Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האם האוטו בטוח לנסיעה למוסך? (תמנות בפנים). פולקסווגן פולו 96'

gggg2
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3837 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

IMAG0824.jpgIMAG0825.jpgIMAG0826.jpgIMAG0827.jpg

IMAG0828.jpg

האוטו הוא פולו 1996.

כמו שאפשר לראות בתמונה יש איזה צינור שיוצא (מהמנוע?) והוא נראה חתוך כאילו התפוצץ או נשבר ומסביב לו כל מה שיצא שאני דיי בטוח שזה שמן. הסימפטומים שאני חוויתי \ חווה עם האוטו לפני ששמתי לב לזה שהמנוע היה כל הזמן קר ולא התחמם גם בנסיעה בכביש מהיר, רק שעמד במקום, עכשיו זה לא קר ונראה בסדר אני חושב.

לפני זה האוטו לא הצליח לשמור על סיבובי מנוע כמעט ונכבה כל הזמן גם במצב עמידה, ועכשיו פתאום כשאני מתניע אותו הוא יכול לקפוץ לי ל 3000 סל"ד וגם כשעמדתי ברמזור הוא כאילו התעקש לשמור על סל"ד קבוע של 2500-2700 ואם אני נוסע לאט מדי הוא מקרטע כי הוא כאילו מתעקש על סל"ד גבוהה.

עכשיו כשאני רואה את הצינור הזה אני מפחד להתניע אותו ולקחת למוסך בכלל מה אתם אומרים?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

זה נראה כמו צינור שמן של נשם אדי שמן, שפשוט נפתח ויצא מבית הפילטר אוויר ולכן מזהם את כל תא המנוע באדי שמן וטינופת, בכל מקרה גש למוסך לבדיקה כללית של הרכב, ואפילו חיבור לסורק תקלות.

תוכל להעזר בשירותיו של חבר הפורום מוסך רון שהנו מוסך מומחה למכוניות מקונצרן וואג.

התענוג שמוביל אותך

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

למה שלא תנסה להכניס אותו למקום?

אשמח להכניס אותו למקום... אבל לאן הוא אמור להתחבר? מזהה משהוא בתמונה?

זה נראה כמו צינור שמן של נשם אדי שמן, שפשוט נפתח ויצא מבית הפילטר אוויר ולכן מזהם את כל תא המנוע באדי שמן וטינופת, בכל מקרה גש למוסך לבדיקה כללית של הרכב, ואפילו חיבור לסורק תקלות.

תוכל להעזר בשירותיו של חבר הפורום מוסך רון שהנו מוסך מומחה למכוניות מקונצרן וואג.

ומה לגבי שאר הסימפטומים מה זה יכול להיות לדעתך?

והאם אין סכנה לשריפה שהשמן ככה בחוץ?

עריכה אחרונה על ידי gggg2
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תנסה לבדוק (באור יום) מאחורי\מתחת לבית פילטר או שהוא התנתק מהראש עצמו.

לא חושב שהסיפטומים של האי התחממות קשורים, לגבי הנחנק- אחרי התיקון תראה אם יש שינוי

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם אני לא טועה, מתחת לבית של המסנן אויר מצד שמאל אמור להיות החיבור לצינור שהתנתק.

אם אני טעיתי אז בכל מקרה הוא אמור להתחבר לרכיב שנמצא ברדיוס שלו (הרי הוא באורך קבוע...)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...