Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4252 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הוטלה עליי המשימה להשיג לבוש בדואי אותנטי הכולל כפיה, שמלה שחורה\לבנה עם עיטורים אם יש וכפכפים\נעליים סגורות.

הכל צריך להיות בדואי אותנטי ולא דמוי או חיקוי, אבל הפריטים צריכים להיות חדשים, מישהו יודע איפה בדואים רוכשים ביגוד מסורתי?

משהו בסגנון הזה:

eruach.jpg

תודה! :)

שיעורי פיסיקה גרעינית באוף טופיק.

את הריתוך יש לבצע כך שהאלקטרודה תמוקם מחוץ למאיץ באופן שיהיה קו ראייה ישיר להיקף הפנימי של הדוד, אחרת המיסוך של המאיץ יפגע אנושות באפקט ההגנה.

פורסם

זכור לי משהו על יבואן של בגדים מרוקאים (ממרוקו) שיושב ברמלה, אבל אני לא זוכר הרבה מעבר לזה.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

בגדים מרוקאיים אלה בגדי חג נוצצים, לא תלבושת בדואית.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אתה מתייחס לבגדי המימונה, אבל בגדים מרוקאים יומיומיים לא נוצצים וצבעוניים.

נכון שזה לא יהיה פשוט לחלוטין סטייל הבחור השמאלי בתמונה, אבל משהו בסגנון הימני כנראה שיהיה

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

אתה צודק. אבל אתה חושב שמישהו מיבא ארצה בגדי עבודה או יום-יום מרוקאיים? מייבאים בשביל עסקי החינה\מדגמ"חימונה\חתונות. לכך היתה כוונתי.

לא זכור לי שנתקלתי בישראל בבגדי יום-יום מרוקאיים. הם לא שייכים למסורת שאנשים מציגים בציבור. אם מישהו נזקק לבגדי עבודה הם יהיו מותאמים לתפקיד - סרבל, דגמ"ח, חלוק לבן או חליפה, ואחרי שעות העבודה אלה יהיו בגדים מערביים.

אולי צריך לבדוק שווקים הפונים לאוכלוסיה הבדואית.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

יש יבוא של בגדי "יומיום" מרוקאים (בסגנון של לפני כמה עשרות שנים) מכיוון שלא כולם מחפשים נוצצים (גם לחינה)

זו הכוונה שלי, ניתן למצוא אצל אותם עוסקים במלאכת החינה גם בגדים פחות נוצצים, אישית ראיתי כאלה, אם כי לא יודע אם יובאו דרך אותו עסק ברמלה (וזה שראיתי אותם אצלו לא מוכר אותם)

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם (נערך)

יפה. אני לא נתקלתי בכאלה - כיון שכל הבגדים המרוקאיים שבהם נתקלתי היו ברמת התחפושת עם יותר או פחות נוצצים.

בכל מקרה - החינה דווקא מהטקסים היותר חביבים עלי, וכאשר לא מדובר בארוע המוני מדי בדרך כלל יותר נחמד מהחתונה שמגיעה אחריו.

עריכה אחרונה על ידי sperial

פורסם

אירוע חביב בהחלט :)

אגב להורים שלי יש בגדים מרוקאים שאבא שלי הביא מטיול במרוקו לפני בערך 20 ומשהו שנים, שהם מאוד דומים לבגדים של הבחור השמאלי, רק עם קצת יותר רקמות וצווארון V

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

קפוץ לשוק הבדואי בבאר שבע, אולי תמצא שם הפתעות.

אם לא, אז השוק ברהט ימלא את מבוקשך.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

ללא שמץ של גזענות, האם מסוכן להסתובב בשוק רהט ושוק ב"ש בימים אלו?

שיעורי פיסיקה גרעינית באוף טופיק.

את הריתוך יש לבצע כך שהאלקטרודה תמוקם מחוץ למאיץ באופן שיהיה קו ראייה ישיר להיקף הפנימי של הדוד, אחרת המיסוך של המאיץ יפגע אנושות באפקט ההגנה.

פורסם
ללא שמץ של גזענות, האם מסוכן להסתובב בשוק רהט ושוק ב"ש בימים אלו?

בבאר שבע כמובן שאין שום בעיה, אפילו לא תרגיש שלא בנוח. רוב הלקוחות הם יהודים.

גם ברהט אין שום בעיה עקרונית, אך שם תהיה חריג יחסית בנוף.

• תוכן חדש...