Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4213 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ,

הבנתי שבסקודה אוקטביה 1.2 ambition אין חיישני רוורס ואין מצלמת רוורס כמו כן אין שם gps.

זה קצת מוזר כי לרכב מדרגה כזו נראה לי שאמור להיות.

האם יש אפשרות לעשות Mirror לפלאפון בצורה כלשהי ? כלומר להשתמש בתכנות שיש לי על הפלאפון כמן waze ולראות אותם במסך המובנה של המכונית ?

פורסם

יש מתאמים שעושים את זה, זה לא בא מהחברה מובנה.

http://www.sound-d.co.il/%D7%9E%D7%AA%D7%90%D7%9D-%D7%A9%D7%99%D7%A7%D7%95%D7%A3-%D7%9E%D7%A1%D7%9A-%D7%94%D7%A1%D7%9E%D7%90%D7%A8%D7%98%D7%A4%D7%95%D7%9F-%D7%A2%D7%9C-%D7%92%D7%91%D7%99-%D7%94%D7%9E%D7%A1%D7%9A-%D7%91%D7%A8%D7%9B%D7%91.html

מאמין שהתכוונת לזה...

ואל תתבאס אני הזמנתי לאון 1.8 fr ב 160 אלף, וגם שם אין gps ואיו מצלמת רוורס (חיישנים יש) ותוספת כזאת מצריכה תוספת של 6 אלף שקל למחיר הרכב.

פורסם

באודי a3 סדאן החדשות גם אין gps. קצת מוזר להשקיע כמעט 200 אלף ולא לקבל דברים שמגיעים ללא תוספת ברכב של 130 אלף. אז אל תרגיש מקופח.

ערן EMT-P

NISSAN X-trial 2017.

VW GOLF Mk7.5 150 HP

פורסם
באודי a3 סדאן החדשות גם אין gps. קצת מוזר להשקיע כמעט 200 אלף ולא לקבל דברים שמגיעים ללא תוספת ברכב של 130 אלף. אז אל תרגיש מקופח.

הסבירו שזה בגלל הלוויינים של אירופה, יש אפשרות להתקנה מקומית או של וייז או איתורן, אבל זה עולה בסביבות ה 6k בחברה.

פורסם

יש משהו זול יותר במידה וכבר יש לך מסך מולטימדיה ברכב.

אם יש לך דאבל דין ברכב עם מסך אתה יכול לחבר אביזר שנקרא Car miracast עולה 185 ש"ח באיביי.

לינק

עריכה: אל תתקין וויז בחברה!

יש המון מתקינים באזור הצפון לדוגמא שיעשו לך את ההתקנה של מסך מולטימדיה כולל מצלמת רוורס כולל חיישני רוורס + וויז ומירור לינק בעד 2500 ש"ח.

חבל על הכסף שאתה מבזבז בחברה.

אם תרצה המלצות על מתקינים מאזור הצפון אשמח לפרט לך בפרטי.

כל כך קר היום שראיתי פוליטיקאי מכניס את היידים רק לכיס הפרטי שלו.

פורסם

ב A3 שלי בזמן הרכישה אמרו לי שזה יעלה 8000ש"ח וזה לא ווייז, אני וויתרתי על התענוג של GPS ומצלמת הרוורס בגלל חשש מההתקנות המקומיות , ואחרי שראיתי את ההתקנה של האיתוראן איך סתם זרקו אותו בתוך הדשבורד וגרם לקרקושים , אני בכלל מוותר על כל תוספת בהתקנה מקומית .

יש כאלה שאומרים חבל על מי שמת , אני אומר חבל על מי שחי ולא יודע איך....

פורסם
יש משהו זול יותר במידה וכבר יש לך מסך מולטימדיה ברכב.

אם יש לך דאבל דין ברכב עם מסך אתה יכול לחבר אביזר שנקרא Car miracast עולה 185 ש"ח באיביי.

לינק

עריכה: אל תתקין וויז בחברה!

יש המון מתקינים באזור הצפון לדוגמא שיעשו לך את ההתקנה של מסך מולטימדיה כולל מצלמת רוורס כולל חיישני רוורס + וויז ומירור לינק בעד 2500 ש"ח.

חבל על הכסף שאתה מבזבז בחברה.

אם תרצה המלצות על מתקינים מאזור הצפון אשמח לפרט לך בפרטי.

גם למערכת מולטימדיה מקורית מהחברה ולא בהתקנה מקומית ?

למשל בלאון יש מקורית מהיצרן זה יתאים לשם ? אני ביררתי בחוץ, והם רצו 4 אלף (בחברה 6 כולל מצלמת רוורס).

• תוכן חדש...