Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מנוע בגטס

ITSMYFATE
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3840 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

אנשים אוהבים להגיד הרבה דברים, בעיקר בתחומים שהם לא מבינים, ובעיקר דברים שליליים על בחירות שעשית.

מה זה משנה לך, אחרי שקנית את האוטו?

עריכה אחרונה על ידי שביט

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני לא מתכוונת לשים אחר. פשוט מישהו אמר לי ש1600 פחות חסכוני ואני שמעתי שדווקא הוא יותר חסכוני מה1400,זה למה אני שואלת.

פיזיקה פשוטה - מנוע בנפח יותר קטן יהיה חסכוני יותר, מכיוון שבל פעימה הוא יונק ושורף פחות תערובת אוויר/דלק.

בעומס גבוה כמו עליה או נסיעה במבירות גבוהה נהג ברכב עם מנוע קטן יצטרך ללחוץ יותר על הגז לעומת נהג ברכב עם מנוע גדול יותר וכאן יתכן מצב שהמנוע הקטן כבר לא יהיה יותר חסכוני.

אבל בנהיגה יומיומית סיברה בשטח מישורי או עירוני ברוב המוחלט של המקרים נפח קטן יותר יהיה חסכוני יותר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

סבבה תודה על התשובות:)

ואני מאוד מרוצה ממנה למרות שחלק אומרים שקניתי גרוטאה. היא הייתה לתקציב שלי ומספקת את הסחורה. אמנם כן אוכלת דלק, אבל לנסיעות שלי אני שמה דלק פעם בשבועיים שזה סבבה לגמרי

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אל תקחי את דבריי למקום שלילי, הערה בונה:

את קצת הזויה.

התייעצת פה לגבי רכישת רכב מתוך זה שלאנשים יש פה הרבה ידע ויוכלו לתת לך ייעוץ.

לאנשים פה יש טונות של ידע ונסיון, המליצו לך X, התחלת לנסות לשכנע אותם ש-Y עדיף.

המשיכו להתעקש עלייך שאת טועה ובאמת שעדיף לך X- המשכת להתעקש שלא יכול להיות ש-X עדיף ויש את Y שחייב להיות טוב כי יש הרבה כאלה.

הלכת וכנגד כל ההמלצות רכשת את רכב Y שמיד הדליק כל מיני נורות אדומות כי יותר מדי דברים לא הסתדרו באקזמפלר שרכשת.

אז התחלת לבדוק לגבי החלפת מנוע, עכשיו את מתחילה לבדוק על צריכת דלק כי זה אומר לך ככה וההוא אומר אחרת.

קבלי המלצה חברית- יש בפורום הזה ה-מ-ו-ן ידע, יש פה חבר'ה עם ה-מ-ו-ן נסיון, אין לאנשים פה אינטרס "לדפוק" אותך, אף אחד מאיתנו לא ירוויח משהו מזה שתקבלי החלטה זו או אחרת- את מקבלת 100% ייעוץ בחינם וללא אינטרסים נסתרים וחלק ניכר מהייעוץ שאת מקבלת הוא אמין, מגיע מלא מעט הבנה ונסיון (יש פה גם לא מעט קשקשנים, עם הזמן לומדים לסנן קצת).

אמונה זה לא דבר רע, ידע זה דבר מצויין.

כמובן שזכותך להחליט מה שבא לך, זה החיים והכסף שלך, אבל אם כבר התייעצת- תנסי להפיק מכך תועלת.

בהצלחה ובאמת שאין פה נסיון "לרדת עלייך", רק לפתוח לך קצת את הראש.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כן אוכלת דלק, אבל לנסיעות שלי אני שמה דלק פעם בשבועיים שזה סבבה לגמרי

צריכת דלק מודדים לפי כמה קילומטר הרכב נוסע על ליטר אחד, לא כל כמה זמן הרכב נכנס לתחנת דלק.

קרה לי פעם שתדלקתי מיכל מלא ואחרי 3 ימים תדלקתי שוב..

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בעיר ה1.4 חסכוני יותר, מחוץ לעיר ה1.6 יתן צריכת דלק דומה היות שהוא מתאמץ פחות במהירויות גבוהות, וכנראה יעבוד גם בסלד נמוך יותר.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

סבבה, קיבלתי.

את יכולה להמשיך לשאול שאלות (יש לך עוד 5 במונה).

(סתם....הומור).

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

סבבה תודה על התשובות:)

ואני מאוד מרוצה ממנה למרות שחלק אומרים שקניתי גרוטאה. היא הייתה לתקציב שלי ומספקת את הסחורה. אמנם כן אוכלת דלק, אבל לנסיעות שלי אני שמה דלק פעם בשבועיים שזה סבבה לגמרי

עלות מול תועלת, זה המבחן הנכון.

תעשי חיים, סעי בזהערות.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3840 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...