Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7856 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כן זה נכון זה הרבה תלוי באקוסטיקה של האוטו אבל שמע הפיוניר יתן אפקט די טוב אצלו אם הוא יזכה להגברה בריאה אני חושב אם יש בעל ניסיון שיחלוק עליי...

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם
זה לא נכון.

זה לא רק עניין של הגודל של הרכב

עם כול הכבוד רכבי מנהלים ממש אטומים וזה הגיוני !

יש לי חבר עם פסאט חדשה יותר 99 ( תמיר בדיוק כמו של אופיר...)

יש לו 2 סאבים פיונר 350C כול אחד מקבל 350 RMS

תיבה מתאימה

שומעים פחות מאצלי

שאני מזרים לפיונר 250 ( אולי קצת פחות)

ועם תיבה מעפנה ( אני יודע שהרכב שלי קטן אבל עדיין...)

מתן... זה מאוד תלוי איזה מגבר מחובר לסאבים האלו! לדעתי אתם רק חושבים שאתם נותנים לסאבים שלכם כמויות מספיקות של וואטים... במציאות אני חושב שאתם צריכים לחתוך בחצי את ההספק שאתם אומרים שהסאב מקבל אצלכם.

אומנם יש חשיבות לחציצה בין הבגאז' לסלון הרכב, אבל החשיבות הגדולה יותר היא המגבר שמחובר לסאב והתיבה שבה נמצא הסאב. אם הנתונים האלה לא נכונים - אתם סתם זורקים דברים לאוויר. תביא לי את הפיוניר 305 שלך - חבר אותו למגבר שלי, ותראה מה זה באמת 150 וואט RMS.

אם יש סאב אחד שמקבל את ההספק שגורם לו לעשות את המהלך הכי גבוה (RMS) והוא נמצא בנפח תיבה X - אם תוסיפו סאב נוסף, אותו דבר, ותכפילו את נפח התיבה - 2X, הווליום אמור לעלות ב-3dB.

אם הוספתם סאבוופר לרכב שסאב אחד לא נשמע לכם מספיק בו - ופתאום אתם מקבלים יותר באס - לדעתי המגבר זה הדבר הראשון שצריך להסתכל עליו.

פורסם

אכן צודק תמיר לגבי הפאסאט.

גם בדגמים מסוימים של מרצדס וב.מ.וו, נתקלתי בבעיה הזאת.

יש פתרונות, כמובן. אך כל רכב לגופו.

שלומי

כל מערכת סטריאו, הנה התפשרות מול הדבר האמיתי.

פורסם

soundwave

איזה מגבר יש לך שאתה חושב ש150 וואט, לסאב כמו 305, זה הרבה ?

אולי אתה לא יודע מהזה 150 וואט, ואצלך זה בכלל UNDERRATED ?

העוצמה לא תעלה ב3DB אם יוסיפו אלמנט, העוצמה תעלה ב6DB..

לרכבים יש השפעה בכלל לא קטנה.....

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

• תוכן חדש...