועים הקטנים אבל עדיף כמה שפחות.

הוא די נעול על מאזדה 3 ספיריט מנוע 2.0 גירסת ה5 דלתות, בגלל שלאימי יש מאזדה 3 מנוע 1.6 אני נורא מסתייג מהרכב כי הוא נורא חלש,אנמי וזללן דלק בצורה מחרידה.

האם המנוע 2.0 שונה באופן קיצוני מה1.6?

אילו עוד רכבים יש בסיגנון?

תודה לכולם

Toyota Yaris TS

פורסם

ידוע לי כי יש אפשרות לרכוש הונדה אקורד 2.4 מאובזרת באיזור ה 44K. חברים קרובים רכשו רכב כזה לאחר חיפוש בנרות.

שווה להוסיף עוד? לא בטוח כי זה חורג מאוד.

מה שכן, גרסאות מאובזרות עם מנועים "בכירים" יותר כגון המאזדה 2.0 בהחלט יורגש שיפור משמעותי לעומת 1.6, אין כאן ספק.

אתם יכולים לגשת לכל סוכנות ליסינגו לבקש נסיעת מבחן על מאזדה 3 עם מנוע 2.0 ליטר, וכך לדעת ולהשוות.

פורסם

כפי שאתה יכול לראות בסמלון ובחתימה אקורד 2.4 זה רכב שיש לי ניסיון עליו, מאוד ממליץ ונורא אוהב.

הבעיה שכמו שאמרת זה חורג לו בכ10K מהתקציב שאין לו להוסיף, והוא מעדיף לא רכבי מנהלים או רכבים גדולים אלא מעט יותר קטן וצעיר גם בגלל שיש לו בעיית חניה ליד העבודה וגם בגלל שכרגע הוא נוסע רוב הזמן לבד, מדי פעם עם החברה ולעיתים רחוקות עם רכב מלא כך שלא נחוץ לו כזה רכב כרגע.

לגבי הנסיעת מבחן ברכבי ליסינג, בתקציב הנ"ל נכנס הדגם מהדור הראשון, אם איני טועה אין רכבים "ישנים" כאלה בליסינג.

Toyota Yaris TS

פורסם

אם תהיה פשרה מצידו על גודל הרכב, הייתי ממליץ על סובארו B4.

מנוע 2 ליטר, שעד שנת 2008 נדמה לי (אולי 2007..) מפיק 165 כ"ס.

עד כמה שאני יודע, גם התנהגות הכביש שלו נהדרת.

למען ההגינות, אין לי ולא הייתה בבעלותי סובארו כזו. הדברים מבוססים על סמך חבר שהחזיק כזו, וכמובן מדעות שונות כאן בפורום.

פורסם

חשבנו כבר על האקורד וגם על B4, הם נורא בעייתים בשבילו גם בגלל הסכום וגם בגלל הגודל.

מה דעתכם על הסיוויק האצבק 1800? אפשר להכניס שנתוני 06-07 בגירוד קל לתקציב.. הבעיה זה הגיר הרובוטי שלו שמעט מפחיד ובגלל זה גם אין לה כ"כ שוק..

Toyota Yaris TS

פורסם

היתה לי סיויק כזו דור 8 שנת 2006 אוטומטית 1800 סדאן, אחלה רכב, יקרה במחירון אבל הרכב עצמו מצויין. צריך לבדוק שטופלה כראוי לפי הנחיות יצרן ובחלקים מקוריים.

חסכונית בדלק הרבה יותר ממשפחתיות אחרות, החסרון היחיד שלה שהיא מגיעה רק עם 4 כריות אויר בדגם הבסיס.

חוץ מזה- לדעתי רכב מעולה, חבל שקצת יקר במחירון (אבל בגלל שהשוק מוצף היום, רכבים לא נמכרים במחיר המחירון, אז קצת סבלנות ותמצא בסוף עסקה טובה).

פורסם

לא הבנתי את הטענה שה- B4 תהיה בעייתית בגלל הסכום.

בגלל הגודל הבנתי.. בגלל זה סייגתי את הנושא ישר בפתיחת דבריי.

אבל מבחינת התקציב, היא בהחלט עומדת בו בשנתונים 06-07. ועם קצת לחץ מתון, סבלנות ועקשנות, אולי אפילו תיכנס שנת 08 :)

אבל שוב, אם זו אופציה מבחינת הגודל, שכח ממה שאמרתי :)

פורסם

בקיצור שורה תחתונה אני מבין שאין לו הרבה אופציות.

זה או ללכת על הספיריט או להתפשר לרכב מנהלים גדול יותר.

Toyota Yaris TS

• תוכן חדש...