Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איזור ה10K

Tronie
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4103 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אז בדקתי, הרכב נמצא אצלו שנה והוא מוכר כי הוא קנה חדש. שאלתי אותו על הנוזל קירור הוא לא אמר לי פראפלו אלא מים ירוקים, ואמר שם כלשהו שנגמר בן', זה בסדר?

אין לו היסטוריית טיפולים מתועדת אבל הוא אמר שהוא עושה הכל במורשה, ואם אני רוצה אני יכול ללכת איתו למוסך לדבר עם המוסכניק

עריכה אחרונה על ידי Tronie
  • תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
מים ירוקים, ואמר שם כלשהו שנגמר בן', זה בסדר?

פרסטון.

זה עדיף על מים מהברז, אבל אחרי שתקנה אותה תרוקן את כל המערכת ותמלא פראפלו מקורי רק ליתר בטחון.

Stay Dirty

פורסם
פרסטון.

זה עדיף על מים מהברז, אבל אחרי שתקנה אותה תרוקן את כל המערכת ותמלא פראפלו מקורי רק ליתר בטחון.

הפרסטון הזה, יכול להיות שעשה נזק עד עכשיו?

ואם הבעלים הקודם לא השתמש במים ירוקים, מוסכניק שיבדוק את הרכב יבחין בנזקים שנגרם למנוע או לראש מנוע?

• תוכן חדש...