Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4248 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שאלה כללית מהסתכלות על הרכבים שראיתי ותיקי הטיפולים שקיבלתי, מחברות ליסינג שונות...

ייתכן שיהיה רכב שבתיק טיפולים שלו כל טיפול 15 אלף הוא עושה במוסך בקצה אחר של המדינה?

פעם אחת בירושלים, אח"כ בחצור, חיפה, אור יהודה וכד'... המרחקים נשמעים לי עצומים ולא מסתדרים לי... למה שבעל רכב / חברת ליסינג תנייד רכב מרחקים כאלה לצורך טיפול... האם משהו מסריח פה ואפשר להבין שמדובר ברכב השכרה ולא ליסינג?

פורסם (נערך)

ליסינג = השכרה , לא כל כך הבנתי מה ההבדל עבורך.

ליסינג = השכרה לטווח ארוך/הסכם השכרה.

השכרה = השכרה לטווח קצר .

אם אתה מתכוון שכנראה האוטו הוא השכרה קצרה לכל אדם ומדובר בלפחות 5 אנשים שונים שטיפלו באזור שלהם ... אז התשובה היא כן 99% שזה המקרה.

אכן מדובר ברכב השכרה שכנראה הושכר כמה חודשים לאחד בחיפה ואז לאחד בירושלים ולאחד באור יהודה.

כי ליסינג לטווח ארוך מתנהג בדיוק כמו רכב פרטי [מטופלים באותו אזור וקשורים לאותו מגרש עם הסכם אזור].

בכל מקרה משפטית שניהם נקראים ליסינג ומתויגים כליסינג .

יש גם אנשים שעושים ליסינג ולא השכרה ומחזירים אותו ואז החברה "מוכרת" לאחר וגם הוא מחזיר וכו וכו כו...

לכן כשרואים בעלות קודמת "ליסינג" לא ניתן לדעת כמות ידיים ורק חמור בר יקנה את הרכב.

מתעב בדמי את רכבי הליסנג האלה הם יותר גרועים מרכב קיבוצי.

עריכה אחרונה על ידי LordJ
פורסם

לורד, ראיתי הבוקר כמה הצהרות שלך (זו ולפחות עוד אחת) שלא לגמרי מתישבות עם המציאות.

בז'רגון המקומי:

ליסינג, או החכר - השכרת רכב לטווח ארוך, לאדם או חברה. יש גם "ליסינג פרטי" שהוא למעשה שיטת מימון רכב ללקוחות פרטיים, עם כמה וריאציות.

השכרה - בדרך כלל לטווח קצר של ימים עד שבועות, אבל יכול להיות מספר חודשים.

הרכב המתואר יכול להיות רכב השכרה שעבר בין תחנות שונות של אותה חברה, אבל גם רכב ליסינג שהוחכר לחברה ועבר בין הסניפים השונים שלה. אין דרך לדעת זאת בודאות, כפי שאין לדעת אם רכב שעבר 100,000 ק"מ היה בידיו של נהג אוהב שאמנם נהג הרבה, אבל שמר על הרכב, או בידיו של נהג שקרע את הרכב, או בידיהם של כמה נהגים שכל אחד השתמש ברכב בדרך שונה. יכול להבטיח לך, למשל, שמי שרכש את רכב הליסינג שהיה מוחכר לאשתי עשה רכישה מצויינת למרות סעיף מקוריות "השכרה\החכר", כיון שהרכב ננהג בדיוק כמו רכב בבעלות משפחתית וטופל באופן סדיר לחלוטין במוסכים מרשת היבואן. יתכן שהרכב שיובא לידו באניה והוחכר על ידי אותה חברת ליסינג לנהג אחר מאותו ארגון סבל קשות, אפילו עם אותה נסועה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

גם הרכב שלי נרכש מליסינג ובכל פעם טופל במוסך אחר.

אני משער (לא יודע בוודאות להגיד לך) שאולי חברת הליסינג בוחרת מוסכים לפי סוג של "מכרז" של מי שנותן את ההצעה הכי זולה לטיפול.

• תוכן חדש...