Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4302 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אז ככה, הרכב הוא פיג'ו[יימח שמם] שנת 99, 1400, אוטומט, דגם מדויק:XT

היום שמעתי להנאתי מוזיקה ברכב והייתי בסוויץ', לאחר כחצי שעה[לא שמתי לב]

נגמר לי המצבר.

יש מצב שזה [h=2]אימובילייזר ולא קודן[/h]הבאתי כבלים והטענתי את הרכב למספר דקות בעזרת חבר, התנעתי את הרכב אבל לא היה צורך בהקשת הקוד בקודן.

אמרתי לעצמי שזה בטח שטויות.

לאחר מכן יצאתי מהרכב ולאחר כ-10 דקות חזרתי אליו.

ומה שקרה מאוד מאוד מלחיץ אותי.

1.הקוד פשוט לא עובד, אני מקיש אותו והוא לא תקין.

2.אין צורך בהקשת הקוד בכלל, הרכב מניע כרגיל

3.הקודן עובד עם מערכת הדלק, במצב תקין, ברגע שמתניעים את הרכב ולא הוקש הקוד-הרכב ייכבה תוך מס' שניות.

4.כשאני פותח סוויץ', אין בכלל אפשרות להקיש את הקוד, רק כשאין מפתח זה מאפשר לי להקיש אותו.

5.הנעילה המרכזית, והאזעקה פועלת כרגיל.

6.אני לא בידיוק יודע להסביר את זה, אבל לפעמים כשמסובבים את ההגה לימין יש רעש כזה מוזר, למי שיש פיג'ו יודע זה טיפה מזכיר את הרעש כשלוחצים על ברקס כשאתה בפארקינג, אבל רק מזכיר, לא בידיוק זה.

זה נשמע כאילו הכל עומד להתפרק או משהו, אבל אני בטח סתם פרנואיד.

אין איזה קוד איפוס או משהו?

תודה רבה לכם.

עריכה אחרונה על ידי MyTwingo
פורסם

זה לא נותן לי לערוך משום מה, סליחה על הדבאל.

עדכון:

אז ככה, הרכב הוא פיג'ו[יימח שמם] שנת 99, 1400, אוטומט, דגם מדויק:XT

היום שמעתי להנאתי מוזיקה ברכב והייתי בסוויץ', לאחר כחצי שעה[לא שמתי לב]

נגמר לי המצבר.

יש מצב שזה אימובילייזר ולא קודן

הבאתי כבלים והטענתי את הרכב למספר דקות בעזרת חבר, התנעתי את הרכב אבל לא היה צורך בהקשת הקוד בקודן.

אמרתי לעצמי שזה בטח שטויות.

לאחר מכן הלכתי למספר דקות וכשחזרתי התנעתי את הרכב ללא קודן והוא דרש את הקוד, ביצעתי את הקוד אך הקוד לא תקין.

לאחר מכן לחצתי כוכבית למשך 2 שניות, הוא ציפצף פעמיים, אך עדיין ללא הועיל.

נוסף על כך...אני לא בידיוק יודע להסביר את זה, אבל לפעמים כשמסובבים את ההגה לימין יש רעש כזה מוזר, למי שיש פיג'ו יודע זה טיפה מזכיר את הרעש כשלוחצים על ברקס כשאתה בפארקינג, אבל רק מזכיר, לא בידיוק זה.

זה נשמע כאילו הכל עומד להתפרק או משהו, אבל אני בטח סתם פרנואיד.

אין איזה קוד איפוס או משהו?

תודה רבה לכם.

פורסם

חברים, בחייאת, אני נואש-זה הקודן, מקיש את הקוד הנכון אך הקוד ''שגוי''

הרכב אינו מניע כתוצאה מך

מתחנן מתחנן שתעזרו לי, אני כבר ממש לא יודע מה לעשות :/

זו תמונה של הקודנית.

בקצרה- kodan.JPG

פורסם

אכן נסה לנתק את המצבר למספר דקות ולחבר שוב.

הקודן לא צריך להגיב כאשר מתג ההצתה ב ON , אלא במצב OFF בלבד יש להקיש את הקוד ולקבל צליל אישור להנעה.

אם שמעת מוסיקה ומע' השמע באוטו שלך אינה כוללת מגברים אלא רדיו דיסק בלבד, ואם לא היית עם צרכני חשמל נוספים כמו אורות הרכב, הרי שהמצבר לא היה צריך להגיע למצב שהוא לא מניע לאחר חצי שעה ויש מצב שהוא רחוק ממצב טוב מאוד.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

• תוכן חדש...