Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב לצעיר לפני צבא

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4252 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

למה בדיוק שתהיה לו בעיה למכור?

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
למה בדיוק שתהיה לו בעיה למכור?

מתנצל, לא נסחתי טוב.

התכוונתי שנניח הוא קנה והגיע הזמן למכור את הרכב.

כוונתי הייתה שלא תיהיה לו בעיה, ויהיה לא קשה למכור אלא שלא קל למכור את הרכב.

אני מדי פעם מציץ ביד 2 ולא מעט מכוניות כמה חודשים מפרסמים אני גם ראיתי כאלה מעל שנה

שוב לא מעט מכוניות.

רועי

פורסם

השוק קשה היום, אין מה לעשות, זה נכון גם לרכבים סחירים ולרכבים במצב טוב.

הליסינגים והטרייד אינים גמרו על השוק הפרטי, הרי איזה בנאדם יכול לתת לך אחריות, התחייבות לטרייד אין ותנאי מימון?

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

ליונדאי בשנים האלה אין משהו איכותי להציע,אולי האטוס שהיא קטנה וחסכונית מעבר לכך מדובר בשנים רעות עם מראה זוועתי של מכוניות לפחות בגרסאות של סופר מיני והמשפחתיות.

עדיף רכב אירופאי(שנתון ורמת בטיחות) וידני (בגלל התקציב הנמוך)

רכבי יונדאי התחילו להציג שיפור בסביבות שנות 2000 ומעלה עם כניסת המודלים החדשים של אקסנט.

פורסם

בתקציב שהוא קונה מתפשרים על מראה וקונים שיכנס כמה שפחות למוסך.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
קילומטראז ממוך הוא לא ערובה לאמינות! הכל תלוי איך טיפלו ברכב!.

שלום איתמר,

נכון זה לא מראה אם הרכב המצב טוב או לא אך זה פוגע במכירה, לדגומא:

כשמכרתי את הרכב הקודם שלי (יונדאי אקסנט 99 ידנית) במצב מעולה גם יופי וגם מנוע אבל עם 250K.

לפחות עשרה אנשים התקשרו אפילו אחד ב- 12 בלילה אמרתי להם על כמה קילומטרים עומד הרכב.

כמה ניתקו, אחד אמר ''וואי וואי''.

אני מניח שרוב הסיכויים שאם הרכב היה עומד על 150K היה נמכר ביותר כסף ומהר יותר.

רועי

פורסם

אני לא מאמין שרוב הרכבים ביד 2 שמפורסמים כיד רביעית או חמישית עם 150000 ק"מ ובלי היסטוריית טיפולים מתועדת לא עברו איזה שינוי בק"מ.

קשה לי להאמין. יכול להיות גם שהוא יקנה רכב עם הרבה ק"מ אבל שעבר כבר תיקון של גיר או מנוע ויש חי היסטורייה מתועדת על הכל. לא חסרים מקרים בפורום הטכני של רכבים עם ק"מ נמוך (כולל הונדה ומאזדה) שהלך להם גיר או מנוע.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

עידכון: קניתי שברולט אבאו 2004 יד שניה, 178 אלף ק"מ מחבר של אבא שלי

המחיר עצמו הוא 8 אלף עם טסט לחודש, אחרי הטסט 9 ועוד טיפולים קטנים של יישור קו יצא לי 10 אלף בערך

מה אומרים על הרכב? יש לו שוק ? איך הוא מבחינת דלק והכל? רק היום קיבלתי אותו אז לא יצא לי לבדוק

תודה לכולם ואשמח לחוות דעת על השברולט אבאו

פורסם

הרכב לא בטיחותי,ועם איכות הרכבה די נמוכה,דווקא מבחינת אמינות לא שמעתי טענות מאנשים,לא מצטיין בחיסכון,סך הכול 1.4.

בדקת אותו בכלל?

לא רכב מוצלח.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...