Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ניסיון מר - מרכז איילון

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4204 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא יכול להגיד שהשרשור הפיל אותי מהכסא, בתור לקוח לשעבר של המוסך המדובר (במשך כ-4 שנים).עברתי את כל הקשת הרחבה של לקוח נאמן ביותר של "מרכז איילון" עד למצב שאיני ממליץ לאף חבר לבקר שם. לעניות דעתי , המוסך מזה מספר שנים "נח על זרי דפנה" בזכות המוניטין של ראובן (הדי מוצדק, יש לומר) כבעל מקצוע מן השורה הראשונה של רכבים גרמניים. אבל, ראובן כבר אדם מבוגר ולפי התרשמותי, כבר נמאס לו להתעסק בעבודה, הן מכאנית והן שירותית.

דוגמה מן הביקור האחרון שלי שם : "אתה יכול בבקשה לסדר את מסילות הכסא?" היה צורך בריתוך קטן וקידוח הברגה חדשה. "עזוב, אתה אלוף זה, תעשה לבד".

בנוסף,הגעתי למצב שלא סמכתי על המוסך כהוא זה. באחד הטיפולים השוטפים, בחשבונית נאמר שהוחלף חלק חדש, ולאחר כחודשיים גיליתי שלאכךהדבר, כלומר חוייבתי על עבודה שלא נעשתה ועל חלק שלא הוחלף.

עברה בי המחשבה לתבוע את המוסך,שכן יש לי ביד קבלה של "מרכז איילון" על החלק והעבודה ובו בבד אישור ממוסך מורשה אחר ,שהחלק לא הוחלף (האישור מתוארך כ-7 שבועות מתאריך "הטיפול" ב"איילון". אבל, בגלל שהיה מדובר בכ300 ש"ח, ובזכות הערכתי אל ראובן כבעל מקצוע מעולה (או לפחות שהיה כזה בעבר) העדפתי שלא לעשת כן,ופשוט עברתי למוסך אחר, לא רחוק משם.

לזכות "מרכז איילון" ייאמר שהם אכן מאפשרים לבוא עם חלקים "מהבית". מצד שני,גם במוסך מרכזי של מזדה אמרו לי השבוע "תזמין את החלק לבד , נרכיב לך אותו ב300 ש"ח, כי אצלנו הוא עולה 3000 (ובאי ביי 1000 ).

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

פורסם

גם לי היה ניסיון רע מאוד עם מוסך מרכז איילון. גם אני כתבתי על כך בפורום וגם אז צצו חברי פורום שטענו בתוקף שמדובר בצדיק הדור.

גם במקרה שלי האוטו שכב שבועות במוסך, כשראובן טוען שאי אפשר לתקן אותו. לקחתי את הבוסטר התקול לבעל מקצוע ששיפץ אותו והחזרתי אותו לראובן כדי שיתקין אותו. ראובן דרש סכום הזוי (1,000 ש"ח) על פירוק והרכבה וטען ש"הבוסטר לא קפץ למקום מעצמו".

קבלו עוד דוגמה למקצוענות של עובדי המוסך: אחד ה"מכונאים" במוסך ניסה להחליף פילטר שמן באוטו שלי. לקח לו רק חצי שעה של ניסיונות, קללות, אנחות, העלאה והורדה של הליפט עד שהצליח.

קבלו דוגמה לאמינות של המוסך: תקופת מה לאחר שהוצאתי את האוטו מהמוסך, נחת דוח חניה מעיריית תל אביב בתיבת הדואר שלי, בגין חניה על המדרכה מול מוסך מרכז איילון. הדוח לא היה על האוטו כשבאתי לקחת לקחת אותו. מישהו הוריד את הדוח מהשמשה וחשב שהלקוח הפראייר ישלם וישתוק.

• תוכן חדש...