Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4256 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב ושבת שלום חברים .

כחודש לאחר רכישת הרכב שמתי לב שמתחת לרכב לפעמים יש טיפת שמן קטנה וזה ממש הפריעה לי , בקיצור הגעתי אל המוסך שאני מטפל בוא ברכב בדר"כ (מוסך שאני סומך עליו ואמין ובכללי חבר) ע"מ לבדוק את הסיבה לבעיה הזו .

היסתכלנו ככה בכלליות לא מצאנו כלום , אבל ראינו שהנזילה היא לא מהקרטר למשל . עשינו שטיפת מנוע באיזור ה"חשוד" חזרתי יום למחרת ולא הייה ניתן לראות בוודאות את המקור שלי הנזילה (הייה חשוב לי מאוד לוודא שזה לא קשור לפרצה באטם ראש !!!!) .

מפה לשם עשינו עוד שטיפה למנוע והפעם הרכב נישאר במוסך עד הערב - ולא הוא לא שיחרר עוד שמן .

החבר אמר לי שכנראה זו נזילה מכיוון הפלאנג' מים (או אטם שנימצא ליד/מאחורי פלאנג' ???) ומקריאה מהירה באינטרנט ראיתי שמוזכרים כמה וכמה נושאים כאלה , האם האיבחון של החבר הוא נכון ואפשרי?

אילו עוד תסמינים יש לנזילה מהאיזור הזה?

נ.ב הרכב הוא רנו מגאן 2007 , ידנית מנוע 1.6 110 כ"ס

תודה !

פורסם

יש תסמינים מסויימים ע"מ שייתן לי את הביטחון שזה באמת מהאיזור הזה?

אגב , מה המחיר הסביר(לא המדוייק) לתיקון זה?

פורסם

מנקים טוב טוב את האיזור ורואים בדיוק מהיכן מתחילה הנזילה

אם צריך להחליף פלאנג' ולא רק אטם אז זה סיפור של 1300 שח פלוס מינוס

• תוכן חדש...