Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4308 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כנו שכולם כבר בטח יודעים, יש לי דייהטסו שרייד שנת 92 מנוע 1300 סמק, עכשיו קראתי באיזשהו מקום שהגיר שלי הוא ידני - איזיטרוניק.

מה זה אומר? חיפשתי בכל מקום כמעט, וראיתי שזה איזשהו גיר ידוע לשנת האופל קורסה שנת 2000 בדגם הידני, אך על הדייהטסו לא היה לי שום נתון.

אשמח לקצת מידע.

• אחראי פורום
פורסם

אין קשר בין השתיים. הקורסה איזיטרוניק היא רובוטית, לא ידנית סטנדרטית.

בשרייד מהמודל שלך יש או ידנית 5 הילוכים או אוטומטית פלנטרית עם 3.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

בנוסף לכל מה שנאמר - איזיטרוניק הוא סה"כ שם מסחרי, באותה מידה יכלו לקרוא לו manzellibotic

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם (נערך)

מתעלק

חבר הראה לי שבדייהטסו סיריון הישנה שלו, מלבד מוט הילוכים סטנדרטי של גיר אוטומט (D,2,1), יש גם שני כפתורים להעלאת והורדת הילוכים מההגה :?:

מדובר על רכב ישן מסוף שנות ה90/תחילת 2000 בצורה הזו:

2294.jpg

מפתיע להתקל בכזה פיצ'ר ברכב כבן 15 מנוע 1300, שנחשב תמיד לרכב זול.

עריכה אחרונה על ידי djyakini

אימפרזה 4*4 04 נמכרה :|

סובארו בי4 08 לימיטד ז"ל :cry:

סובארו בי4 09 גפ"מ :-)

BMW E92 8)

פורסם

טיפטרוניק זה בסך הכל שם מגניב לאפשרות העלאה או הורדה ידנית של הילוך בתיבה אוטומטית.

טכנית הפדלים שמאחורי ההגה או המצב הידני בתיבה אוטומטית עושים את אותה הפעולה. flappy pedals /shifters מתאימים יותר לרכבים ספורטיביים בהם ניתן להוריד או להעלות הילוך בצורה ידנית וללא הצורך בהסרת הידיים מגלגל ההגה.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

בנוסף לאפשרות לשליטה בתיבת ההילוכים ע״י מתגים שמוקמו בגלגל ההגה, ייחודה של הסיריון 1.3 הוא בהספק המאד גבוה וחריג בקבוצתה - 103 כ״ס ממנוע 1.3 נחשב להספק חריג בזמן שהוצגה, גם אם זה על חשבון המומנט.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

חן, הייתה לי עד לפני שבוע סיריון 2008 וברישיון רכב רשום 87 כ"ס (יש לי העתק).

אומנם מדובר בדגם החדש, ואומנם האוטו באמת מהיר בצורה מפתיעה, אבל לא יודע, 103 כ"ס זה לא נתון שאני שמעתי עליו, ולא ידוע לי על גרסאות נוספות.

תקן אותי אם יש גרסאות נוספות.

אופנוען

פורסם (נערך)

103 כ"ס בדגם לפני הדגם שיש לך.

אצלך באמת יד 87 כ"ס,בדור הקודם היה מנוע 1.0 ליטר ו55 כ"ס.

1.3 עם 103 כ"ס.

עריכה אחרונה על ידי yulianx

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...