Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4182 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הגעתי אליו עם טויוטה קורולה 99 שפרסמתי כאן עליה http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?548234-%D7%91%D7%A2%D7%99%D7%94-%D7%91%D7%94%D7%92%D7%94-%D7%A7%D7%95%D7%A8%D7%95%D7%9C%D7%94-99

 

אני חייב לציין לטובה את היחס שלו את הרצון לעזור, היה איתו עוד בחור בשם אסף שאיני יודע את שמו כאן בפורום אם הוא פה (לא זוכר כבר:-D).

מסתבר שהרצועה החמודה מחליקה וצריך רק למתוח אותה (את הפולי שלה). בנוסף הציע לי לעזור בטיפולים ואני מודה שאני לא חסיד ללכת למקומות שאני בכלל לא מכיר אבל ראיתי שהוא מומלץ כאן בפורום ואני שמח שהלכתי. תודה!

  • תגובות 301
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

יפה מאוד,כיף לראות חברי פורום שעוזרים כך!

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

כן, אסף היה מאוד נחמד, גם בדקו לי את האיזור של הבולמים, באמת שיצאתי בהרגשה מצויינת והכל בזכות הפורום הזה, במקום ללכת למוסכים בשביל דבר כזה ולחפש אנשים אחרים שלפעמים גם אתה מרגיש שעושים טובה בכלל שבודקים , כל הכבוד לשניכם ולכל מי שבקארספורום עוזר ככה.

פורסם

גם לי אסף עזר מאוד אם זה תחת שמש קופחת ואם זה תחת גשם זלעפות! בנאדם תותח שאין כמוהו! ומחכה בקוצר רוח לעזרה של מאור, גם לי יש בעיה ברצועות המנוע :)

2017 Citroen C3 Shine

פורסם

שבוע טוב:)

 

עכשיו גם למדתי עוד משהו, שרצועה מחליקה יכולה לגרום להתנגדות בהגה. אמנם למדתי את המקצוע קצת אבל יש דברים שרק עם השנים לומדים ועם כל מה שעבדתי במוסך, לא נתקלתי בבעיה הזו שהיה קשה לסובב נורא את ההגה בגלל רצועה.

פורסם

זה עוד כלום,

 

בקש מאסף לסנכרן לך את האייפון למסך ברכב תוך כדי פריצה של המכשיר ושידרוג גרסא, זה בכלל חוויה :wink:

 

את אושריקו אני לא מכיר אבל על אסף יש לי להגיד רק מחמאות ותודות!

פורסם (נערך)

גם לי מאור עזר! אומנם לא פיזית כי יש לי מי שמטפל לי ברכב, אבל במציאת החלקים ודאג למחיר טוב!

 

תודה!

עריכה אחרונה על ידי ROEi1
פורסם

אני חייב לציין שגם לי אסף עזר עם הרכב בתקלות שהיו אצלי קטנות ונמרחו הרבה זמן , כמו קפיצות בהאצה שהתבררו כחוט הצתה גלוי , בעיות קטנות פה ושם שנתנו לי המון עזרה בהיבט הכללי על הרכב , תותח אמיתי.

פורסם

מאור עזר לי המון, בעיקר עזר לי להתגבר על מחסום פסיכולוגי של לטפל ברכב לבד(ועם זאת אני מטפל לבד רק טיפולים קטנים שלא נוגעים למערכות בטיחותיות)

אז שוב המון תודה ומי שרוצה ללמוד ולהיכנס קצת לעולם המכונאות הבסיסת אני יכול רק להמליץ בחום.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4182 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

×
×
  • תוכן חדש...