Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש רכב זול ומהיר (עד 7000-8000, אולי יותר, תלוי)

yarinL
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3862 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

אהלן, אני מחפש רכב ראשון, משהו שאיתו אני אוכל להכנס לעולם הרכב, שאני יוכל לעבוד על הרכב וכ"ו...

אבל לא משהו רציני כי אין לי כל כך הרבה כסף לבזבז עכשיו, אני מחפש מנוע חזק ומהיר אך שיהיה גם בטיחותי יחסית.

(אוטו ידני, מנוע חזק, לא מחפש משהו עם אגזוז רועש, אני מחפש רכב שאוכל להשקיע בו ולהתקדם איתו לאט לאט)

תודה רבה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

רק אירופאיות יספקו לך בטיחות יחסית טובה וגיר ידני.

קסרה,קורסה,306,106.

במידה ותהיה יותר מדויק בדרישות ניתן היהי להרחיב יותר את החיפוש.

עריכה אחרונה על ידי mark_Avn
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מנוע טורבו (לא אטמוספרי) בתקציב הזה ישחט לך את הכיס בהוצאות. זה לא העיקר למלא רשימת דרישות ולהתפנק כשהתקציב שלך נמוך מאוד.

אני ממליץ לך לרכוש פולו קלאסיק 1600 ידנית 100 כ"ס או סיאט קורדובה עם אותו המנוע והגיר כמובן שטופולו כראוי עם היסטוריית טיפולים מלאה (לא מזמן היה חבר פורום שמכר כאן אחת כזו, תעקוב אחרי הפורום של מכירת המכוניות).

זה לא טיל בליסטי אבל הביצועים בהחלט טובים ביחס למנוע ולגיר.

הפולו קלאסיק מגיעה עם 2 כריות אויר ו ABS, בקורדובה למיטב זכרוני יש דגמים ללא ABS לכן חשוב לבדוק זאת.

עריכה אחרונה על ידי itamarg
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ב-7000 שקל אתה רוצה לא אטמוספרי? תיכף תבקש גם כוח אמפראז'.

מה שמארק כתב. בגדול: אירופאית, ידנית, מנוע 1600, אטמוספרית ושמורה יחסית.

בהצלחה.

עריכה - איתמר הקדים אותי, וכמובן גם צודק.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אוקיי תודה על המידע, נגיד והיה לי יותר כסף להשקיע, בכמה אני יכול להביא רכב עם מנוע לא אטמוספרי? (משהו ממה שציינתי למעלה)

פשוט שאני אוכל לדעת לאן צריך לשאוף

תודה שוב

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

רכב זה לא רק קניה ודלק, זה גם תיקונים. מבטיח לך שרכב לא אטמוספרי ידרוש אחזקה יקרה בהרבה (אם הטורבו יתקלקל, ורוב הסיכויים שהוא יתקלקל, אתה תבכה) אז אתה צריך גם הכנסה טובה כדי לתחזק רכב כזה ולא רק סכום לקניה.

את הכסף הזה שתשקיע על רכב יקר לקניה ואחזקה- עשה לעצמך טובה תשמור בבנק וחלק קטן ממנו תשקיע על קורס נהיגה מתקדמת. מבטיח לך שאתה תגיד לי תודה כי אתה גם תהנה וגם תלמד יותר על הרכב ועל התמודדות במצבי חירום.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אוקיי תודה על המידע, נגיד והיה לי יותר כסף להשקיע, בכמה אני יכול להביא רכב עם מנוע לא אטמוספרי? (משהו ממה שציינתי למעלה)

פשוט שאני אוכל לדעת לאן צריך לשאוף

תודה שוב

אין הנחות שמרחפות סתם ככה בחלל האוויר. מה התקציב שלך - טרם הבנתי.

אתה קונה רכב רק בגלל שיש לו טורבו ? (לא מבין למה, ולמה זה טוב).

בתקציב הנוכחי שלך אתה יכול לקנות רק...טורבו (בלי רכב :-) )

רכב ראשון - קנה משהו דיי בסיסי פשוט לתחזוקה ובלי מכלולים מורכבים. "תתגלח" עליו. תצבור קצת נסיון. גם בנהיגה וגם בתחזוקה (גם נסיון עם מוסכים זה נסיון, אם אינך מטפל לבד) במקביל תחסוך קצת, תבין יותר ותוכל לרכוש רכב "משופר" (לא בסיסי, נאמר).

alfa 156 2.5.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני חושב שתפסתם רושם של אחד שלא מבין ברכבים בכלל, אני קורא באינטרנט המון חומרים ואפשר להגיד שאני מבין דבר או שניים. יכול להיות ואני רוצה מיד לקפוץ לבריכה של הגדולים, אבל בכ"מ תודה רבה לכם על העזרה! נראה לאן אפשר להתקדם מכאן.

תודה רבה לכם על התגובות הכנות, אולי אני אקנה רק טורבו ואתלה אותו על הקיר על איזה מדף בצד ככה לבינתיים, חח..

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אף אחד לא זילזל בך אנשים פה נתנו לך עצות ששוות הרבה כסף.

תאמין לי אם תתחיל מרכב פשוט ותתגלח עליו כמו שקודמי כתב, תעשה קורס נהיגה מתקדמת (אתה לא תאמין כמה כייף זה וכמה זה תורם בעתיד!) וכשיגיע היום תקנה את הכלה המיועדת.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• חברי המעגל הראשון

תמיד מתחילים בקטן, בטח עם תקציב כמו שלך. עדיף לך בכלל לחפש רכב בחצי מהסכום הזה ואת החצי השני לשמור ליישור קו וביטוחים.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...