Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איזור ה10K

Tronie
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4103 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אומנם הגטס זוללת דלק אבל הכל מתקזז כשמדברים על אמינות ותחזוקה כללית, אני לא יודע אם הפג'ו 307 אמינה...

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אומנם הגטס זוללת דלק אבל הכל מתקזז כשמדברים על אמינות ותחזוקה כללית, אני לא יודע אם הפג'ו 307 אמינה...

אם אתה "מפחד" מ307 אז תחפש רכב יפני (טויוטה,סוזוקי,סובארו וכו') או פוקוס, גם אם תמצא מודל 2000-2002 זה יהיה עדיף על גטס 2003\2004

אל תיהיה סגור על סוג מסויים תעשה חיפוש ביד 2 ואיזה רכב שתמצא אם נתונים הכי טובים, תשאל כאן

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

לפני FIAT 131 1982 (נמכרה לצערי)

פורסם

לפני שבועיים גיסי רכש פורד פוקוס 2002 במצב מכאני מעולה עם היסטוריית טיפולים מלאה יד 2 ו- 155K, הרכב לאחר טיפול גדול כולל טיימינג וברקסים,

עלה 9500 ש"ח. הרכב נוסע מעולה והכל עובד ברכב, לדעתי אחלה קנייה כי כמו שאני אומר תמיד - בתקציבים נמוכים מצב המכונית לא פחות חשוב מהכישורים והיכולות שלה ואפילו יותר חשוב! רכב שהתעללו בו- יתעלל בקונה בחזרה- במוסך.

פורסם

תודה רבה. דיברתי עם בעל מוסך והוא באמת אמר לי - זה יותר חשוב המצב של הרכב כשמדובר על שנתונים כאלו מאשר סוג הרכב, כי יש באמת מבחר די גדול.

בכל אופן, נתקלתי במודעה של שלמה סיקסט - 350 שקל לסופר מיני חדשה לחודש, והמקדמה תבוא בסוף התקופה.

מה אתם אומרים על זה?

פורסם

מה שהמכונאי אמר לך זה מה שאני תמיד אומר כאן לאנשים בפורום...ראה את הדוגמה שכתבתי על הרכב של גיסי שקנה רכב ב9500 ש"ח ומאוד מרוצה ממנו, גם נהגתי על הרכב ובאמת הוא נוסע ממש יפה וכל המכלולים עובדים כולל המזגן, הפלסטיקה שלמה, הריפודים שלמים ולא קרועים, גלגל ההגה לא בלוי, בקיצור מצב ממש טוב בשביל 9500 ש"ח.

בנוגע לשלמה סיקסט- זו הלוואה לכל דבר והלוואה צריך להחזיר. אם יש לך עבודה קבועה ומסודרת ואתה יכול לעמוד בהחזרים- אפשר לשקול זאת.

אם לא- תחפש רכב בתקציב שלך עם הרבה סבלנות עד שתמצא.

פורסם
מה שהמכונאי אמר לך זה מה שאני תמיד אומר כאן לאנשים בפורום...ראה את הדוגמה שכתבתי על הרכב של גיסי שקנה רכב ב9500 ש"ח ומאוד מרוצה ממנו, גם נהגתי על הרכב ובאמת הוא נוסע ממש יפה וכל המכלולים עובדים כולל המזגן, הפלסטיקה שלמה, הריפודים שלמים ולא קרועים, גלגל ההגה לא בלוי, בקיצור מצב ממש טוב בשביל 9500 ש"ח.

בנוגע לשלמה סיקסט- זו הלוואה לכל דבר והלוואה צריך להחזיר. אם יש לך עבודה קבועה ומסודרת ואתה יכול לעמוד בהחזרים- אפשר לשקול זאת.

אם לא- תחפש רכב בתקציב שלך עם הרבה סבלנות עד שתמצא.

באתר שלהם רשום 350 ש"ח לחודש עד ל60 חודשים והמקדמה תבוא בסיום התקופה, זה לא נשמע רע.

רציתי לדעת, האם אפשר לעשות את זה ברכב שעולה הרבה פחות (10-20) ולקחת הלוואה מהבנק לנניח 3 שנים שכל חודש מחזירים בהן 200-300 ש"ח עד שמכסים את הסכום כולו?

פורסם
מהבנק אתה תקבל בדרך כלל ריבית טובה יותר אבל כמובן שצריך להשוות ולהתמקח. מציע לך לגשת לבנק ולבדוק.

הבנתי, ככה גם אוכל להגדיל את התקציב שלי אם זה יהיה כמה מאות שקלים לתשלום בחודש.

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם
יש רכבים עם היסטוריה מלאה, כן קשה למצוא אותם וצריך לתפוס אותם בזמן, אבל זה שווה.

ואם לא מלאה אז לפחות היסטוריה מהבעלים האחרון.

מצטף להמלצה. מנסיון

כפיר הג'ינג'י

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

מה אתם אומרים על זה? http://www.yad2.co.il/Cars/Car_info.php?CarID=4fd14089d41c1b313700c69e6dd82496eac

אם אוריד אותו לאיזור ה10K באמת? נראה שמור וטוב.

ומה אני צריך לשאול אותו בערך בשיחת טלפון לפני שנפגשים? באיזה נוזל הוא השתמש ברכב? אם יש לו היסטוריית טיפולים? אם הוא סוחר?

פורסם

תבדוק שזה לא סוחר. אם אני לא טועה, היה כאן פרסום על איזה סוחר מאזור הקריות שמתמחה בשיווק של פונטו שלכאורה נראות מליון דולר. תבדוק שזה לא אותו אחד.

תבקש לראות תיעוד מסודר על הטיפולים, תוודא שהמוכר מראה לך רשיון רכב וכן תעודת זהות שלו, ושלא יספר לך סיפורים שהרכב של אשתו, של הדודה שלו ועוד כל מיני לוקשים של סוחרים.

תוודא לפי חשבוניות המוסך שהקילומטראז מתאים למה שמופיע ברכב.

בהצלחה

פורסם
תבדוק שזה לא סוחר. אם אני לא טועה, היה כאן פרסום על איזה סוחר מאזור הקריות שמתמחה בשיווק של פונטו שלכאורה נראות מליון דולר. תבדוק שזה לא אותו אחד.

תבקש לראות תיעוד מסודר על הטיפולים, תוודא שהמוכר מראה לך רשיון רכב וכן תעודת זהות שלו, ושלא יספר לך סיפורים שהרכב של אשתו, של הדודה שלו ועוד כל מיני לוקשים של סוחרים.

תוודא לפי חשבוניות המוסך שהקילומטראז מתאים למה שמופיע ברכב.

בהצלחה

כן אני זה שנתקלתי בו וכמעט הלכתי לראות את הרכב. אבל באמת שווה לחכות כ"כ הרבה זמן בשביל רכב עם היסטוריית טיפולים? אלה רכבים בני 10 ו15, נדיר לדעתי למצוא אחד כזה עם...

פורסם

תראה, תמיד צריך להפעיל שיקול דעת. אם אתה מוצא רכב מיד 2 או 3, ואתה רואה שהבעלים האחרון החזיק ברכב נניח שנתיים ויש לו תיעוד על טיפולים באותה התקופה, ואתה רואה שהרכב הוחזק ע"י פדנט, שווה לך לבדוק לעומק, אולי זו מכונית טובה.

• תוכן חדש...