Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4305 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב אנשים יש לי בעייה חמורה ברכב שסחבתי יותר מדי זמן מחוסר תשומת לב ומחור בכיס...

כבר מזה חצי שנה שיש לי סטיות מוזרות בהגה ימינה ושמאלה ומדי פעם ההגה נהיה יותר קל מבדרך כלל או יותר קשה מבדרך כלל לסירוגין.

הבעיה בחודש האחרון החמירה עד שזה כבר בלתי נסבל לנהוג,יוצא שמהצד אני נראה כמו שיכור כשכל 20 שניות ההגה שלי פונה ימינה או שמאלה וכדי שזה לא יקרה אני צריך להחזיק את ההגה חזק.

היתה לי גם בעיית רעידות אבל ממנה המעטתי כי היא היתה בכבישים מהירים במהירות של 100 קמ"ש ומעלה אבל מאחר שאני לא נוסע בכבישים מהירים הרבה לא היה לי משנה ממנה כי אבא שלי שהוא מכונאי אמר לי אל תיסע במהירות כזאת וכשהבעיה תגיע למהירויות הנסיעה הרגילות שלך בעיר תיגש לתקן.

עכשיו שמתי לב שהגלגלים שלי נורא חורקים בהאצות רגילות כמו שפעם הם היו חורקים בהאצות חזקות וההגה סוטה בגלל ההחלקה.

היום הגעתי הביתה ואני ואבא שלי הרמנו את הרכב על ליפט ושמתי לב למה שכל הזמן הדליק לי נורה אדומה בלי שזרקתי למקום ההוא יחס, הגלגלים הקדמיים נשחקו מהצד הפנימי עד הברזל,זה הסביר למה נהיו לי חריקות בזמן האחרון וההגה היה מחליק,ישר התקשרתי לפאנצ'ר מאכר שמוכר לי בדרך כלל וביקשתה ממנו הצעה עם התחשבות בזה שהגלגלים הוחלפו לפני שנה בגלל שהיתה באחד הצמיגים בליטה קיבלתי הצעה של 230 שקל לצמיג

יש למישהו השערות מה יכולה להיות הבעיה והנזק שלה? אם אני לא טועה בטיפול האחרון שהיה לפני כמעט שנה הוחלף משולש שמאלי.

כמה יעלה לי הסיפור הזה?!

פורסם

נתחיל בזה שאלוהים ישמור אם אתה מרשה לעצמך לנהוג במצב כזה .

מכל מקום תתחיל לטפל בצמיגים ותמשיך משם . אם זה לא יגמר בצמיגים אני ממליץ גם לפנות לכיוון פרונט . הם ידעו להסביר לך בדיוק מה הבעיה .

פורסם
נתחיל בזה שאלוהים ישמור אם אתה מרשה לעצמך לנהוג במצב כזה .

מכל מקום תתחיל לטפל בצמיגים ותמשיך משם . אם זה לא יגמר בצמיגים אני ממליץ גם לפנות לכיוון פרונט . הם ידעו להסביר לך בדיוק מה הבעיה .

לא הקדשתי תשומת לב לסטיות בגלגלים מסיבה אחת פשוטה ההגה שלי הידראולי והוא רגיש לכל מהמורה בכביש ולכן חשבתי שהסטיות האלה שהיו נדירות היו באוות ממהמורות שהגלגל היה נכנס בכביש התחלתי לשים לב רק כאשר זה נהיה תדיר ובכבישים ששופצו והיו חדשים ובלי מהמורות וחורים

• תוכן חדש...