Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6859 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אני צריך המלצה לרמקולים/קומפוננטים אחוריים למערכת שלי.

המערכת היא:

רדיו דיסק JVC KD-SHX700 הציבעונית

קומפוננטים קדמיים רוקפורד FNQ

מגבר לרמקולים קיקר 650.4 נותן ב4 אוהם 85 RMS

מגבר לסאב מונובלוק קיקר 600.1 נותן ב2 אוהם 600 RMS אבל בתעודת לידה של המגבר רשום745

סאב קיקר SOLO-BARIC L7 שיכול לקבל 750RMS

קבל דיגיטאלי 1 פארד

נשאר לי רק לשים רמקולים אחורים מה אתם ממליצים שהסאב לא יבלע את הרמקולים... מה כדאי קומפוננט או 6X9 ? ואם אני שם קומפוננט איפה להתקין אותו בדלתות מאחורה או במגש?(יהיה מותקן בגולף) הוא יהיה מחובר למגבר של הקיקר 650.4

או שכדאי לשים בדתות מאחורה קומפוננט ולשים במגש מאחורה 6X9 (שיהיה בכללי 6 רמקולים באוטו)?

בי ותודה

למכירה סאב רוקפורד פאוור T1

למכירה מגבר רוקפורד פאוור 501BD מונובלוק

פורסם

אם אתה בתקציב מרובה הייתי ממליץ לך על המאק אודיו protector 69.3 יש לי אותם הם פשוט מעולים אני מרוצה מעל ומעבר...

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

אם תשים קומפוננט מאחורה אז עדיף לדעתי במגש האחורי שיהיה בגובה האוזן

אבל בכל אופן זה די מיותר שים 6*9 טובים. החבר'ה פה יכולים להמליץ לך

פורסם

כדי לשים ככה:

ROCKFORD FNQ בדלתות מקדימה עם הגברה של 2 ערוצים

MB-Q DSC 216 בדלתות מאחורה

פיוניר 6X9 במגש האחורי

ולחבר את ה2 יציאות שיש במגבר שיעבדו גם על הפיוניר וגם על הMB-Q

או לשים בדלתות הקדמיות FNQ ובמגש האחורי/בדלתות האחוריות את הMB-Q ולתת לכל רמקול הגברה בניפרד.

אין בעיה שיש צלילים שונים בחלק הקדמי והאחורי ? כאילו רוקפורד מקדימה וMB-Q שזה צלילים אחרים מאחורה?

למכירה סאב רוקפורד פאוור T1

למכירה מגבר רוקפורד פאוור 501BD מונובלוק

פורסם
אם אתה בתקציב מרובה הייתי ממליץ לך על המאק אודיו protector 69.3 יש לי אותם הם פשוט מעולים אני מרוצה מעל ומעבר...

היום שמעתי אותם

באמת מעל ומעבר!

זה הסדרה אם אני לא טועה אחת לפני הכי גבוה של החברה!

פורסם

כן ADVANT זה הרמקול השני בסדרות של מאק אודיו לפי דעתי הכי טוב שיש הסדרה הגבוהה יותר זה המאק אודיו גולד 200 RMS נראה לי חזק מדי...

אני ממש ממש מרוצה אם תרצה אני יכול להשמיע לך אותם ביום שני אני מתקין את המגבר והסאב עליהם לפי דעתי התמורה הכי טובה במחיר הזה והם לא רעים הם מצויינים

ADVANT עם איזה הגברה שמעת אותם?

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם
כן ADVANT זה הרמקול השני בסדרות של מאק אודיו לפי דעתי הכי טוב שיש הסדרה הגבוהה יותר זה המאק אודיו גולד 200 RMS נראה לי חזק מדי...

אני ממש ממש מרוצה אם תרצה אני יכול להשמיע לך אותם ביום שני אני מתקין את המגבר והסאב עליהם לפי דעתי התמורה הכי טובה במחיר הזה והם לא רעים הם מצויינים

ADVANT עם איזה הגברה שמעת אותם?

על מגבר פולסאר של מאק אודיו - המגבר הכי יקר שלהם גם אם אני לא טועה.

אכן הדגם הכי יקר שלהם הוא PLIMPIC GOLD

שקראתי עליו באתר מכירות בארץ וגם באתר החברה והוא נחשב לתותח על! אין מילים לתאר אותו עם קרוס ואלוהים יודע.

אבל הסדרת מוצרים הכי גבוה שלהם ולא דגם בודד הוא סדרת המקסימוס שהסט שלה זכה במספר תחרויות אודיו בגרמניה.

קיבלתי היום עוד חוברת במגזין אוטו היפי (יש לי חבר שמנוי לזה וזה מגיע לו בעיקוב של חודש, אבא שלו שולח לו מחול)

• שנתיים מאוחר יותר...
פורסם
את ADVANT אני שומע עם מגבר פשוט יחסית של חברת BOSCHMANN PCT-212T http://www.radio-electric.co.il/Product.asp?productid=602 אבל מה ששמעתי שטוב ברמקולים האלה זה שהם זה שהם לא מחייבים מגבר חזק בשביל להפיק מהם את מירב היכולת

שמת לב שהתר"ד מלפני 3 שנים?

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

• תוכן חדש...