Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4288 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז כמו שכתוב האם מישהו התנסה איתם , אני יודע שיהיו משמיצים ועוד. ועדיין אני צריך חוות דעת

באתר שלהם כתוב שמי שמפתח ומייצר אותם זה חברת קונטינטל האירופאית . שזה כבר יתרון.

המחיר שלהם סביר מאוד באזור ה 280 שקל לצמיג. המידה 185-65

ועכשיו לסיבה והיא פשוטה הרכב שלי עושה כ 6000 ק"מ בחודש אין לי מושג תוך כמה זמן הצמיגים ישחקו או כמה זמן הרכב ישרוד עד שיוחלף באחר. כך שאין לי כוונה להשקיעה בצמיגי טופ . הנסיעה היא כביש 1 -3-6-40 הכל שיוט רגועה ב 100 כך שלא צריך ביוצועים מיוחדים.

כרגע הרכב עם צמיגי פירלי בני שנתיים ושכבר מתחילים להתייבש ומשהו סיני מקדימה (טריאנגל) נדמה לי שבגלל כיוון קצת נשחקו בצדדים .

לפני הגשמים בהחלט אני אצתרך לבצע החלפה.

אם יש אלטרנטיבות אחרות שפויות אני גם אשמח .

ראיתי שיש צמיגים של מאקסיס טאיווני איך הם האם יש חוות דעת ?

פורסם

במחיר הזה ואף פחות ממנו אתה יכול לרכוש צמיגי מותג.

http://tires4u.co.il/?search=1&iGarageID=&sc=&ar=1&r=14&a=65&s=185&m=0&CarType=1

החל מפאלקן 912 ב-240

פירלי P1 ב-250.

דאנלופ 703 ב240

GOODYEAR -255

קונטי 290

בקיצור - למרות הנוחות של אוטודיפו - ב-90% מהמקרים המבצעים שלהם פחות משתלמים משאר השוק

פורסם

במידה הזאת אתה יכול למצוא דנלופ ולהשאר עם 200 שח עודף.

תמשיך לדפדף ותמצא גם קלבר קונטיננטל פירלי שאין להשוות לצמיג שציינתבמחיר של עד המחיר עד 280 שח שאמרת. חבל שתשלם יותר ותקבל הרבה פחות.http://tires4u.co.il/?x=x&iGarageID=&sc=&m=0&search=1&ar=1&r=14&a=65&s=185&CarType=1&page=1&OrderBy=&AscDesc=

פורסם

אם אתה מתעקש לרכוש באוטו דיפו, יש שם KUMHO וGOOD YEAR ב630₪ לזוג (טייפון עולים 580₪ לזוג).

שווה להוסיף עוד 50₪ לזוג ולנסוע על צמיגים איכותיים.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...