Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4236 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום

הגיע הזמן לשדרג לרכב חברה חדש.

אני רשאי לבחור כל רכב ברמת המחיר של מזדה 6.

מבחינת גודל, הרכב צריך להכיל כיסא תינוק ושני בוסטרים. מניח שכל הרכבים הרלווטיים עונים על הדרישה.

מבחינת צרכים - אני אוהב לשייט בנוחות ועם כח זמין. גם כאן, אני מניח שכל אחד מהרכבים הרלוונטים יענה על צרכיי.

פחות מתחבר ליפניות מבחינת פלסטיקה ותחושה כללית.

מבדיקה על הנייר נראה שאין ממש תחרות למה שמציע השברולט מליבו (

259 כ"ס ו-41 קג"מ ב-3000 סל"ד - מדהים)

.

אשמח לשמוע דעתכם.

תודה

עריכה אחרונה על ידי ETAA
פורסם

זה רכב חלום אבל עוד לא יצא לי לנסוע עליו. לגבי ההחלטה הסופית אני מציע נסיעת מבחן. בקשר לאמינות היה פה משהו בפורום שדיווח שאחרי 4k ק"מ הייתה בעיה בגיר שהשביתה את הרכב, אני מקווה שזה בסך הכל היה תקלה ספציפית ולא משהו כללי.

פורסם

מה אכפת לו מהאמינות אם מדובר ברכב חברה?

אני הייתי בודק סקודה סופרב, אני מאוד אוהב אותה, פחות אוהב ופחות מתחבר לאמריקאיות.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם (נערך)

תודה על התגובות.

המליבו רכב חדש וקשה לי להאמין שהוא בעייתי כ"כ ברמה של להתקע באמצע הדרך.

לגבי סופרב - אני חושב שמבחינת שווי שימוש הוא ברמה אחת מעל מזדה 6.

אפשר לומר שמכיוון שמדובר ברכב חברה אז אמינות וצריכת דלק הם לא ממש פקטור.

לפי ההשואה המצורפת לא נראה שיש, על הנייר, תחרות:

http://www.chevrolet.co.il/Malibu/Compare.aspx

עריכה אחרונה על ידי ETAA
פורסם

המחיר של הסופרב קצת עלה מאז מתיחת הפנים והיא עולה 178K לעומת 165 למאזדה, מצד שני גם המאליבו עולה 176K.

גם לדעתי למאליבו אין יותר מדי תחרות מבחינת ביצועים וכרכב מהעבודה היא נשמעת סופר אטרקטיבית.

פורסם

אני לא חושב שחברת הליסינג עובדת לפי המבצעים של היבואן, שווי המס נגזר ממחיר הרכב במחירון וגם הוא לא לוקח בחשבון מבצעים.

פורסם

על הנייר, שום רכב לא עומד מול המאליבו מבחינת ביצועים. אפילו המונדיאו 240 כ"ס מאיצה ל100 ב7.5 שניות מול 6.3 של המאליבו. מה גם שהמונדיאו כבר הוחלפה בחו"ל. כרכב חברה, לדעתי אין למאליבו מתחרות.

פורסם

+1

לא רואה איך תמצא רכב עדיף על המאליבו.

בן.

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם
אני לא חושב שחברת הליסינג עובדת לפי המבצעים של היבואן, שווי המס נגזר ממחיר הרכב במחירון וגם הוא לא לוקח בחשבון מבצעים.

צודק. זה הולך לפי מחיר מחירון !!!

פורסם

ועדיין, המחירון גבוה, אל ב-10k ש״ח. עדיין לא מצליח לראות אלטרנטיבה למאליבו.

בן

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
  • תוכן חדש...