Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4238 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אני לפני צביעה ותיקון של גאנטים שעמדו בצד וחיכו לזמן שסופם לצמיגים שיש לי כרגע מורכבים על הרכב. אני מאזור עפולה ועברתי בכמה מקומות על מנת לקחת הצעות מחיר לצביעה + תיקון ולצערי הם אפילו לא מוכנים לשמוע על לצבע לגאנטים, שלא לדבר על תיקון. התיקון הוא גאנט אחד שיש לו 2 סדקים שלא נכנס בהם אף מטבע, באזור החיצוני של הגלגל. כרגע אני בעבודה ושאני יהיה בבית אני יעלה תמונות להראות את מצבם. האם אתם מכירים בעל מקצוע שיכול לעשות תיקון וצבע מאזור הצפון, חבל לי לזרוק אותם בגלל גאנט אחד פגום.

פורסם

במקומך הייתי מחפש ג'אנט חלופי במקום הפגום. לדעתי תוך מפגש או שניים עם המדרכה, או חלילה אבן כלשהי בכביש מהיר, הג'אנט יהפוך לירח. לא מומלץ..

Honda Civic 5DR MT - 2014 ~ HU - Zed Android

Front - Morel Tempo Ultra Comp. 602 ~ Rear - Morel Maximo Comp. 602

Amp - PPI P900.4 ~ Sub.W - Ground Zero 400Wrms, Original Ported Box

פורסם

אפשר.

בעבר שלחתי רביעייה לשיפוץ של 205GTI 1900.

יצאו ישרים ומאוזנים פלס, קח בחשבון שאם אפשר להשיג חלופי אז עדיף . מדי פעם האופציה של חלופי שווה מאשר להשקיע בשיפוץ.

יש מקום בפ"ת שעשה לי יופי של עבודה במחיר סביר..

לדעתי יש מישהו בצפון , תריץ חיפוש , אולי תמצא את מי שעוסק בזה.

המון בהצלחה ! (:

פורסם

אם אני זוכר נכון , המחיר היה 1400 ש"ח לפני מע"מ.

[TABLE]

[TR]

[TD=class: text12]03-9226414

054-4422103[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

יואל מכוני רכב - פתח תקווה.

פורסם

אחרי שני טלפונים שבהם כאילו מישהו הרים את הטלפון, הקו פתוח אבל אין עונים אז לא המשכתי הלאה. אחרי ביקור אצל ביטון בעפולה הוא המצליץ לי על מקום עיבוד שבבי והכן אחרי נסיעה של 2 דקות הגעתי למקום, דיברתי עם בעל הבית והוא אישר לי שהוא יכול לטפל בנזק. מחיר כרגע עוד לא סגור אבל הוא זרק 150-300 ש"ח. כרגע אני בבית מצחצח את הג'אנטים לקראת התיקון שלהם.

עדכון בהמשך..

פורסם

המשך...

התיקון נסגר על 150 ש"ח והיה לטעמי. אחרי יום של דיבורים בנוגע לבעיות של הצבע יסוד, שלפי כמה בעלי מקצוע צריך חומר מיוחד שידבק אל הג'אנטים. בסופו של דבר מצאו בישבילי מישהו שמתעסק בדיוק בזה ונמצא בנצרת. אתמול בערב נתתי אותם לצביעה וסגרתי מראש על 1000 ש"ח (שלדעתי קצת יקר) ואמרו לי יומיים עבודה... אז תמונות עוד יומיים שלושה.

פורסם

לגבי הליך הניקיון והצביעה אמרו שזה סטנדרטי, חומרים ייעודיים לברזל מגולבן.

עכשיו לעוד המשך...

de64160ad49e12afdffae47ae4889469.jpg5fd02d7c0e72bd705647ac4ccff473c0.jpg72dbdc9e0e039681348c388ad31f9318.jpg

לפני שעתיים רק לקחתי אותם וזה התוצאה. עכשיו אני ביררתי איזה עוד חלקים אני צריך כדי להרכיב ונאמר לי שצריך מתאם בגלל מידה יותר גדולה. יום רביעי אני חוזר לפנצ'ריה להמשך העבודה...

הציעו לי צמיגי RADAR וראיתי שיש אותם להרבה רכבי שטח, השאלה שלי איך הם בתור צמיגי כביש?

פורסם

חבל שצבעו לך עם המשקולות ועם הוונטיל. הוונטיל זה לא נורא הרי במילא יחליפו לך אותו בהרכבת צמיג חדש, אבל את המשוקולות הישנות קרוב לוודאי יצטרכו להסיר על מנת לבצע איזון עם הצמיג החדש ואז יראו את הצבע המקורי.

• תוכן חדש...