Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4264 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מזה תקופה שאני שומע רעשים של גומי מתחכך במשהו כשהאוטו קר.

בנוסף יש רעש של חיכוך חריקה כזה שאני שם משקל על הרכב מאחורה.

לאחר בדיקה הגעתי למסקנה שזה הגומי של הבוקסות אחוריות גמורות.

קודם כל תגידו לי אם זה הגיוני?

ודבר שני מישהו יודע מה העלות של החלקים והעבודה במוסך מורשה? וגם במוסך רגיל.

הרכב הוא הונדה סיויק האצ'בק 2009.

תודה רבה על העזרה!

פורסם

כמה הרכב נסע?

לא הגיוני שרכב בן 5 צריך החלפה של הבוקסות בסרן האחורי,אבל לכל רכב יש את המחלות שלו,ככה שהכל אפשרי.

פורסם
איפה בדקת את הרכב? האם קיבלת חוות דעת נוספת? ומהיכן אתה בארץ?.

לא לא קיבלתי חוות דעת נוספת עדיין. בדקתי את זה על ליפט אצל המוסך שלי.

ואני מאשדוד

פורסם

לדעתי, קח חוות דעת נוספת. להגיד לך כמה זה יעלה במורשה קשה לי לומר, אני אישית ב 2 ההונדות שהיו לי טיפלתי בעיקר במוסך מורשה הונדה באשקלון "בני את דוד" אבל שהיה צורך להחליף בולמים ניגשתי לבחור נחמד בשם חיים ממוסך הסרן בבאר שבע (היום נמצא במתחם של צמיגי ליבוביץ) בחור מקצועי ואמין, רכשתי ממנו בולמי בילשטיין עם שנתיים אחריות בחצי מחיר ממה שדרשו במוסך המורשה של הונדה בב"ש (אני בד"כ מטפל במוסכים מורשי יבואן).

קצת קשה לבצע דיגנוסטיקה דרך המחשב ולכן אני מציע לך לפנות למקומות נוספים שיתנו חוות דעת :).

בהצלחה!.

פורסם

האמת שחשבתי ללכת לאשקלון למורשה שם כי באשדוד יש חרא שירות במורשה אלקס

אבל מחר אני יילך קודם לחוות דעת נוספת במוסך אחר לא מורשה ויבדוק את זה..

אני מאוד מסוקרן לדעת מה העלות של כל זה כולל עבודה

שאלה נוספת,במורשה אם אני מכניס אותו לבדיקה הבנתי שהם מחברים אותו למכשיר מסויים ואיתו גם מגלים בעיות נוספות?

או שהם לא מגדילים ראש ובעצם לא בודקים דברים נוספים כגון בעיות בגיר אלה תבעיה היחידה שציינתי .

פורסם

אם אתה נכנס לטיפול אז לדעתי כן, אמורים לחבר את המחשב (בהונדה לא שמתי לב האמת, אבל ברכבי VAG שהיו לי טיפלתי במוסך ברע"מ ומדי פעם ב"ברק" ותמיד חיברו את הרכב למחשב כדי לסרוק תקלות בטיפול.

לדעתי אם אתה לא מתלונן על בעיה שיכולה להיות קשורה- לא יבדקו וזה לא נובע מ"ראש קטן" אלא מכך שזה יכול לבזבז זמן ובד"כ אם יש בעיה אתה תרגיש בה (נורה דולקת בדשבורד, צריכת דלק מוגברת וכו').

יש מוסכים שלוקחים על זה כסף (בכל זאת המחשב במוסך עולה לא מעט) ויש כאלו שלא (בברע"מ וברק למשל אף פעם לא ביקשו ממני כסף על סריקת תקלות).

פורסם

תודה רבה על העזרה איתמר

אני מחכה ייגש לחוות דעת נוספת ומקווה להתבשר שזאת תקלה פחות רצינית לטיפול כי אם זה בוקסות יש לי הרגשה שישחטו אותי במחיר

שאלה אחרונה- שקניתי את הרכב ראיתי את הספר טיפולים של הבעלים הקודמים ,יש שם טיפול שעשו לרכב לחיצה לדלת קדמית שמאל''?

עלה 340 שח ושעה וחצי עבודה

יש לך מושג מזה בדיוק? ומה הסיבה שצריכים לעשות את זה?

פורסם (נערך)

אינני יודע, יכול להיות שהיה עיקום קל בפח (דנט) ואז בוצע יישור בשיטת PDR (ראה כאן )אבל שוב, זו רק השערה שלי.

אתה יכול לנסות להתקשר לאותו מוסך ולשאול אותם.

עריכה: בנוגע למחיר- צריך להתמקח קצת על מחיר אחרי שמקבלים כמה הצעות מחיר ומשווים אותן (חלק מקורי/תחליפי וכמה זמן אחריות אתה מקבל).

אם יכולת להעלות תמונה של החלק אליו אתה מתכוון זה היה טוב אבל בכל מקרה גש למוסך לבדיקה.

עריכה אחרונה על ידי itamarg
פורסם
תודה רבה רבה!!!!!!!

לאחר חוות דעת נוספת

ללא בדיקה על ליפט אלא סמך ידע אישי בלבד ושמיעה של הרעש שלא היה באותו צורה היום

המוסך אומר שאין סיכוי שזה בוקסות כי הרכב עבר רק 60 אלף קמ אין סיכוי שזה זה

עכשיו השאלה מזה כן יכול להיות?

פורסם

הדרך הכי טובה?

תרסס ספריי סיליקון על הבוקסות האחוריות- הפסיק הרעש? קיבלת פתרון.

רוצה לשמוע דיעה שלי מנסיון?

תושבת אגזוז חופשית/סדוקה/מרוסקת. מחק את המיותר.

פורסם

אממ אוקיי רשמתי

דיברתי עם הבעלים הקודמים של הרכב הוא אמר שזה היה אצלו כבר

ומה שאמרו לו זה שהקפיצים קרים בהתחלה הם עושים את הרעש בגלל שזה אוטו ספורט

נשמע לי כמו הנפצה כלשהי..

איך אפשר לבדוק את זה אני משתגע

• תוכן חדש...