Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4258 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ישראל אברהם ,m3x7r3m3 - תודה על התגובה.

רק הבהרה קטנה :

1.הנושא של החפות הכוונה היא לכך שלא מדובר במצב של נהיגה במהירות מופרזת בזדון אלא כתוצאה מחוסר יכולת למנוע זאת.

2.למי שכן קרה המצב שבו אין לכם שליטה על המצערת מדובר במצב מלחיץ ביותר - אותם 30 שניות עוברות כמו 5-7 שניות

3.בעיקרון גם מעבר לN ב120 ולחיצה חדה על הבלם זהו לא הדבר הבטיחותי ביותר לבצע

4.וכמובן שניתן לשפוט ולנתח - כמו שנאמר כולנו חכמים בדיעבד , אבל בכביש ישר ללא נהגים נוספים זוהי הדרך שבחרתי לפעול בה

אחלה יום.

לעניין 3 - עד עכשיו לא הבעתי דעתי בנושא הזה, אבל אם כבר העלית, אז כן - לעבור ל-N ולבלום זה הדבר הבטיחותי ביותר לבצע!

מה גם שבלימה במצב כזה כשהרכב לא בהילוך לא בעייתית בכלל וגם לא תטגן לך את הבלמים.

אבל זה לא רלוונטי להפעם - רלוונטי לפעם הבאה, ואני מצטרף לאלה שממליצים לך על קורס נהיגה מתקדמת, אתמול.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
אם חלילה זה יגיע למשפט פשוט ספר לשופט מה שסיפרת לנו ! האמת היא התשובה הכי טובה.

השופט יבין שניצלת מאירוע שיכל להסתיים באסון וזאת הודות למיומנותך וייתכן שאף ישבח אותך על הבחירות שעשית, ועוד תחת לחץ.

ישבח אותו על נסיעה ב 180 קמ"ש בכביש ציבורי מבלי לנסות לבלום או להוציא ל N במשך 30 שניות?

אתה רציני?

סיכוייה של הגנה שכזו משולים לגנב מחנות שיגיד לשופט "כנראה זה נפל לי לכיס ולא שמתי לב".

מחר כל עבריין תנועה יבוא לבית המשפט ויספר על איזה תקלה שאילצה אותו לנסוע על 215 קמ"ש (ואני לא רומז חו"ח שפות"ש משקר אלא מה כל האחרים יעשו).

הרי השאלה הראשונה שהשופט ישאל היא "אז למה לא הוצאת לניוטרל ובלמת (ממש אין צורך בחדות)?"

גם ככה המצב שלו מול השופט לא מזהיר אז עוד להודות בתפעול לקוי של הרכב?

אתה עוד עלול למצוא את עצמך עם שופט שחושב שאולי כדאי שתעשה עוד פעם תאוריה+טסט.

עוד בעיה מול השופט/תביעה תהיה שהם ירצו לראות אישור/חשבונית גרירה מהמקום שהוא עצר בו כי הרי הגיוני שלאחר חוויה שכזו, האדם הממוצע לא ימשיך בנהיגה ויגיד, "סבבה, בא נמשיך לנהוג בטיל השיוט הבילתי נשלט הזה שמאיץ מתי שהוא רוצה ל 180 קמ"ש".

רק נראה שפות"ש כן המשיך בנסיעה ועל זה יגידו לו, "נו, באמת..."!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אתה רציני?

לא, אפילו כלל לא רציני. חשבתי שזה ברור מהתשובה אבל אולי באת בשוונג :)

תכל'ס אני מניח שהבחור נהג ב-180 כטוב עליו ליבו או ראשו ופתאום שמע שיש מצב שבאיזור הזה צולם

והתחיל לנסות לבנות לעצמו הגנה בדיעבד, שהיא ניסיון משעשע אבל די מקורי כשלעצמו, ואז בא לנסות אותה עלינו,

שזו מחמאה, אני המון שנים בפורום וזה משמח אותי.

בגלל זה אמרתי "ייתכן" - והוספתי שגם ייתכן שהוא יקבל מאסר בפועל, בתלות בגיליון ההרשעות שלו.

נקווה שOP יגיע למשפט וכך יתבררו הצדק והאמת.

אבל ככלל - לא, לא רציני.

The first one to get angry loses

פורסם

3.בעיקרון גם מעבר לN ב120 ולחיצה חדה על הבלם זהו לא הדבר הבטיחותי ביותר לבצע

הדבר הכי בטיחותי שאתה יכול לעשות במצב כזה הוא להעביר את התיבה לניוטרל, אחרת לא תוכל לעצור את הכוח מלהגיע מהמנוע לגלגלים.

אנחנו לא סוקלים אותך פה, רק רוצים להסב את תשומת לבך לבעיה הרבה יותר חשובה ומסוכנת בשבילך מאשר האם צלמו אותך או לא-

נקלעת למצב חירום ולא הצלחת לתפעל אותו כמו שצריך, היית במצב חסר אונים שבמזל נחלצת ממנו בחיים, במצב אחר בו לא היה לך את אורך הכביש לתת לרכב להאיץ ל-180 עד שהבעיה תסתדר היית יכול להפגע ואף לההרג, היו מדברים עליך בלשון עבר בדיוק כמו שמישהו הזכיר בשרשור הזה את המשפחה שהבלמים הפסיקו לעבוד להם בירידה לטבריה.

שוב, אני ממליץ לך בחום לבצע קורס שילמד אותך כיצד להחלץ ממצבי חירום בכביש, בפעם הבאה יכול להיות שלא תוכל להסתמך על המזל שהתקלה תסתדר מעצמה.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

• תוכן חדש...