Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4269 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה רכשתי אחת כזאתי לא מזמן ידנית מנוע 2000 :twisted:

רציתי לדעת מקומות בדרום שמוכרים כל מיני אביזרים לרכב הזה ואם יש למישהו ניסיון עם הרכב.

ובאיזה מוסך ממולץ לטפל בדרום (ב"ש)

נ.ב שמתי לב שלא תמיד עובד המד מהירות יש למישהו מושג מה הולך שם ?

פורסם

תתחדש על הרכב.

באופן כללי יש לך את אוטו דיפו, עזרא יצחק ליד הפינה החמה, המנהרה שבקניון הנגב, ואת כל תחנות הדלק והשטיפות בעיר.

איזה אביזרים אתה מחפש?

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

• ספונסר פורום
פורסם

לגבי מד המהירות, נסה לשים לב אם כשמד המהירות לא עובד גם מד הקילומטראז' לא עובד. ברוב המקרים בדגם הזה בעיה היא בלוח השעונים, ואז אתה תראה שהקילומטראז' כן מתקדם.

פורסם

יש גם את "דיוק" מול השוק העירוני איפה שכל חנויות חלקי החילוף.

בנוגע למד המהירות יש את "סטופר" שנמצא ליד תחנת הקמח אם אני זוכר נכון.

פורסם
תודה.

רציתי לרכוש פנסים קדמיים ואחוריים חדשים

משהו יודע איפה אפשר חוץ מאייבי

ואם זה מסובך להרכיב אותם

פנסים תוכל לרכוש מאוטולייט http://autolight.co.il/

לאבא שלי יש המלצות טובות על המקום הנ"ל.

בנוגע לשעונים, לא ידעתי שסטופר מתעסקים גם עם מחוונים. אבל אם כן, גש אליהם לקבל הצעת מחיר. יש לי ניסיון טוב איתם עם כמה שיכפולי מפתחות.

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם

שחכתי לציין גם את יוסי גז ("המניע") ליד תחנת קמח. בחור מקצועי אמין ולא יקר בכלל.

דבר איתו הוא גם מוכר אביזרים ואולי גם מתעסק עם ספידומטרים.

• תוכן חדש...