Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4268 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שאלה של אחד שלא מבין בתחום.

אני מתכנן לקנות יונדאי חדשה בינואר במבצע של חבר (אני נכה צה״ל) אני מבין למעשה שאני קונה בינואר 2015 רכב של 2014. זה מרגיש לי כאליו הפסדתי שנה- בעיקר כשארצה למכור אותו בעתיד. אמנם מחירי חבר מאוד משתלמים, אבל האם אין פה בכל זאת הפסד כל שהוא בכל זאת לצרכן?

פורסם

אם אתה קונה את את הרכב בינואר 2015 אז זה רכב של 2015.

יכול להיות שתאריך היצור שלו הוא מ 2014 והוא היה מספר חודשים מנמל, אבל אין לך הרבה מה לעשות עם זה.

אם אתה רוצה לקנות i20 אז לא הייתי קונה אותו עד שלא יגיע דגם חדש.

פורסם

עניין החלפת השנה כשיקול צריך היה בתיאוריה להיעלם לגמרי מאז שמצויין חודש העליה לכביש.

בתכלס משם מה חלק מהאנשים ממשיכים להחיות ולהנשים את העניין הדי דבילי הזה.

אני לא היתי מתייחס לכך כשיקול בכלל.

אני מכיר את הטיעון לפיו גם אם זה דבילי זה עדיין משפיע על המכירה. האמת שאני בספק אם זה נכון.

יש גם אנשים שאומרים שקשה למכור רכב ידני. אז מה, שיגידו.

פורסם

אם אתה רוצה לקנות i20 אז לא הייתי קונה אותו עד שלא יגיע דגם חדש.

מדובר על ולוסטר. לא הצלחתי למצוא מידע על האם יש שינויים ברכב מ 2014 לזה של 2015, אבל במידה שכן- אני אקבל למעשה רכב "שנחשב" 2015 אבל עם מפרט של 2014?

• תוכן חדש...