Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7891 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

[פולו 97]

שמתי לב שהצבע על המכסה מנוע שרוף בצורה רצינית מאוד!!! ובגלל שכל המכונית וכל חלקיה חשופים לשמש אותו זמן, אני מניח שחום המנוע הוא זה שפוגע בצבע. נוסיף לזה שמתחת למכסה אין כל בידוד, לדעתי אמור להיות שם משטח "לבד". מישהו יודע איפה משיגים כזה או משהו אחר לפיתרון הבעיה?

ובנוסף, אם ידוע לכם מחיר משוער לצביעת מכסה מנוע, במקום מקצועי. (צבע מטאלי).

\\

אגב למי שזוכר אותי, להלן פיתרון התקלות הקודמות שלי בעזרת הפורום:

בעית האיתות ששבק חיים נפתרה ע"י משחק עם הכפתור איתות חירום שיצר קצר במערכת, כאשר חשמלאי רק שלף אותו החוצה, האיתות חזר לעבוד. בנתיים עובד אז לא החלפתי כלום (לחצן איתות לפולו עולה 95 שקל, יש רק מקורי).

לתיקון מסגרת הפלסטיק מסביב ללוח הכפתורים במרכז הרכב, השתמשתי בסופר גלו להדביק חלקים שנשברו, ואפוקסי פלסטלינה (מיוחד לפלסטיק) למלא חריצים ולחיזוק כל בסיס הכפתורים מאחורה. לאחר מכן צבעתי אותו. סה"כ: כמו חדש. אני מבטיח לדאוג לתמונות.

תודה.

כולם מתים בסופו של דבר, אבל לא כולם חיים בדרך.

פורסם

היתה לי פולו 16V במשך 3 שנים מודל 97 בצבע אדום ולא היתה לי שום בעייה דווקא אם המכסה מנוע.

תראה כעיקרון המקומות הכי מואדים לפורענות ברכב מבחינת צבע שרוף הם הגג ומכסה המנוע בגלל שטח הפנים הגדול שלהם שפונה ישירות לקרני השמש.

אין מצב שהמנוע שלך מייצר כל כך הרבה חום עד כדי כך לגרימת צבע שרוף.

הבעיה יכולה להיווצר גם מפגם בצביעה המקורית של הרכב או אולי בגלל שהמכסה מנוע היה כבר צבוע ולא בצורה איכותית.

רועי

coupe turbo 16v

ibiza turbo 20v

פורסם

בידוד למכסה מנוע אפשרי להשיג באוטופרט שבפתח תקווה. יש חומר איטום אשר נקרה דיינמיט ויש קיט מיוחד למכסה מנוע אשר נועד להוריד את הטמפ' בצורה ניכרת.

עלות לא ידוע לי כמה זה עולה אבל לא יותר מידי.

http://www.autopart.co.il/

האתר שלהם. ופרטים איך ליצור קשר.

פורסם

בפולו מגיע בידוד על מכסה המנוע....

כנראה הבעלים הקודם הסיר אותו או שחס וחלילה הוחלף מכסה מנוע לתחליפי בשלב מסויים....

בכל מקרה, הרכב שלי בצבע מאוד קרוב לשלך , ומה שאני יכול לייעץ לך זה לעשות ווקס על המכסה מנוע ועל הגג בתדירות גבוהה יותר מאשר על שאר חלקי הרכב כי פשוט אין ברירה.

היתה פה בשכונה שלי עד לא מזמן פולו זהה לשלי אך עם כל הגג שרוף וגם המכסה מנוע ,

בכל פעם שאני מתעצל לעשות ווקס אני נזכר בה ומיד מורח ווקס.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...